Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΑΝΑΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΘΗΝΑ, Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Ο ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ..."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάζουμε την παρακάτω ανάρτηση του Μπάμπη Στάικου:
ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΝΟ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ....

Θέλω και εγώ με τη σειρά μου ως δημότης Παπάγου, ακολουθώντας το παράδειγμα του δημάρχου, να εκφράσω την ικανοποίησή μου και να...


δώσω τα συγχαρητήριά μου στους υπαλλήλους του δήμου που εκτελούν τα καθήκοντά τους για τα οποία λαμβάνουν μισθό κάθε μήνα. 
Θα με ρωτήσει κάποιος, "μα καλά γιατί να τους επιβραβεύσεις αφού κάνουν κάτι για το οποίο πληρώνονται;".
Ο δήμαρχος αντίστοιχα με περισσή υπερηφάνεια, με στόμφο που ξεχείλιζε και με ύφος από Καρδινάλιο έως Πάπα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκδοση της οικοδομικής αδείας για το Πολυιατρείο Παπάγου Χολαργού. 
Και ερωτώ: τσάμπα την εξέδωσε ο μηχανικός; δεν πληρώθηκε για να εκτελέσει μια εργασία που του ανατέθηκε; Θριαμβολόγησε ο δήμαρχος για το αυτονόητο; Κάποιος έκανε τη δουλειά του και πληρώθηκε για αυτή!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

Υπάρχουν και άλλα σημεία ενδιαφέροντα σε αυτή την ιστορία. 
Ο μηχανικός μετά την ανάθεση το 2016 σπατάλησε ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ για να εκδώσει μια άδεια που "βγαίνει" σε δυο μήνες. Θυμίζω την "σύγκρουση" που είχα με τον δήμαρχο πριν δύο χρόνια για την δωρεάν προσφορά μου της μελέτης του Πολυιατρείου την οποία απέρριψε, οργανώνοντας μάλιστα ολόκληρη συνέντευξη τύπου, λες και φοβόταν κάτι και προσπαθούσε να δικαιολογηθεί και για την οποία "οριστική μελέτη" είχα ζητήσει τριάντα μέρες για να την εκπονήσω αφού η εγκριθείσα το 2009 ήταν "προμελέτη". Μου εξέφρασε τότε την άποψη ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι άν ήθελα να καταθέσω μελέτη θα έπρεπε να λάβω μέρος στον διαγωνισμό. Δηλαδή να διεκδικούσα αμοιβή, ενώ την πρόσφερα ΔΩΡΕΑΝ. Χρησιμοποίησε και διάφορες απαξιωτικές εκφράσεις τις οποίες δεν θέλω να τις αναπαράξω. 
Πέραν λοιπόν της τεράστιας καθυστέρησης για την έκδοση της αδείας, υπάρχει και ένα άλλο "περίεργο" γεγονός σ' αυτή την υπόθεση. Παραθέτω πιο κάτω μία απ' ευθείας ανάθεση μελέτης ενημέρωσης τοπογραφικού του οικοπέδου, όπου θα ανεγερθεί το Πολυιατρείο, σε τοπογράφο της ΠΑΤΡΑΣ!!!!!!! Ο Χολαργός, ο Παπάγος και ολόκληρη η Αθήνα δεν διαθέτουν τοπογράφους μηχανικούς;;;;; Γιατί έπρεπε να δοθεί η απ' ευθείας ανάθεση σε μηχανικό της Πάτρας ;;;;; Θεωρώ ότι είναι ερωτήματα που η αντιπολίτευση πρέπει άμεσα να τα θέσει στον δήμαρχο.

Αρ. αποφ. 246/2015 "Απ’ ευθείας ανάθεση Μελέτης: «Ενημέρωση Τοπογραφικού Διαγράμματος στο Ο.Τ. 155 Παπάγου, λόγω της Μελέτης Ανέγερσης Πολυιατρείου, προϋπ/σμού 3.000,00 € με Φ.Π.Α."
Η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν την εισήγηση του Προέδρου, αποφασίζει

Την απ’ ευθείας ανάθεση της Μελέτης: «Ενημέρωση Τοπογραφικού Διαγράμματος στο Ο.Τ. 155 Παπάγου, λόγω της Μελέτης Ανέγερσης Πολυιατρείου, προϋπ/σμού 3.000,00 € με Φ.Π.Α.», στον ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΝΔΡΑ (Διπλ. Αγρον. & Τοπογράφο Μηχανικό ( Μαίζωνος 231 – Πάτρα Α.Φ.Μ. 102165770, ΔΟΥ Β΄ Πατρών), με Αρ. Μητρώου 108429, αντί συνολικής αμοιβής 990,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου