Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

περιττή η νέα δήλωση ΔΕΜΕΡΤΖΗ που βάζει στο ίδιο τσουβάλι ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

Πάμε στις κάλπες για τον δεύτερο γύρο και τα προβοκατόρικα e-mail ή οι φωτοτυπίες που μοράζονται αφειδώς δεξιά και αριστερά, προσπαθούν να επηρεάσουν  τους ψηφοφόρους της τελευταίας στιγμής. Με αφορμή την δήλωση Ροκόφυλλου ότι δεν στηρίζει τον Ξύδη, δήλωση που μοιράστηκε σε χιλιάδες φέϊγ βολαν από τον Νικολάου, προκειμένου να ειπωθεί από μέρους του ότι "αφού το σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ λέει έτσι άρα οι Πασόκοι πρέπει να στηρίξουν Νικολάου", ο Δεμερτζής ξαναβγήκε με νέα δήλωσή του ότι δεν στηρίζει ούτε Ξύδη ούτε Νικολάου! Η νέα δήλωση Δεμερτζή έχει ως ακολούθως:
"Επειδή τις τελευταίες ημέρες και ώρες, λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοε 2010 στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, με δημοσιεύματα και τηλεφωνικά μηνύματα αγνώστου προελεύσεως που αφορούν στο πρόσωπό μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η θέση μου καθώς και της Δημοτικής Παράταξης Συμπολιτεία Παπάγου – Χολαργού της οποίας είμαι Επικεφαλής  είναι ξεκάθαρη :

· Κατά τη γνώμη μας κανείς από τους δύο υποψήφιους Δημάρχους που θα αναμετρηθούν στις 14 Νοε 2010, δεν συγκεντρώνει τα εχέγγυα εκείνα που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν έστω σε ψήφο ανοχής
· Διαφέρουμε πολύ στην αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων, τη διαχείριση των οικονομικών και τις ξεκάθαρες θέσεις.
· Και πάνω από όλα, για το ρόλο του Δημάρχου και τον τρόπο αντιμετώπισης του πολίτη και των προβλημάτων του.
Κατά συνέπεια, εμείς ως Συμπολιτεία Παπάγου Χολαργού, στις Εκλογές της Κυριακής για το Δήμο, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.
Σας καλούμε να αποφασίσετε και να ψηφίσετε κατά συνείδηση." (!)

Εμείς εδώ στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ θεωρούμε ότι η δήλωση του Δεμερτζή όσο και οι δηλώσεις των Πολυκαλά-Ζήκα είναι απόλυτα ατυχείς και υπακούουν σε κομματικά κελεύσματα. Πάντως δεν είναι δηλώσεις για το καλό του τόπου και δη του Παπάγου-Χολαργού.
Τι θα πει κύριοι ότι δεν συστήνετε στους οπαδούς σας να ψηφίσουν κανέναν για Δήμαρχο και τους λέτε να ψηφίσουν κατά συνείδηση; Τι σόι άποψη είναι αυτή; Ένας από τους δύο, Νικολάου ή Ξύδης, αύριο θα είναι ο νέος Δήμαρχος, ο οποίος θα διοικήσει τον Παπάγου-Χολαργό για τα επόμενα 3 1/2 χρόνια. Οι αποφάσεις που θα παίρνει ο επόμενος Δήμαρχος θα επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την ζωή των δημοτών, Οφείλατε λοιπόν κ.κ. Δεμερτζή, Πολυκαλά και Ζήκα να τους πείτε είτε ποιος είναι ο καλύτερος Δήμαρχος είτε ποιος  είναι ο λιγότερο κακός Δήμαρχος.
Είναι απαράδεκτο να τους λέτε "δεν συμφωνεί η αντίληψή μας ούτε με την θεώρηση Νικολάου ούτε με την άποψη του Ξύδη, άρα δεν εγκρίνουμε κανέναν"!
Όταν καίγεται το σπίτι μας, ακόμη και αν ξέρουμε ότι αυτό θα καεί και δεν έχουμε ελπίδα να το σώσουμε δεν το αφήνουμε στην τύχη του! Προσπαθούμε, παλεύουμε να σώσουμε έως την τελευταία στιγμή ό,τι υπάρχοντα βρίσκονται  σε αυτό. Η  στάση σας κ.κ. Ζήκα, Δεμερτζή, Πολυκαλά, δίνει την αίσθηση ότι βάζετε στο ίδιο τσουβάλι Νικολάου και Ξύδη, ενώ δεν είναι έτσι. Διαφορές υπάρχουν, διαφορές μικρές που θα επηρεάσουν ωστόσο και θα κρίνουν την ζωή των δημοτών, αλλά σεις αρνείστε να τις καταθέσετε στους ψηφοφόρους σας, λέγοντάς τους ή να ψηφίσουν λευκό-άκυρο ή να ...ψηφίσουν κατά συνείδηση! Τι θα πει αυτό; Και σεις όταν κατεβαίνετε ως υποψήφιοι Δήμαρχοι, στη συνείδηση των ψηφοφόρων σας δεν απευθύνεστε; Ή τότε θεωρείτε ότι απέναντί σας έχετε κοπάδι κομματικών ψηφοφόρων και δεν μιλάτε στη συνείδησή τους; Αφού λοιπόν μιλάτε σε ενσυνείδητους δημότες-ψηφοφόρους οφείλατε και τώρα να τους πείτε ανοιχτά ποιος είναι ο καταλληλότερος για τον Παπάγο-Χολαργό ή τουλάχιστον ο λιγότερο κακός.
Δεν το κάνατε όμως και αποφασίσατε να απευθυνθείτε στους οπαδούς σας όπως θα έκανε το ΠΑΣΟΚ ή η Δημοκρατική Αριστερά ή ο ΣΥΡΙΖΑ απ' όπου έλκετε την καταγωγή σας.
Κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, με τις ανακοινώσεις αυτές, φερθήκατε ως κόμματικοί αρχηγοί και όχι ως συντοπίτες που οφείλετε να πάσχετε και να συντρέχετε τους δημότες ανά πάσα στιγμή και ειδικά σε κρίσιμες εκλογικές αποφάσεις σαν την αυριανή.
Εσείς κ.κ. Πολυκαλά, Ζήκα και Δεμερτζή με την επιλογή σας να ...βουλώσετε το στόμα σας και να αρνηθείτε να πείτε ευθέως την άποψή σας για το ποιος Δήμαρχος θεωρείτε ότι θα μπορέσει να κουμαντάρει κάπως καλύτερα τον Παπάγο-Χολαργό και να μην τον ρίξει στην ξέρα, διαπράξατε ΛΑΘΟΣ!

2 σχόλια:

  1. Mονο και μονο επειδη αφηνουν ανοιχτη την ερμηνεια καταφερνει ο μεγαλοαπατεωνας Νικολαου και στελνει sms οτι δηθεν ο ενας κι ο αλλος τον στηριζουν. Το θρασος του λαμογιότατου δεν εχει ορια και δεν τηρει καν τα προσχηματα (η ιστορια με τη δηθεν κοινη υπογραφη κολυμβητηριου με Αγ. Παρασκευη ειναι ενα ελαχιστο παραδειγμα). Αντε να στειλουμε τον τραμπουκο στη βιλα του να ησυχασει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε γειά Νικολάου! Άντε γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή