Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 15ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ BULLYING ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ! ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!

Μια τραγική υπόθεση που επαναφέρει στην επικαιρότητα μνήμες από την...

υπόθεση bullying σε βάρος του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα, πριν από λίγα χρόνια, ερευνούν οι αρχές στην Αργυρούπολη, όπου αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής. 

Aποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι από αυτούς
Το παιδί, που μόλις τελείωσε την Α’ Λυκείου και ήταν ο μικρότερος γιος ιδιοκτήτη εστιατορίου των νοτίων προαστίων, βρέθηκε απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του, μετά από πάρτι στο οποίο είχε πάει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ένα σημείωμα δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού. Ο μαθητής, στις λίγες γραμμές που έγραψε, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη. 


Το παιδί, που μόλις τελείωσε την Α’ Λυκείου και ήταν ο μικρότερος γιος ιδιοκτήτη εστιατορίου των νοτίων προαστίων, βρέθηκε απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του μετά από πάρτι στο οποίο είχε πάει
Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρει ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι από αυτούς. 

"Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)", αρχίζει το λακωνικό σημείωμα και στη συνέχεια, αφού αναφέρει τα ονόματα συγκεκριμένων παιδιών - συμμαθητών του, γράφει χαρακτηριστικά: "Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους".

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου