Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ!


Οι ραγδαίες επί τω χειρότερω αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, που ψηφίστηκαν από την Βουλή, είναι μια ακόμη ταφόπλακα  για την Ελλάδα η οποία έχει υποδουλωθεί στους ...εταίρους της,  Γερμανία Γαλλία αλλά και στο ΔΝΤ. 
Η Ελλάδα αλώθηκε μέσα σε ελάχιστους μήνες από τον Οκτώβριο του 2009  όταν ο Γ. Παπανδρέου έλεγε "λεφτά υπάρχουν" μέχρι σήμερα που η πατρίδα μας έχει μειωμένη εθνική κυριαρχία!
Η χώρα αλώθηκε από τους οικονομικούς εισβολείς τής υποτιθέμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία μετεξελίχθηκε σε ...Κρόνο που τρώει τα παιδιά του για να ζήσει αυτός. Η Γερμανία και η Γαλλία ...τρώνε  την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλλία προκειμένου να πλουτίσουν οι ίδιες.
Η Ελλάδα όχι μόνον δεν έχει μέλλον αλλά ούτε και παρόν. Οι νέοι εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες την πατρίδα για να ξενιτευτούν αναζητώντας αλλού την τύχη τους, την ίδια ώρα που η χώρα καταλαμβάνεται καθημερινά από χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι σε λίγο, σε πολύ λίγο θα καταστούν  πλειοψηφία στον τόπο μας.
Η τοκογλυφική επιδρομή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ η οποία σκοπίμως καθιστά αδύνατη την αποπληρωμή του χρέους μας, είναι βέβαιον ότι σε ελάχιστο διάστημα θα μας οδηγήσει στην εκποίηση των εδαφών μας και του ορυκτού μας πλούτου. 

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί μεταπολιτευτικά εμπιστευθήκαμε τις τύχες του τόπου σε ανθρώπους ανίκανους και επικίνδυνους. Ανθρώπους που είτε δεν δούλεψαν ποτέ τους είτε δεν υπηρέτησαν την στρατιωτική τους θητεία. Εξ' αιτίας αυτών των άχρηστων πολιτικών η χώρα μας οδηγείται στο κρεματόριο!
Μήπως τελικά είναι καιρός να τους πάρουμε με τις πέτρες, όπως έχει πει ήδη ο Γ.Παπανδρέου και επανέλαβε σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου