Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ!

Όλα γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα της Γερμανίας για τον διαμελισμό της Ελλάδος. Βήμα-βήμα.Μετά την αναγνώριση των Σκοπίων ως "Βόρεια Μακεδονία" ανοίγει ο δρπμος για την αναδιάρθρωση...

συνόρων και με την Αλβανία. Αυτό δήλωσε ο Επίτροπος της ΕΕ. Το σχετικό ρεπορτάζ για το θέμα έχει το skai.gr:
Σε μία ομολογουμένως περίεργη δήλωση προέβη ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τη διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν, μιλώντας σε συνέδριο για την ανάγκη επίτευξης συμφωνιών στα Βαλκάνια.

Ο κ. Χαν σημείωσε κατά την τοποθέτησή του πως «Είδαμε στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του ονόματος, και εάν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση των συνόρων, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες. Συνεπώς εδώ απαιτείται ηγεσία αλλά χρειαζόμαστε την ηγεσία για να γίνει αντιληπτό πως πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στις κοινωνίες». 

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα με τη λήξη της συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Λονδίνο, καθώς οι δυο χώρες βρίσκονται σε συνομιλίες για ελληνοαλβανική συμφωνία. Οι πρώτες πληροφορίες μετά το πέρας της συγκεκριμένης συμφωνίας έκαναν λόγο για μία πολύ θετική συνάντηση προς την σωστή κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου