Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΣΤΑΪΚΟΣ: ΤΟ "ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ" ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ! ΧΑΙΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ...ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

Η μία μετά την άλλη έρχονται οι μεταγραφές για τον Κώστα Τίγκα. Η ηχηρότερη ωστόσο μέχρι στιγμής είναι αυτή του Μπάμπη Στάικου, ο...

οποίος θα λέγαμε ότι αποτελεί το...βαρύ πυροβολικό της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού. Ευεργέτης του Δήμου με πλήθος δωρεών (βλέπε: Πολυιατρείο Παπάγου, ανακαίνιση Κηποθεάτρου Παπάγου, κυλικείο κοιμητηρίου Παπάγου κ.λ.π.), ο αρχιτέκτονας Μπάμπης, εκτός του ότι χαίρει βαθιάς εκτίμησης και στο όνομά του πίνουν νερό πολλοί Παπαγιώτες, είναι άνθρωπος ο οποίος κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στον Δήμο, με άρθρα του πάνω σε καίρια ζητήματα. Να μην ξεχνάμε ότι ο Μπάμπης Στάικος διακρίνεται και για τη συγγραφική του δεινότητα, έχοντας ήδη εκδώσει δύο βιβλία, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας ετοιμάζει και άλλο. Να πούμε επίσης ότι το όνομά του φαίνεται να αποτελεί πόλο έλξης για τον Κώστα Τίγκα, ώστε να φέρει και άλλες σημαντικές μεταγραφές στη δημοτική του παράταξη. 
Εδώ είμαστε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις παρεμβάσεις του κ. Στάικου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου