Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο κοπρίτης του Πάγκαλου!




Ιδού ποιους εννοούσε ως κοπρίτες ο Πάγκαλος. Οι «μαζί τα φάγαμε» οι οποίοι κοροϊδεύουν το δημόσιο, πληρώνονται για να κάθονται και ζουν σε βάρος του λαού!  
Ένας τέτοιος κοπρίτης είναι ο Χ.Π. (τα στοιχεία του είναι στην διάθεσή μας) για τον οποίον ήδη έχει διαταχθεί έρευνα από τη Νομική υπηρεσία του Δήμου Χολαργού. Μπορεί να προσελήφθη ως καθαριστής σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, δεν έχει όμως πατήσει σχεδόν ποτέ το πόδι του τα τελευταία δύο χρόνια στην εργασία του!!!
Το σχολείο μένει βρώμικο, οι γονείς διαμαρτύρονται αλλά ο Χ.Π. πληρώνεται κανονικά, πίνοντας εις υγείαν των κορόϊδων!!! Παίρνει μονίμως αναρρωτικές άδειες οι οποίες του εξασφαλίζουν το απαραίτητο …πασαπόρτι για να κουνάει το μαντήλι σε γονείς, δημόσιο κ.λ.π.  που τον πληρώνουν για να κάααθεται!
Με το υπ. Αριθμ. 9188 της 14/4/2011 έγγραφο του Δήμου προς τον Προϊστάμενο της Νομικής Υπηρεσίας, ζητείται γνωμοδότησή του σχετικά με την αναρρωτική άδεια του συγκεκριμένου υπαλλήλου, η οποία σπάει όλα τα ρεκόρ.
Στο έγγραφο του δήμου υπογραμμίζεται ότι ο Χ.Π. είναι επί 6 και πλέον χρόνια καθαριστής σχολικών κτιρίων, αν και η ενημέρωση που έχουμε από το σχολικό συγκρότημα Χολαργού αναφέρει ότι ο υπάλληλος έχει διοριστεί τα τελευταία 4 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος αναφέρει ότι  ο υπάλληλος απουσιάζει μονίμως με αλλεπάλληλες αναρρωτικές άδειες!!!

Το ομορφόπαιδο που –όπως φαίνεται- ξέρει και δουλεύει τους πάντες, πληροφορούμαστε ότι μέχρι και στην Τσεχία πήγε με τις συνεχείς άδειες!
Ρωτάμε:; Μήπως,  εκτός από τα …τσάμπα λεφτά που εισπράττει από το δημόσιο για να κάθεται, κάνει και δεύτερη δουλειά στο διάστημα της αναρρωτικής του άδειας;   
Ποιοι είναι αυτοί που του χαρίζουν αλλεπάλληλες αναρρωτικές άδειες; Είναι δυνατόν επί δύο σχεδόν χρόνια να του δίνουν συνεχείς άδειες, χωρίς κανείς να έχει ψυλλιαστεί το παραμικρό επίμεμπτο; Μήπως ο μάγκας έχει και χοντρό «δόντι» μέσα στο ΙΚΑ; Εάν έχει ανήκεστο βλάβη υγείας, είναι δυνατόν να παραμένει στο δημόσιο και μάλιστα στο νευραλγικό πόστο της σχολικής καθαριότητας;
Και επειδή οι γονείς διαμαρτύρονταν για τη βρωμιά του σχολείου, ο δήμος αναγκάζεται να χρησιμοποιεί δυο φορές τη βδομάδα άλλη καθαρίστρια -στη θέση του κοπρίτη- για να καθαρίζει δυο φορές τη βδομάδα το σχολικό συγκρότημα!
Για τη μια θέση δηλαδή, πληρώνονται δυο υπάλληλοι! Η μια από τον Δήμο και ο…κοπρίτης από το Δημόσιο!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου