Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΛΑΔΕΝΗΣ-ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ


Ο Σύλλογος Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων, την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποίησε  με απόλυτη επιτυχία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου, τις παρακάτω  εκδηλώσεις:
 Αναγνώριση της   προσφοράς   του   πρώην    Δημάρχου  Παπάγου κ. Βασ. Μπλαδένη του πρώην   Κοινοτάρχη κ. Βασ.  Παπαευθυμίου (φωτό).
 Παρουσίαση του βιβλίου  της  συμπατριώτισσας   συγγραφέως κ. Στ. Πετρίκη - Τραγγανίδα με τίτλο «Μουσικά Ακούσματα από τη Δρυμαία Φθιώτιδας».
 Διεξαγωγή    ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και εκλογές  για το 2011.
 Την  εκδήλωση  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους  οι    Επίτιμοι Δήμαρχοι Χολαργού κ. Σκούρτης και Παπάγου κ. Λιάπη, ο π. Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου, ο π. Βουλευτής κ. Μπρακατσούλας, ο Αντιδήμαρχος  κ. Τσοχαλής, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι νυν και πρώην κ.κ. Μουντάκη, Αυγουρόπουλος, Παντελεάκος και Χατζής.
 Επίσης παρέστησαν πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι, ο π. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γέμτος και η Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Πολυμέρου -  Καμηλάκη.
Από τους Πολιτιστικούς Φορείς του Δήμου, οι κυρίες Κοτρίδου, Κολιοπούλου, Ψοφάκη και Στασινοπούλου μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Οργάνωσης «η Ελληνική Εστία», ο κ. Σιατερλής Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου, ο κ. Κρανιώτης Πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης, ο  κ. Πανούσης Πρόεδρος των Παλαιών Παπαγιωτών, η εκπρόσωπος των Κρητών κ. Βλάση, η κ. Παπαμάρκου Πρόεδρος των Λαρισαίων της Αθήνας, η κ. Τσιάκα Πρόεδρος της Λέσχης Γυναικών, η π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κοσμά – Τσίντζα, η εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ Χολαργού κ.Φώτου  και διακόσια και πλέον   εκλεκτά μέλη και  φίλοι του Συλλόγου.
Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους  παρευρεθέντες  στην εκδήλωσή. Επίσης διαβεβαιώνει ότι  θα   συνεχίσει  την προσπάθεια   με την ουσιαστική  συνδρομή όλων όσων στηρίζουν το έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου