Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Καμίνης: "Αθλιότητες η φήμη οτι απαγόρευσα το Χριστός Ανέστη στον Αθήνα 9.84"

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» ΑΝΑΠΑΡΗΧΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

28/4/2011
« Ήδη έχω ακούσει αρκετά, ότι είμαι το ένα και το άλλο, ότι σηκώνω το τηλέφωνο και παίρνω δημοσιογράφους και τους λέω να μην λένε Χριστός Ανέστη και Αληθώς Ανέστη. Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε οποιουδήποτε είδους αθλιότητες ή και υποβολιμαίες ειδήσεις που κυκλοφορούν. Ουδέποτε εδόθη τέτοια εντολή ούτε από μένα, ούτε από κανέναν άλλον. Και φυσικά ουδέποτε είπα, ότι δεν πρέπει να μεταδοθεί η Λειτουργία γιατί θα αντιδράσουν οι Μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Αθήνα.» τόνισε σημερα ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης  σχετικά με τη φήμη οτι απαγόρευσε το Χριστός Ανέστη στον Αθήνα 9.84

«Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί όχι μόνον αυτή η ψευδής είδηση μεταδόθηκε σε διάφορα blogs κλπ. και από δημοσιογράφους, αλλά γιατί την υιοθέτησε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου ή με το γραφείο Τύπου να ρωτήσει, εάν αυτό το πράγμα αληθεύει.»

«Ως προς το πραγματικό μέρος η Διοίκηση του «98,4» απολύτως ελεύθερα χωρίς καμία παρεμβολή από πλευράς μου, γιατί εγώ δεν έχω παρέμβει καθόλου στο θέμα του προγράμματος του «98,4» ούτε και προτίθεμαι να παρέμβω, πήρε την απόφαση να μην μεταδοθεί η Θεία Λειτουργία. Είχε πασχαλινό πρόγραμμα στο επίπεδο της τέχνης, του λόγου και της μουσικής, μεταδόθηκε εκκλησιαστική μουσική με τον Χάλαρη και ελληνόφωνα πασχαλινά τραγούδια της Νοτίου Ιταλίας. Την απόφαση αυτή την οποία πήρε, την πήρε με βάση φαντάζομαι το γεγονός ότι μεταδίδεται η Πασχαλινή Λειτουργία και από δύο εκκλησιαστικούς σταθμούς και από το κρατικό ραδιόφωνο και εν πάση περιπτώσει αυτή ήταν η επιλογή που έκανε η Διοίκηση του Σταθμού. Εξάλλου η διοίκηση του σταθμού θα κριθεί στο τέλος της θητείας της για το έργο που έχει προσφέρει, με βάση τις επιλογές και την απόδοσή της γιατί έχει ουσιαστικά να σταθεί στα πόδια του ένας σταθμός ο οποίος έχει πάρα πολύ δοκιμαστεί.»


Για το σχόλιο της e-αυτοδιοίκησης (20-4-2011) πατήστε εδω http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=4230

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου