Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΡΕΠΠΑΣ, ΝΤΟΛΙΟΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Θα τους πάρουν με τα…γιαούρτια!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,  ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!
ΡΕΠΠΑΣ, ΝΤΟΛΙΟΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ,  ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ  ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ!

Ορκίστηκαν να φυλάττουν πίστη στην Πατρίδα αλλά και να  τηρούν τους νόμους και το Σύνταγμα, όμως οι Ρέππας (Υπουργός Μεταφορών), Ντόλιος (Υφυπουργός Εσωτερικών) , Σαχινίδης (Υφυπουργός Οικονομικών) και Καρχιμάκης (βουλευτής Πασόκ), αντ’ αυτού λειτούργησαν με χαρακτηριστικά… συμμορίας, παραβιάζοντας τον νόμο, προκειμένου να επιτύχουν την μετάταξη- διορισμό του τελευταίου εξ΄αυτών, στο Υπουργείο Μεταφορών!
Η απόφαση (ΦΕΚ Γ΄ 169/17-3-2011) που υπέγραψαν οι υπουργοί Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας και οι υφυπουργοί Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος και Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, αποτελεί  καραμπινάτη παρανομία για το βόλεμα του …συντρόφου τους Καρχιμάκη!  Ο δε κ. Καρχιμάκης προκειμένου να μεταταγεί στο Υπουργείο Μεταφορών, υπέβαλε αίτημα! Πρόκειται λοιπόν για  συμπαιγνία σε βάρος του λαού και του Έλληνα φορολογούμενου από τρεις υπουργούς και έναν βουλευτή!
Ιδού λοιπόν τα πειστήρια της παράνομης πράξης και παράβασης καθήκοντος:
Οι αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας  1106/1962 , 1396/1965, 1886/1966 , καθορίζουν σαφώς ότι «μετάταξη σημαίνει απόλυση από μια θέση και ταυτόχρονα διορισμό σε άλλη»!!!
Ο κ. Καρχιμάκης όμως , ως βουλευτής είναι αδύνατο και αδιανόητο να κατέχει και θέση υπαλλήλου στην Ολυμπιακή Αεροπορία (από την οποία μετατάχθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών), διότι λόγω του ασυμβίβαστου έχει ανασταλεί η υπαλληλική του ιδιότητα!
Αφού λοιπόν ο κ. Καρχιμάκης δεν είναι υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αλλά η υπαλληλική του ιδιότητα βρίσκεται υπό αναστολή, πώς είναι δυνατόν να υποβάλλει αίτημα για μετάταξή του και διορισμό του στο Υπουργείο Μεταφορών και αυτό το αίτημα να το κάνουν αμέσως δεκτό οι αρμόδιοι Υπουργοί; Πρόκειται περί συμπαιγνίας και ευθείας παράβασης καθήκοντος από τους κ.κ. Ρέππα, Σαχινίδη και Ντόλιο!
Τους  προαναφερθέντες νόμους τους οποίους παραβίασαν ενσυνείδητα οι ανωτέρω Υπουργοί,  τους χρησιμοποιεί και τους επικαλείται η ίδια η Πολιτεία και συγκεκριμένα το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο ανήκει ο κ. Ντόλιος.  Χαρακτηριστικά  αναφέρουμε το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών με Αριθμ. Πρωτοκόλλου ΔΙΔΑΔ/Φ.48/27οικ.9009 της 9ης Μαϊου 2005 το οποίο υπογράφει ο τότε γενικός γραμματέας του Υπουργείου κ. Βασίλειος Ανδρονόπουλος , στο οποίο σημειώνει χαρακτηριστικά για το ζήτημα «μετάταξης-διορισμού» που αφορά στην περίπτωση Καρχιμάκη:
«3. Κατά πάγια νομολογία του ΣτΕ (1106/1962, 1396/1965, 1886/1966) η μετάταξη αναλύεται σε απόλυση από μια θέση και ταυτόχρονο διορισμό σε άλλη, κατά συνέπεια λογίζεται ως οιονεί διορισμός. Επομένως οι ενδιαφερόμενοι μετάταξη υπάλληλοι πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα του κλάδου…»
Ο κ. Καρχιμάκης,  όχι μόνον τα τυπικά προσόντα δεν διέθετε αλλά ούτε καν υπάλληλος ήταν! Πώς λοιπόν κ.κ. Ρέππα, Σαχινίδη και Ντόλιο τον μετατάξατε-διορίσατε στο Υπουργείο Μεταφορών;  Διαπράξατε ή όχι απάτη σε βάρος του έλληνα φορολογούμενου πολίτη; Γιατί υφαρπάξατε την θέση από κάποιο άλλον άνεργο πολίτη που διέθετε τα τυπικά προσόντα,  για να την δώσετε στο τακίμι σας Καρχιμάκη;
Έτσι λειτουργεί η Πολιτεία;  Εξαπατά τον πολίτη;
Και μετά αναρωτιόσαστε γιατί σας παίρνουν με τα γιαούρτια;
Ας δούμε τι λένε και οι περίφημοι Νόμοι-αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, τους οποίους έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους οι προαναφερθέντες υπουργοί:
Α. Ν.1106/1962 Τμήμα Γ’ του ΣτΕ
«…μετάταξιν, ήτις αναλύεται μεν θεωρητικώς εις απόλυσιν εκ τινος θέσεως και εις διορισμόν εις ομοιόβαθμον θέσιν ετέρας υπηρεσίας…».
Β. Ν.1396/1965 Τμήμα Γ’ του ΣτΕ
«μετάταξις αναλύεται κατά τα παγίως κριθέντα, εις απόλυσιν του μετατασσομένου εκ της κατεχομένης θέσεως και διορισμόν αυτού εις την θέσιν, εις ην ενεργείται η μετάταξις».
Γ. Ν1886/1966
«Κατ’ ακολουθίαν και λαμβανομένου υπ’όψιν ότι η μετάταξις νομικώς αποτελεί διορισμόν εις έτερον κλάδον…»
Όλους αυτούς τους νόμους, οι ανωτέρω υπουργοί τους έφτυσαν προκλητικά για να διορίσουν τον κ. Καρχιμάκη!!!
Φτύστε κι εσείς τους Υπουργούς και τον Καρχιμάκη, μην τους…ματιάσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου