Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ "ΕΣΚΙΣΑΝ" ΤΟ ΒΕΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ! Η ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΠΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ;

Ανοίγουν οι πόρτες του ΝΑΤΟ για τα Σκόπια, καθώς η παρούσα σύνοδος της Συμμαχίας θα κλείσει με επίσημη πρόσκληση προς την ΠΓΔΜ (με το νέο της όνομα) για έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών.
Αυτό ανακοίνωσε χθες ο γ.γ. της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος χαιρέτισε την «ιστορική συμφωνία» -όπως τη...

χαρακτήρισε- μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων. Δέκα χρόνια μετά τη Σύνοδο του Βουκουρεστίου και το ελληνικό βέτο από την κυβέρνηση Καραμανλή, η συμφωνία των Πρεσπών δίνει το πράσινο φως στην ΠΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ.

«Οταν ολοκληρωθεί η ιστορική συμφωνία για το ζήτημα της ονομασίας, το ΝΑΤΟ θα είναι σε θέση να προσκαλέσει την ΠΓΔΜ με το νέο της όνομα και να γίνει το 30ό κράτος-μέλος της Συμμαχίας», τόνισε ο Γ. Στόλτενμπεργκ. Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ διευκρίνισε ότι η ΠΓΔΜ δεν μπορεί να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ αν δεν αλλάξει την ονομασία της. «Είναι μοναδική ευκαιρία για το λαό της ΠΓΔΜ», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ, προσθέτοντας ότι ο λαός της χώρας πρέπει να επικυρώσει τη συμφωνία για το όνομα, για να μπορέσει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.
https://www.eleftherostypos.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου