Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Παπαγιώτες-Χολαργιώτες… ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!



Με αποτέλεσμα-ράπισμα, οι δημότες Παπάγου-Χολαργού έδιωξαν… κλωτσηδόν  τον Νικολάου από τον δήμο, αναδεικνύοντας πανηγυρικά τον Β.Ξύδη δήμαρχο του νέου, ενοποιημένου δήμου των δύο πόλεων. Το αποτέλεσμα των εκλογών το ο οποίο χάρισε ισοπεδωτική νίκη στον Ξύδη, νίκη η οποία του δίνει ποσοστό που αγγίζει το 60%, αποτελεί έκφραση αγανάκτησης και οργής προς το πρόσωπο του Νικολάου, για  τον τρόπο με τον οποίο διοίκησε τα 8 χρόνια που είναι δήμαρχος Χολαργού:  Με αλαζονική συμπεριφορά, ύβρεις, απειλές προς του εργαζόμενους ακόμη και προς συνεργάτες του, με προπηλακισμούς, επιθέσεις και συνεχείς μηνύσεις σε βάρος των τοπικών εκδοτών-δημοσιογράφων, με τεράστια χρέη που υποθηκεύουν το μέλλον του Χολαργού, με παρανομίες  και προκλητική αδιαφορία προς τις αποφάσεις θεσμικών οργάνων της Πολιτείας, ο Νικολάου νόμιζε πως μπορούσε να διοικεί επ’ άπειρον με αυτό τον χυδαίο για δήμαρχο τρόπο.
Αλλά και στις τελευταίες ημέρες των εκλογών, η αλαζονική-αυταρχική  του συμπεριφορά έσπασε κάθε όριο: Οι αφίσες με τις οποίες γέμισε όλο τον Χολαργό,  αφίσες οι οποίες υπογράμμιζαν «οι δημότες Χολαργού ψηφίζουν τον δικό τους Δήμαρχο», δημιούργησε επικίνδυνη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις δύο πόλεις Παπάγου-Χολαργού, τέτοια που να θυμίζει αλήστου μνήμης εποχές  με τους «Φουρτουνάκηδες» και τους «Βροντάκηδες» να βρίσκονται σε εμφύλια διαμάχη. Συνέπεια αυτής της απαράδεκτης για δήμαρχο ενέργειας, ήταν να πάρει απάντηση - χαστούκι από τους δημότες Παπάγου, οι οποίοι και εξέφρασαν με την ψήφο την καθολική τους αποδοκιμασία προς τον Νικολάου, δίνοντάς του το ισχνό ποσοστό του 20%!!! Ακόμη, ο Νικολάου την τελευταία-κρίσιμη εβδομάδα πριν από την Β’ Κυριακή, πήρε στο τηλέφωνο την Χρύσα Παρίση, εκδότρια τοπικής εφημερίδας στου Παπάγου και ακολουθώντας πιστά την προσφιλή του τακτική, την έβρισε και την απείλησε!!!  Επίσης ο δήμαρχος Χολαργού, είπε στον υπεύθυνο του Ομίλου τένις της περιοχής, Μανώλη Κωνσταντάκη, «να τα μαζέψεις και να φύγεις  από Δευτέρα που θα είμαι δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Θα μπει άλλος στην θέση σου». Το κλίμα τρομοκρατίας, με απειλές και ύβρεις που δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια ο Νικολάου,  ξεσήκωσε τσουνάμι αγανάκτησης και οργής το οποίο εκφράστηκε στις χθεσινές εκλογές με εκπληκτικό τρόπο. Οι δημότες του Χολαργού και  Παπάγου κυριολεκτικά έστειλαν σπίτι του τον Νικολάου, ο οποίος  με το που έβλεπε να φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα, εξαφανίσθηκε εν ριπή οφθαλμού από το στρατηγείο του.   Και βέβαια,  πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι την 1η Ιανουαρίου θα υποβάλει την παραίτησή του από τα δημοτικά συμβούλια, αποσυρόμενος  από τα κοινά του Χολαργού-Παπάγου. 



ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών, με τα ποσοστά και τις έδρες που καταλαμβάνουν οι συνδυασμοί στα δημοτικά συμβούλια, έχουν ως εξής:
ΞΥΔΗΣ: (59,42%) 20 έδρες
ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (40,58%) 5  έδρες
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ:                4 έδρες
ΠΟΛΥΚΑΛΑ:                  2 έδρες
ΠΛΑΤΑΝΙΑ:                   1 έδρα
ΖΗΚΑΣ:                          1 έδρα

2 σχόλια:

  1. Αντε γειά λαμόγιο και μη μας γραφεις, να καθαρισει λιγο ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. min ksexaseis ekei pou tha pas (ston agiristo) na pareis mazi sou kai ta alla lamogia ksereis esy....arketa itan ta lefta pou fagate apo ton xolargo twra irthe i wra pou o kosmos se timwrise.....kai se esteile apo kei pou irthes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή