Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ: Ο Δρ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"!

9 Ιουλίου 2018
Δελτίο Τύπου                                      

Συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με τη δημοτική παράταξη του          Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού” 


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Δρ. Γιώργου...


Μιχαήλ με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον δήμο μας, καθώς και ανταπόκριση στην ανάγκη τεχνοκρατικής κι αποτελεσματικής επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες της περιοχής.
Ο  Δρ. Γεώργιος Μιχαήλ είναι Διδάκτορας Μηχανικός Ε.Μ.Π. (PhD) και είναι σήμερα Επικεφαλής του Γραφείου Διαστημικής Πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.  Επιπροσθέτως, διανύει τη δεύτερη θητεία ως Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αν. Αττικής (ΝΠΔΔ)  και είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου επί πέντε θητείες, είναι επίσης εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) του ΥΠΕΘΑ. Μέσω συλλογικών προσπαθειών συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, κινητοποίησης και προσφοράς, συμμετέχει σε ομάδες εθελοντισμού, αλλά και σε αθλητικές ομάδες και συλλόγους, καθώς μαραθωνοδρόμος ο ίδιος, με αθλητική αλλά και κοινωνική δράση προσφοράς. 


Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού δείχνει μια απαράδεχτη εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας γεγονός που έχει εξοργίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή είναι απούσα από όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και ο “εξαφανισμένος” Δήμαρχος έχει χάσει κάθε επαφή με την τοπική κοινωνία και απλά επιδίδεται σε ανούσιες εκδηλώσεις προσωπικής προβολής.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:
o Την κοινωνική αλληλεγγύη.
o Την ασφάλεια.
o Το περιβάλλον.
o Το παιδί – Σχολεία.
o Την καθημερινότητα.
Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού Κώστας Τίγκας δήλωσε για τη συνεργασία με τον Δρ. Γεώργιο Μιχαήλ: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Γιώργο Μιχαήλ είναι έναν καταξιωμένος επιστήμονας, με σημαντική πορεία και προσφορά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το πάθος του να προσφέρει στην πόλη μας, η τεχνοκρατική του προσέγγιση στην επίλυση ζητημάτων καθώς και το ήθος του, αποτελούν εχέγγυα για μια εξαιρετική συνεργασία. Είναι πλέον περισσότερο από αναγκαίο να δημιουργηθεί ένα δυναμικό κίνημα ικανών και ηθικών πολιτών που να ανατρέψει την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.  Οι πολίτες απαιτούν αλλαγή, έχουν αγανακτήσει από την απραξία  του “εξαφανισμένου” Δημάρχου και είναι ευθύνη της δική μας παράταξης να τους προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη ανταλλακτική για τη διακυβέρνηση του δήμου”.  

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι έχει δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία μας, το οποίο συνεχώς δυναμώνει και απαιτεί αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.


                                                                                           Κώστας Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου