Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ; Ή ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ; ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...ΜΠΟΥΛΗ!

Δείτε πολιτικό γομάρι (όπως έλεγε και ο Ροντούλης κάποτε). Αποφασίζει για την Ελλάδα, φέρνει σε περιπέτεια τη χώρα και στέλνει ενσυνείδητα τα Σκόπια για ενταξιακές διαπραγματεύσεις στο ΝΑΤΟ, αλλά προσδοκά ότι...

τα Σκόπια δεν θα γίνουν δεκτά στο ΝΑΤΟ γιατί, όπως λέει, δεν θα περάσει από τη Βουλή τους η συμφωνία των Πρεσπών Την ώρα που αυτή έχει ήδη περάσει. Ο άνθρωπος είναι ηλίθος, κάνει τον ηλίθιο, είναι σχιζοφρενής πολιτικά ή είναι τόσο προδότης που τα κάνει όλα; 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η διάσταση απόψεων της συγκυβέρνησης στο Σκοπιανό αποτυπώθηκε κατά τη διάρκεια των διμερών επαφών του κ. Καμμένου με ομολόγους του. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι η συμφωνία δεν θα εφαρμοστεί ποτέ, καθώς δεν πρόκειται να περάσει από τη Βουλή της πΓΔΜ ούτε από το δημοψήφισμα.
Σε ό,τι αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτή δεν θα εφαρμοστεί ποτέ κι αυτό διότι ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

«Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου