Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Δ. αφού έκανε …βρεκεκέξ κουάξ κουάξ, έφυγε σαν …βρεγμένη γάτα από την εκδήλωση στο κέντρο “Frog” (βάτραχος)! 
Επιχείρησε ανεπιτυχώς να μαζέψειτα …αμάζευτα η Ν.Δ.!

Προσπάθεια να προπηλακιστεί
ο δημοσιογράφος-εκδότης Βραχιολίδης επειδή ενόχλησαν οι
ερωτήσεις-τοποθετήσεις του!

Στις 11 Οκτωβρίου σε συγκέντρωση 400 τουλάχιστον ατόμων στο κέντρο Frog η πολιτική ηγεσία της Ν.Δ. διά του Γενικού Γραμματέα της κ. Λυκουρέντζου, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα δημοσιεύσαμε περί πολιτικής αθλιότητας προς το πρόσωπο της Ντίνας Καλλιοντζή. Θυμίζουμε ότι η Ρηγίλλης την ξήλωσε με το έτσι θέλω από υποψήφια Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού για να την βάλει υποψήφια σύμβουλο στην Περιφέρεια!
Αδιαφορώντας για την λαϊκή επιθυμία χάριν της οποίας η Ντίνα Καλλιοντζή ωθήθηκε στην εκλογική κονίστρα του Παπάγου-Χολαργού, η Ν.Δ. ανάγκασε την σεμνή αυτοδιοικητική παράγοντα, να τα μαζέψει και να φύγει από τον Χολαργό-Παπάγο για να βάλει υποψηφιότητα στην…Περιφέρεια!!! Ουσιαστικά και πρακτικά δηλαδή η Ν.Δ. θυσίασε την κ. Καλλιοντζή για να αφήσει το πεδίο της μάχης ελεύθερο στους υποψηφίους Νικολάου και Ξύδη!
Ο Ντίνα Καλλιοντζή απευθυνόμενη σε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, δήλωσε ξεκάθαρα: «Άλλες οι βουλές ο δικές μου και άλλες της παράταξης. Με κάλεσαν στα γραφεία του κόμματος στην Ρηγίλλης όπου εκεί μου εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους με ήθελαν για υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο. Επειδή εγώ ανήκω χρόνια στη Ν.Δ και είμαι στρατιώτης της,. υπάκουσα στην επιθυμία της».
Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος κ. Λυκουρέντζος ο οποίος άρχισε να αραδιάσει λογύδριο το οποίο –προφανώς- έχει αποστηθίσει να απαγγέλλει σε ανάλογες συγκεντρώσεις. Μίλησε περί «της αξίας και του ήθους της Ν. Δημοκρατίας» αλλά και για «την Τοπική Αυτοδιοίκηση που πρέπει να μένει ανεξάρτητη».

Όταν ο κ. Λυκουρέντζος ολοκλήρωσε την αποστήθιση, ο δημοσιογράφος-εκδότης Μάκης Βραχιολίδης ζήτησε και του έκανε μια ερώτηση:
-          Μας μιλήσατε για το ήθος και τις αξίες της Ν.Δ. όπως για την ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πολύ καλά γνωρίζετε ότι η κ. Καλλιοντζή εκτέθηκε στην τοπική κοινωνία ως υποψήφια Δήμαρχος. Μοίρασε τα προεκλογικά της φυλλάδια, άνοιξε και το εκλογικό της κέντρο και ξαφνικά εσείς ως Ν.Δ. ήρθατε και της είπατε με το έτσι θέλω να φύγει από υποψήφια Δήμαρχος για να γίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Είναι αυτό πολιτικό ήθος και πολιτική συμπεριφορά τόσο προς την κ. Καλλιοντζή όσο και προς τον κόσμο που την στήριζε;
Ο κ. Λυκουρέντζος έδειχνε να αιφνιδιάζεται από την ερώτηση. Όμως λειτουργώντας με αγένεια,  επιχείρησε να προσβάλλει τον ερωτώντα δημοσιογράφο, λέγοντάς του: «Τόση ώρα δεν καταλάβατε τι είπα»!!! Για να ξεστομίσει τελικά αρλούμπες, πετώντας το μπαλάκι της ευθύνης στην ίδια την Ντίνα Καλλιοντζή, …λέγοντας ότι  «με δική της πρωτοβουλία πήγε για περιφερειακή σύμβουλος»!!!
Ο κ. Λυκουρέντζος, βλέποντας ότι τα έκανε …θάλασσα και φοβούμενος μην βρεθεί μπροστά σε απρόοπτες καταστάσεις και γίνει ρεζίλι, άφησε το μικρόφωνο φεύγοντας από το κέντρο σαν βρεγμένη γάτα.

Διαβλέποντας ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Ζαφειρόπουλος ότι η απάντηση του κ. Λυκουρέντζου δημιούργησε σύγχυση, ζήτησε τον λόγο και επιχειρώντας να …βάλει τα πράγματα στην θέση τους, πήρε όλη την ευθύνη επάνω του. Είπε:
-          Εγώ είμαι ο δράστης αυτής της υπόθεσης. Ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, εγώ ζήτησα  την παρουσία της Ντίνας Καλλιοντζή στο ψηφοδέλτιό μας.
Ο Μάκης Βραχιολίδης επέμεινε ρωτώντας:
-Πότε αποφασίσατε να βάλετε υποψηφιότητα για Αντιπεριφερειάρχης; Τώρα    τελευταία ή το είχατε αποφασίσει εδώ και καιρό;
Η ερώτηση αυτή ήταν αφορμή να προπηλακιστεί ο δημοσιογράφος από πρώην ιδιοκτήτη εταιρείας πούλμαν, ο οποίος εξύβρισε τον δημοσιογράφο ως «ηλίθιο που κάνει ηλίθιες ερωτήσεις», αναγκάζοντας τον δήμαρχο κ. Ζαφειρόπουλο να τον επαναφέρει στην τάξη.
Ο κ. Ζαφειρόπουλος αφού διαβεβαίωσε ότι η απόφασή του να κατέλθη ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ήταν αιφνίδια και εντελώς πρόσφατη, ζήτησε δε συγγνώμη επειδή με αυτή την ενέργειά του άλλαξε τα δεδομένα και ώθησε την κ. Καλλιοντζή να αποσύρει την υποψηφιότητά της από δήμαρχος. Κατέληξε όμως λέγοντας, «πρέπει παράλληλα να αναγνωρίσετε στην Ντίνα γενναιότητα, μια και έφυγε από έναν δήμο που γνωρίζει άριστα για να εκτεθεί σε μια Περιφέρεια, όπου η εκλογή της είναι ακόμη πιο δύσκολη».
Και πάλι όμως ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ζήτησε τον λόγο για να εκφράσει την διαφωνία του, λέγοντας:
-          Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά: Στην πρώτη περίπτωση ο λαός ήθελε την Ντίνα Καλλιοντζή για υποψήφια δήμαρχο, στην δεύτερη περίπτωση όμως, εσείς αγνοήσατε και αδιαφορήσατε για  την θέληση του λαού, παίρνοντας αυθαίρετα την Ντίνα Καλλιοντζή από υποψήφια δήμαρχο για να την τοποθετήσετε ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.
Ο κ. Ζαφειρόπουλος όσο και αν προσπάθησε φιλότιμα και με την άνεση… μπαλκονάτου λόγου που διαθέτει να αλλάξει το κλίμα δυσφορίας που δημιουργήθηκε σε πολλούς από τους παρευρισκομένους, δεν τα κατάφερε.

Η Ν.Δ. με μοχλούς τους Λυκουρέντζο, Ζαφειρόπουλο αλλά και τον Νικολάου, έπαιξε πονηρό παιχνίδι στις πλάτες των ψηφοφόρων Παπάγου και Χολαργού. Τους δούλεψε κανονικά! Και μετά έχει το θράσος να μιλάει διά στόματος Λυκουρέντζου για …ήθος, αξίες  και για …ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση!
Οι έντιμοι ψηφοφόροι της Ν.Δ., ας λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους το …δούλεμα που τους έγινε, στέλνοντας και εκείνοι το δικό τους μήνυμα στις εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου