Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΚΛΑΨΤΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! ΘΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ SURVIVOR ΤΟ... ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ! Ε,ΡΕ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΕΠΑΘΕ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟ...ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ!

Έχει χαρακτηριστεί "ταπεινός γίγαντας". Ο Ηλίας Γκότσης, δημότης Χολαργού-Παπάγου είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Κέρδισε....

100.000 ευρώ, αλλά αυτό που διαπιστώνουμε είναι η φρενίτιδα που είχε καταλάβει τους κατοίκους-δημότες της περιοχής, ακόμη και πασίγνωστα πρόσωπα της [πολιτικής ζωής οι οποίοι δεν έπαυαν να στέλνουν μηνύματα sms, ακόμη και να κάνουν αναρτήσεις στο f/book καλώντας τον κόσμο να στηρξίε με την ψήφο του το...δικό μας παιδί! 
Μπράβο στο παιδί, κέρδισε τα 100.000 ευρώ, αλλά όχι και τέτοια τρέλα ρε παιδιά  με ένα παιχνίδι από τα λεγόμενα τηλεποτικά "σκουπίδια" που αποχαυνώνουν τον λαό!

2 σχόλια:

  1. Δεν είμαστε λαός τελικά . Επιβραβεύουμε έναν νικητή σε ένα παιχνίδι όπου όλοι είναι πιόνια ενός Τούρκου μεγιστάνα κολλητού του Ερντογάν. Κανείς δεν θυμήθηκε την επέτειο δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν από τον τρομοκράτη Κουφοντίνα. Τσίπρας και μνημόνια μέχρι να σκάσει ο ήλιος ....αυτά μας αξίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...δεν έχει πάτο δυστυχώς...Α,ρε δόλια πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή