Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ, ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ"!

Ραχήλ Μακρή: «Κυβέρνηση ρουφιάνων και τυχοδιωκτών του Γερμανόδουλου προτεκτοράτου, θέτει σε κίνδυνο τον Ελληνισμό και τις δυνάμεις της ευρύτερης ανατολικής Μεσογείου»
12 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ 

Είναι προφανές πως η απέλαση των Ρώσων διπλωματών γίνεται κατ’ εντολή της Μέρκελ για να ανταποδώσει την οικονομική πίεση που δέχεται...

από τον Τραμπ, υποδαυλίζοντας νέο κύκλο έντασης ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τη Ρωσία.

Η δουλοπρέπεια της κλίκας του Μαξίμου μετά την παράδοση της Μακεδονίας, έχει φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα όχι μόνο για την επιβίωση του Ελληνισμού στο σύνολό του, αλλά και για γειτονικές, παραδοσιακά φιλικές προς την Ελλάδα δυνάμεις της ευρύτερης Ανατολικής Μεσογείου.

Όλοι πια, και κυρίως οι Ρώσοι, είναι αναγκασμένοι να απομονώσουν και παρακάμψουν μια κυβέρνηση – ρουφιάνων και τυχοδιωκτών.

Καταλαβαίνουν πλέον πως Τσίπρας και Καμμένος, δίνουν τα πάντα σε όποιον τους υποσχεθεί έστω και μία μέρα παραπάνω στην «εξουσία» του Γερμανόδουλου προτεκτοράτου.

Ραχήλ Μακρή 

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 

Μέτωπο Νίκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου