Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Διαμαρτυρία προς τον Δήμο υπέβαλαν πολλοί καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου της οδού Περικλέους για το ότι, όπως ισχυρίζονται, «η Δημοτική Αστυνομία έχει επιδοθεί στην καθημερινή επιβολή προστίμων για παράνομη στάθμευση οχημάτων των  τους στον περιβάλλοντα Εμπορικό Κέντρο χώρο».
Μάλιστα, όπως συνεχίζουν στην διαμαρτυρία τους οι επαγγελματίες του Εμπορικού Κέντρου, «το γεγονός είναι απαράδεκτο τη στιγμή κατά την οποία ενώ επέτρεψε να γίνει ένα πολυώροφο Εμπορικό Κέντρο, δεν έχει προβλέψει να δημιουργήσει ως όφειλε, χώρους στάθμευσης για φόρτωση-εκφόρτωση των εμπορευμάτων μας».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι επαγγελματίες υποβάλλουν την διαμαρτυρία τους στην τωρινή διοίκηση η οποία είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει τον Νόμο, δηλαδή να μην επιτρέπει την παράνομη στάθμευση και δεν υπέβαλαν καταγγελία στις προηγούμενες διοικήσεις που επέτρεψαν το κτίσιμο του Εμπορικού Κέντρου χωρίς την πρόνοια δημιουργίας θέσεων στάθμευσης.
Επ’ ουδενί δεν συνιστά λύση να αφήσει η νέα δημοτική διοίκηση να συνεχιστεί το μπάχαλο της ασύδοτης στάθμευσης, επειδή οι προηγούμενες διοικήσεις δεν φρόντισαν  να φτιάξουν parking!!! Γιατί τότε το μπάχαλο θα επεκτεινόταν και στους γύρω δρόμους-πολυκατοικίες, οπότε οι διαμαρτυρίες θα εντείνονταν από μεγαλύτερη μερίδα πολιτών. Και στο κάτω-κάτω γιατί ευθύνεται ο δήμος για την μη δημιουργία θέσεων στάθμευσης; Και δεν ευθύνεται αυτός που έχτισε το Εμπορικό Κέντρο χωρίς να μεριμνήσει να φτιάξει επαρκείς θέσεις στάθμευσης; Οι λίγες θέσεις parking που υπάρχουν στο υπόγειο  του Εμπορικού Κέντρου δεν φτάνουν ούτε για τους πελάτες του Super Market «Βασιλόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου