Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΜΕ ΤΗ ΝΔ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε σήμερα το πρωί συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά (ΣΚΑΪ) και απάντησε ευθέως στο ερώτημα: "Quo Vadis Γιώργο Καρατζαφέρη; Θα συνεργαστείτε με τον Τσίπρα ή με τον Μητσοτάκη;". 
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν κατηγορηματικός: "Με...

κανέναν από τους δύο", είπε, τονίζοντας ότι δεν κάνει κανείς από τους δύο ανεξάρτητη, ελληνική πολιτική και ότι ο ίδιος ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του αισθάνονται δυνατοί και ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα κατέβει αυτόνομος στις εκλογές. 

40 σχόλια:

  1. ουχαχα!!! ουχαχα!! τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!!! το κόβει το χουϊ η πουτάνα (το παπατζιλίκι);;; ναι τώρα τον πιστέψαμε!! έλεγε όχι στα μνημόνια, ψήφισε μνημόνια!! έλεγε όχι στους ΓΑΠ- ΣΑΜΑΡΑ στήριξε ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!!όχι στη ΝΔ, κουβέντιαζε με τον Σαμαρά να επιστρέψει στην ΝΔ!! όχι στους εβραίους,συμμαχία με τους εβραίους!! κώλος και βρακί με τους Βενιζέλο- Πάγκαλο και λοιπούς!! όχι στους πούστηδες, παρέα με πούστηδες(Βαλιανάτο-Ψινάκη κλπ) όχι στους μασόνους, παρέα με μασόνους!!βάλτε την Τζαβέλαινα, την Βάνα Μπάρμπα, τον Πασχάλη, την Έφη Σαρρή κλπ μαλάκες!!!ρε Μάκη κάθεσαι και ασχολέισαι με τον προδότη offshore-ίστα, πατριδοκάπηλο,πολιτικό απατεώνα, με τον πανίβλακα της ΚΑλλιθεΑμφιθέας που έπρεπε να είναι στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ και κυκλοφορεί ελεύθερος!!!ρε αϊ στο γεροδιάολο παλιολαμόγιο του κερατά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεεπ, ο "πανίβλακας" είσαι εσύ και έτσι σε αποκάλεσα σε άλλο σχόλιο.Λοιπόν, μην αντιγράφεις... πανίβλακα, βρες άλλες λέξεις από το φτωχό σου λεξιλόγιο!!
      Τελικά θα μου απαντήσεις,
      πόσο πρόβατο είσαι;
      πόσο βλάκας είσαι;
      και εντέλει πόσο επικίνδυνος μπορεί να είσαι;
      ΧΓ

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα σιγά μην ασχοληθώ και με σένα τον "χρήσιμο ηλίθιο"!! ξεστραβώσου!!!attikanea.blogspot.com/2014/07/blog-post_7746.html όρνεο!!!!

      Διαγραφή
    3. Έχεις..."δίκιο" οι χρήσιμοι ηλίθιοι κάπου "χρησιμεύουν".
      Οι άχρηστοι και οι ανύπαρκτοι σαν και εσένα γραφικέ, είναι που κάνουν την ζημιά και αφού την κάνουν μετά το παίζουν και αθώοι!
      Θα μπορούσες να μείνεις στον ΛΑ.Ο.Σ, αλλά εσύ ήθελες να "πιάσεις την καλή" ξεπουλητάρι!!!
      ΧΓ

      Διαγραφή
    4. ...αλήθεια, πώς "συγκρατήθηκες" και δεν έγραψες καμιά "παπαριά" στην ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του Κ.Αϊβαλιώτη;
      Εσύ δεν έχεις τέτοιους φραγμούς και ηθική.
      Αν το "κατάφερες" έστω και δύσκολα, μπορείς να το κάνεις και σε άλλες αναρτήσεις και να μην σχολιάζεις με καφρίλα.
      Σκέψου μόνο την χαρά να μην μας τα..."πρήζεις" κάθε φορά.
      Δεν θα μας λείψεις σε διαβεβαιώ!
      ΧΓ

      Διαγραφή
    5. και τώρα ΧΓ θα σε "επιμορφώσω"!! άντε μωρή παλιολινάτσα, κοπρίτη,λεχρίτη,μινάρα, που θα καθόμουν στο ανθελληνικό ΛΑγΟΣ για να έχω αναξιοπρεπή,ξεπουλημένα ρετάλια σαν κι εσένα για συναγωνιστές δίπλα μου!!! ουστ ουστ ρωποπερπερήθρα!!!ξεστραβώσου όρνεο attikanea.blogspot.com/2014/07/blog-post_7746.html

      Διαγραφή
  2. πάρτε και μια μυρουδιά από τον παραπάνω τυχοδιώκτη!! attikanea.blogspot.com/2014/07/blog-post_7746.html δια του λόγου το αληθές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε στραβοπήδηξε φαίνεται κι εσένα ο μπαρμπαγιώργος παλιοκουφάλα και λύσσαξες. Δείξε μας την υπογραφή του Καρατζαφέρη σε μνημόνιο ρε τρόμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε μωρή ανασεισίφαλλη του νταβατζή των νοτίων προαστίων, παλιοτσιχλόφουσκα,παρλα-πιπα!!!όχι και από τα μάτια παλιοκασσώρη!! ξεστραβώσου attikanea.blogspot.com/2014/07/blog-post_7746.html

      Διαγραφή
    2. Με αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις την καφρίλα σου ρε ξεπουλημένε νεοταξίτη!
      Είναι προφανές ότι ο Καρατζαφέρης σε είχε για τα ψώνια και τις χαμαλοδουλειές και όταν ζήτησες αύξηση και δεν την πήρες έφυγες. Ή μήπως του έκανες καμιά κουτσουκέλα στις αφισοκολλήσεις και σε έδιωξε πύξ-λάξ;;;
      Τέλος πάντων, από τότε που σε διώξανε από τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό πήρες την κάτω βόλτα.
      Κατεργαράκος ήσουν πάντα, αλλά τώρα έχεις παραγίνει ρε γραφικέ...για αφισοκόλληση σε στέλναμε και έτρωγες το χαρτζιλίκι που σου δίναμε στα σουβλάκια στο Μοναστηράκι,και... στις "τουλούμπες" στην Ομόνοια!!!
      ΧΓ

      Διαγραφή
  4. << Ξεκαρδιστικη >>Εξηγηση Καρατζαφερη για την πολιτικη του...κατρακυλα και ΣΥΝΤΡΙΒ'Η...!!!
    << Μαπαs βγηκε στο σεργιανιγια να βρει κανενα...Ντενεκε >>...!!!
    Οταν εχειs στο DNA σου το << βιωμα >>του κλοουν δεν μπορειs να το αποχωρισθειs...!!!
    Tι ελεγε O << ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ >>ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και << ΒΑΠΟΡΑΚΙ >>ΤΟΥ(Δ.Ν.Τ)...Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!
    << Ο ΜΕΓΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣ >>ΩΣ..<< ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ >>ΠΑΣΟΚ...!!!
    Λεs και ξεχασαμε οτι εκλεισε στιs 18-1-2006 συμφωνια με τον Μπομπολα να τον στηριξει στιs εκλογεs του 2007 για να χασει η να μην εχει κοινοβουλευτικη δυναμη ανω των 152 εδρων ο Καραμανληs προκειμενου να τον εκδικηθει για το νομο περι << Βασικου μετοχου >>...
    Λεs και ξεχασαμε οτι το 2007 τη πανακριβη και πολυτελη προεκλογικη του εκστρατεια την ανελαβε ο Εμφιετζογλου πληρωνονταs τον διαφημιστη Φιλ Βρυωνη ιδιοκτητη του EXTRA!
    Λεs και ξεχασαμε οτι το Υποβρυχιο Παπανικοληs παρεληφθη με υπογραφη Βενιζελου και δικη του...
    Λεs και ξεχασαμε οτι μαζι με τον Βενιζελο απενοχοποιησαν και δη...αναδρομικα τον υποδικο Λαυρεντιαδη η Λουα-Λουα οταν μαλιστα στην Βουλη για να ανταποδωσει προφανωs ο Καρατζαφερηs την << ευγνωμοσυνη >>τουστον διωκομενο για εξη κακουργηματικεs πραξειs πρωην μεγαλο-τραπεζιτη ειπε το αμιμητο και γλοιωδεs:
    << Η PROTON δεν ειναι το πρωτον >>πρεπει να διαφυλαξουμε την Proton για να μην πεσει το Τραπεζικο συστημα...!!!
    Λεs και ξεχασαμε τι ελεγε ο << συναυτουργοs του μνημονιου και βαπορακι του Πασοκ >>
    16 Μαρτιου 2010-Αθηναικο Πρακτορειο Ειδησεων
    Υπερ τηs προσφυγηs στο Διεθνεs Νομισματικο Ταμειο(Δ.Ν.Τ)ταχθηκε σημερα ο προεδροs του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφερηs!
    << Υπαρχουν χρηματα στο ΔΝΤ που μαs περιμενουν >>
    << Καθε μερα καθε ωρα που περναει και καθυστερουμε να δωσουμε μια ουσιαστικη και υπαρκτη λυση στην οικονομικη δυσπραγια τηs χωραs >>!
    21 Απριλιου 2010-Συνεντευξη Γ.Καρατζαφερη στιs"Πρωινεs Διαδρομεs"του ΑΝΤ1
    << Ερχονται και δαιμονοποιουν το ΔΝΤ λεγονταs πωs τα μετρα που θα μαs επιβαλλει θα ειναι ιδιαιτερα σκληρα!Γιατι δεν λεμε ομωs την αληθεια στον ελληνικο λαο;Να του πουμε οτι αν δεν παρουμε αυτη τη στιγμη μετρα τοτε θα οδηγηθουμε στην καταστροφη >>...!!!
    3 Δεκεμβριου 2010-Συνεντευξη Γ.Καρατζαφερη στην πρωινη εκπομπη του καναλιου mega!
    << Χωριs εμενα η χωρα θα ειχε πτωχευσει!
    Το λεω με παρρησια!
    Χαρη σε εμαs σωθηκε η χωρα!
    Το μνημονιο ειναι σωτηρια για την πατριδα!!!
    Ε,αυτοs για να επιβεβαιωση το DNA του ωs κλοουν και διασκεδαστηs τηs πολιτικηs ζωηs ειπε και δικαιολογηθηκε για τι τον εστειλε ο λαοs στα...αζητητα...!!!
    Για το 1.5% που πηρε στιs εκλογεs του Ιουνιου απεφυγε επιμελωs να αναφερθει Κωμικοτραγωδια ο ανθρωποs...
    Καρατζαφερηs=Κωλοτουμπα και τα αναπαλιν...---
    Πορεια και τελοs...Δελαπατριδη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέποντας το λιβελλογράφημά σου βεβαιώνομαι για το
      ποιος είναι ο..."ρωποπερπερήθρας" τελικά...
      Είσαι ένας πηθικαλώπηξ και το αποδεικνύεις κατ'εξακολούθηση, διαστρέφοντας την πραγματικότητα σε φαντασία και τις "φαντασιώσεις σου" σε πραγματικότητα!!
      Και ως αβροβάτης που είσαι, δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από εσένα, διότι ο συνδιασμός πανούργου θηλυπρεπή άνδρα έχει ως αποτέλεσμα να σε έχει κάνει αρχολίπαρο που δεν μπορεί να αντισταθεί στους πόθους του...
      Για τους ως άνω λόγους λοιπόν "κόβαλε"...
      "μη μου τους όρχεις τάραττε"
      ή σε πιο "απλά" ελληνικά...
      "έξω κίναιδε εκ της οικίας"
      ΧΓ

      Διαγραφή
    2. αϊ ρε κουραδοκαταπέλτη,μπετόβλακα,λωβοτομημένο μπαστάρδι του παρλαπίπα,κλασομπανιέρα!!!!

      Διαγραφή
  5. <<...Aπο τοτε που ο εν λογω κυριοs απεφασισε να στηριξει κατι για το οποιον γνωριζε και διεδιδε πωs ειναι μεθοδευμενον παει...
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ η πορεια του στην...ελευθερα αγορα τηs κομματοκρατιαs και τηs ψηφοθηριαs!!!
    Διοτι ο εν λογω κυριοs ισχυριζοταν απο το 2000 πωs το GAPατο θα ερχοταν ωs μεροs σχεδιου των Αμερικανων για να ξεπουληση την Πατριδα μαs!
    Πωs ο εν λογω κουδουνισμενοs λειτουργησε κανονικοτατα και ΕΠΙΣΗΜΩΣ ειs βαροs μαs μεσα απο το αποκομ(μ)α του με κυριον στοχο να διαλυση καθε αλλην προσπαθεια αντιστασεωs καθωs επισηs και το να κρατηση τουs ειλικρινειs πατριωτεs σε αδρανεια προκειμενου να ΜΗΝ υπαρξη συσπυρωσιs κι ενοτηs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρατζαφερηs:Στο πρωτο μνημονιο ψηφισα μονο το αρθρο ενα για να παρω λεφτα"!
    Η υπογραφη του αρθρου ενα του πρωτου μνημονιου ρε κολοτουμπα σημαινει ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σημαινει πληρη αποδοχη τηs υποθηκευσηs τηs δημοσιαs περιουσιαs και τηs παραιτησηs απο την ασυλια τηs εθνικηs μαs κυριαρχιαs!
    κυριε/α ΧΓ ειστε επιρρεπηs ειs τον Π@Υτσον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -Ο Καρατζαφερηs << Πηρε >>Το υπουργειο υποδομων του...Μπομπολα μεσω Βοριδη...!!!
    Μπομπολαs-Αλαφουζοs-Καρατζαφερηs οι << Κεκραχτεs >> τηs κυβερνησηs Παπαδημου...!!!
    Ο Καρατζαφερηs ειναι η προβοκατορικη τσοντα(ρουφιανοs)του Μπομπολα στην διαμορφωση τηs πολιτικηs...Ο Καρατζαφερηs εγινε<< Βαπορακι >>του Μπομπολα τον Ιανουαριο του 2006...!!!Απο τοτε το ονομα Μπομπολαs εχει να πιασει στο στομα του ο Καρατζαφερηs ενω μεχρι τοτε τον στηλιτευε σε ολουs τουs τονουs...
    -Που βρηκε ο Βοριδηs αμεσωs 5 δισεκατομμυρια για τα εργα του μπομπολα;
    Δεστε λοιπον πωs με την μεταβατικη του Παπαδημου και με υπουργο τον πολιτικο << κλωνο >>του Μπομπολα το ΛΑΟΣ βρεθηκαν στο αψε-σβησε 5 διs...!!!
    Ε,στιs νεεs δημοσκοπησειs το ΛΑΟΣ παρα την καθιζηση τηs εκλογικηs του βασηs θα το εμφανιζουν σταθερα στο 5-6% και ο Καρατζαφερηs θα εμφανιζεται με την ιδια συχνοτητα στο MEGA του Μπομπολα οπου Τρεμη-Πρετεντερηs-Τζιμαs θα αναζητουν την...<< γνωμη >>του για την πορεια τηs Ελλαδοs και την εξοδο απο την κριση καθ'οσον ειναι και αποφοιτοs του LONDON SCHOOL OF TRIXES...!!!
    << ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ >>Η SIEMENS Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ και Ο ΒΟΡΙΔΗΣ...!!!
    << Λευκη >>απο τιs Απατεs και Δωροδοκιεs-Χωριs αποζημιωση τηs ξαναδινουν εργα...!!!
    Ο Βοριδηs των Υποδομων και των Μεταφορων κατεθεσε στην Βουλη για επικυρωση την συμβαση μεταξυ Κυβερνησηs και SIEMENS για το συστημα σηματοδοτησηs των νεων επεκτασεων του Μετρο Αθηναs που...αφορα επτα νεουs σταθμουs!Μαλιστα δε ο Μακηs που βιαζεται για την ψηφιση (καθ'υποδειξη Καρατζαφερη) ειπε:<< Η Κυβερνηση πρεπει να προχωρησει...αμεσα την υπογραφη τηs συμβασηs >>...!!!
    Η αφισα του ΛΑΟΣ που δεν ειδαμε..ποτε!
    ixnos.blogspot.gr/2010/12/blog-post_5077.html
    .....Οδευε ειs συνουσιαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΠΑ !!!!

    νομιζει ο προδοτης οτι τον ξεχασαμε και λεει να μας ξαναπαρουσιαστει ως νεος....

    χαχαχαχαχα....

    ΟΥΣΤ βρωμο ΠΡΟΔΟΤΗ !

    ΟΥΣΤ, ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ !

    ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο γλοιωδηs Καρατζαφερηs προτεινει να δινουμε τα παιδια μαs και τιs γυναικεs μαs στην τροικα!-VIDEO
    Παρτε και το βιντεο του εμετικου σαs προεδρου...βρωμεροι παπαγαλοι που εχετε το θρασοs να ρωτατε...αν προτεινουμε καλυτερη λυση...Τα δικα σου τα παιδια και τα εγγονια να δωσειs στουs παιδεραστεs βρωμερε προδοτη...Ασε τα δικα μαs παιδια ησυχα...
    politika-gr.blogspot.gr/2011/12/video_9112.html
    Δεν θα απαντησουμε εμειs στον χυδαιο αθλητη τηs κολοτουμπαs και προπαγανδιστη τηs ηττοπαθειαs και τηs εθνικηs εκπορνευσηs αλλα μια Ελληνιδα Μανα η οποια αν δεν το καταλαβε του στελνει μαζι με ολεs τιs αλλεs Ελληνιδεs ενα τελεσιγραφο!
    politika-gr.blogspot.gr/2011/12/video_16.html
    ....Υπαγε γαμηθειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ..... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ...

    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΓΕΡΕ...

    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ !

    ΟΥΣΤ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ !

    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ....

    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ....

    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΣΩΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ανθρωποs με τα χιλια προσωπα!
    Πωλητηs σανου-γαλακτοπωληs-ραδιοφωνικοs παραγωγοs-αυτοσχεδιοs μουσικοσυνθετηs-κομφερανσιε-διαφημιστηs-δημοσιογραφοs-τηλεπαρουσιαστηs-ιδιοκτητηs σχοληs μανεκεν-μποντυ μπιλντερ-επιχειρηματιαs-εκδοτηs-καναλαρχηs-πολιτικοs-βουλευτηs-ευρωβουλευτηs-αρχηγοs κομματοs-κυβερνητικοs εταιροs!
    Kαι τωρα στο στοχαστρο τηs δικαιοσυνηs καθωs φαινεται δεν διστασε να βαλει και αυτοs το δαχτυλο στο μελι με τιs μιζεs στα ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ!!!
    Η πολιτικη πριμαντονα απο το ομωνυμο ρεμα τον ξηροταγαρο εμφανιζοταν Παρασκευοσαββατα στο κεντρο ΟΛΥΜΠΟΣ ωs κομπερ με σοου μιμησεων και ψιλοδακτυλουργικων τρικ προωθητηs μανεκεν!
    Στιs βουλευτικεs εκλογεs του 2004 οι καλπεs του χαρισαν 2.2% και ενω ολοι φανταζονταν με τετοια ποσοστα καταβυθιση στην απελπισια.....αυτοs ανοιξε σαμπανιεs(αν και δεν πινει) σε μια εκρηξη χαραs!!!Συμφωνα με την κρατικη επιχορηγηση στο 1.5% του ΛΑΟΣ αντιστοιχουσε με 1.000.000 εκ ευρω!!!!!
    Λαβε κυναιδε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και το κίναιδος αγράμματε γράφεται με "γιώτα" και όχι με "ύψιλον".
      Άντε τώρα στο λεξικό για να το επιβεβαίωσης που κάθομαι και ασχολούμαι με "χάπατα..."

      Διαγραφή
    2. ...είσαι ένα "ορθογραφικό λάθος" και σαν τέτοιο που είσαι, ξέρεις και την "μοίρα σου" όταν σε "εντοπίζουν" οι "ορθογράφοι"... ΣΕ ΣΒΗΝΟΥΝ από τον "πίνακα"!!!
      Μπούφε ε μπούφε...

      Διαγραφή
  12. Όταν σου λέω εγώ ότι διαστρέφεις την πραγματικότητα κάτι παραπάνω ξέρω. Ό,τι γράφεις για τις γυναίκες και τα παιδιά, ό,τι γράφεις για το μνημόνιο, την θρησκεία την μασονία κλπ τα έχεις πάρει από τους προπαγανδιστές, απομονωμένα κομμάτια φράσεων των θρυλικών εκπομπών του στο ΑΡΤ που "σπάνε κόκκαλα" και τα βλέπεις πανίβλακα και νομίζεις ότι "κατέχεις την αλήθεια" κόβαλε. Σου προτείνω να δεις και εσύ κάφρε ολόκληρες τις εκπομπές του στο ΑΡΤ, για να δεις ότι το νόημα και η ουσία είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζεται από τους προπαγανδιστές!
    Εμείς χαιρόμαστε που κάποιοι μπαίνουν σε αυτή την "διαδικασία", διότι αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί το "σύστημα" που τους πληρώνει, να τον φοβάται τον Έλληνα πατριώτη Καρατζαφέρη!!!
    Θα μας βρείτε μπροστά σας στην επόμενη βουλή και τότε ετοιμαστείτε για να πληρώσετε τις χυδαιότητές σας και τις προδοσίες σας κατά του Ελληνικού λαού...
    Σου επαναλαμβάνω τις ερωτήσεις,
    πόσο πρόβατο είσαι;
    πόσο βλάκας είσαι;
    και εντέλει πόσο επικίνδυνος είσαι;
    Για όλα τα παραπάνω και για άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω για να σου βάλω "μυαλό" σου εφιστώ την προσοχή στα παρακάτω...
    "μη μου τους όρχεις τάραττε"
    και...
    "έξω κίναιδε εκ της οικίας"
    που στα απλά ελληνικά σημαίνει...
    "Έξω πούστη από την παράγκα"
    για το άλλο, το έχεις "καταλάβει", γιατί τους "όρχεις" τους έχεις μονίμως στο στόμα σου!!!!
    ΧΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πλουσιωτεροs πολιτικοs αρχηγοs παλι ο καρατζαφερηs που αυξησε τα κερδη του απο την πατριδεμπορια!!!
    Ποια ειναι η σχεση του καρατζαφερη με την Εθνικη Τραπεζα;
    "Θα μαs πει κανειs που βρηκε τοσα λεφτα και ακινητα...ο πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων";;;
    Ο προστατηs τηs φτωχολογιαs βγαινει απο την τεθωρακισμενη τζιπαρα του!!!
    Και φετοs ο Γ.Καρατζαφερηs ανακηρυχθηκε ο πιο''πλουσιοs πολιτικοs αρχηγοs''και μαλιστα παρουσιασε και αυξηση του εισοδηματοs του κατα 150.000 ευρω!
    Ο ιδιοs βεβαιωs εσπευσε να διευκρινισει οτι προηλθαν απο την πωληση των δικαιωματων τηs τηλεοπτικηs του εκπομπηs στην Κυπρο!Εν μεσω κρισηs λοιπον το...πουγκι του καρατζαφερη αυγατιζει!!!"Πουλησε τα δικαιωματα εκπομπηs του στην Κυπρο"λεει για να δικαιολογησει τα μεγαλυτερα κερδη του!!!
    Αληθεια θα μαs πει που τα βρηκε;
    Οσον αφορα τιs καταθεσειs εκατονταδων χιλιαδων ευρω τιs θωρακισμενεs λιμουζινεs κλπ...τα κομματοσκυλα του θα μαs πουν οτι τα εβγαλε απο...την δουλεια του!!!
    Ποια δουλεια του ομωs;;;
    Τιs"ραδιοφωνικεs παραγωγεs"επι χουνταs;
    Τα περιφημα"πρακτορεια μοντελων"που αφησαν εποχη σε σημειο κατοικοι του κεντρου τηs Aθηναs να μιλανε ακομα και σημερα για τα...μανεκεν και τιs"υπηρεσιεs που παρειχαν;
    ~Εσυ εστι για τον πεο~
    πουστη δημοτικη σημαινει...
    #Εισαι για τον πουτσο#
    μεγαλη συλλογη απο τιs π@υτσεs και τιs ψ@λεs εχει κανει η κ.κυδωνιατη νανσυ σταs βρυξελλαs με master στην Πιπα και στο Τσιμπ@υκι υπευθυνοs για την κ@λοτρυπιδα τηs ο κ.Μπουγατσαs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηλεύεις ρε καραγκιόζη; Ας καθόσουν να κάνεις τα ψώνια και τους καφέδες στο κυλικείο, εκεί που ήσουν δηλαδή, για να σου πετάει που και που κανένα "κόκκαλο" ρε λιγούρη!!!
      Κάτσε τώρα και μέτρα πόσα έχει και πόσα οικονομάει...
      και όταν τελειώσεις πήγαινε να δώσεις αναφορά στο νέο σου αφεντικό που σου δίνει και πιο λίγα ρε μπούφο!

      Διαγραφή
  14. Πρώτα-πρώτα μάθε να γράφεις...
    Μετά μάθε να αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου γιατί είσαι χάπατο...
    Και αν στο τέλος δεν καταφέρεις τίποτα από τα δυο τότε δέσε μια κοτρόνα στο λαιμό σου και πήδα στη θάλασσα...
    Μπούφε ε μπούφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λοιπόν λωβοτομημένο μπαστάρδι του Καρατζαφεροκωλοτούμπα, κουραδοκαταπέλτη δεν έχεις πάρει χαμπάρι πως έχουν μπει και άλλοι στη γραμμή (στα σχόλια) και σε σχολιάζει και άλλος, οπότε ηλίθιε δεν ξέρεις που απευθύνεις τον λόγο σου!! επίσης δεν απαντάς στα επιχειρήματα και στα γεγονότα που αναφέρω εγώ και ο άλλος σχολιαστής, παρά αναφέρεις πως διαστρευλώνουμε την αλήθεια, ενώ υπάρχουν τα video και σε παραπέμπουμε σε αυτά!! δεν αντικρούεις τα επιχειρηματά μας αλλά φιλολογείς-μπουρδολογείς μετά μαλακίας και δείχνεις το επίπεδο της διανοία σου!!να ξέρεις πάντως πως το 0,5% το έχετε στο χέρι γιατί ο έλλην πατριώτης έχει αντιληφθεί προ πολλού τον αντεθνικό ρόλο του ειδώλου σου και σας έχει χεσμένους!! τώρα για το πως "έρχεστε" είναι ευκόλως κατανοητό!! ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει αυτό το ``εγώ και ο άλλος΄΄
      Όλα τα λεφτά ο τυπάκος!!!

      Διαγραφή
  16. Η ολη << παρασταση >> τοσο του << αρχηγου >> οσο και του << κομματοs >> οφειλεται κυριωs στην ελλιπη ενημερωση του κοσμου για την εντυπωσιακη δραστηριοτητα του εντοs και εκτοs βουληs αλλα και στη δυσκολια του κοσμου να καταλαβει τι πραγματικα επιτελουs κρυβεται πισω απο τιs κινησειs αυτεs ενοs << προεδρου >>για ολεs τιs εποχεs που ξεκινησε την ΔΡΑΣΗ του απο τον ΦΟΥΡΛΟΠΟΤΑΜΟ την σημερινη Αμφιθεα μοιραζονταs με το ποδηλατο του γαλα στη γειτονια και με μια μεγαλη συριγγα καθε πρωι τραβουσε μια μεζουρα γαλα απ'το μπουκαλι καθε γειτονα!!!Κι ετσι γεμιζε τζαμπα το δικο του μπουκαλι!!!Ξεκινησε δηλαδη τη ζωη του << ΩΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ >> γεγονοs για το οποιο μαλιστα επαιρεται!!!!!
    Τι να πει κανειs για εναν << Αρχηγο >> που οπωs ο ιδιοs εχει ομολογησει απο το Μητσοτακογενεs καναλι του που διαθετει αιθουσα << Μαρικαs Μητσοτακη >>εκανε"ξεπλυμα μαυρου χρηματοs"μεταξυ Καναδα-Ελλαδαs;
    Τι να πει κανειs για εναν << Αρχηγο >> που απο το καναλι του << νουθετει >> τουs πρωην και νυν Βο[υ]λευτεs του καρτελ του κοινοβουλιου με την φραση << Εχει.....<< αρχειο η Τι Vi press...>>Μηπωs αυτη η φραση ειναι εναs εμεσοs εκβιασμοs προs ολουs αυτουs που << Θαυμαζαν >> τα μανεκεν τηs σχοληs του << Στουντιο Ομορφιαs >> αυτα που << προωθουσε το καινουριο αστερι τηs πολιτικηs >> στην ΝΔ;
    Τι να πει κανειs για εναν << Αρχηγο >> που εμπιστευεται τον πατριωτισμο του Χριστοφια και την εξυπναδα του και συνομιλει με τον Τουρκο Ταλατ αναγνωριζονταs ετσι το Τουρκοκυπριακο κρατιδιο ωs υπαρκτη οντοτητα σφετεριζομενο την Κυπριακη γη;
    Τι να πει κανειs για εναν << Αρχηγο >>που σημερα ειναι με τουs ομοφυλοφιλουs με τουs λαθρομεταναστεs με τουs γυφτουs με τον Καστρο τον Τσε Γκεβαρα ακομη και με την 17 Νοεμβρη;
    Τι να πει κανειs για εναν << Αρχηγο >> ανεμοδουριο-ανεμολογιο που απλωνει τα διχτυα του και οτι πιασει;Απλωs ο << Αρχηγοs >> υφισταται Οβιδιακεs μεταμορφωσειs και μεταλλαξειs προκειμενου να εξαπατησει τουs αδολουs πατριωτεs και να πουλησει την πραματεια του!ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!
    Αντε κανε ερωτα παθητικα σερβιετα!
    σε απλα ελληνικα Αντε γ@μησου μ@υνοπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάλι αντιγράφεις;;;
      και μάλιστα το κάνεις και άγαρμπα ρε πανίβλακα.

      Διαγραφή
  17. Το γνωρίζουμε ότι είσαι διπολική προσωπικότητα. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι είσαι και διχασμένη προσωπικότητα και...την ώρα που εσύ τρως ή κοιμάσαι, ο εαυτός σου πάει και γράφει στο pc σου. Είναι απλό, αν τον...παραφυλάξεις θα τον "πιάσεις στα πράσα"!!
    Τώρα κανονικά δεν θα έπρεπε να στο αποκαλύψω αυτό, έτσι συμβουλεύει και ο θεράποντας ιατρός σου, αλλά δεν μου πάει ρε φιλαράκο να νομίζεις ότι..."ήσαστε πολλοί"!!Μόνος σου είσαι και συγγνώμη που στο λέω, αλλά αν δεν ξέρεις και την αλήθεια, "ψωνίζεσαι" όλο και περισσότερο!!!
    Τώρα σε ότι αφορά τα λιβελλογραφήματά σου, τι να απαντήσω στα face news ή σε σένα που πιστεύεις τις μαλακίες, ως γνήσιος τριμάλακας που είσαι!! Σε σένα απευθύνονται όλα αυτά "δόκτωρ Τζέκιλ & μίστερ Χάϊντ"!!!
    Επίσης το σχόλιο 30/9 7:17μμ που λέει ότι σε "στραβοπήδηξε ο μπαρμπαγιώργος και λύσσαξες" δεν είναι δικό μου "μπουφόν", αλλά είναι πολύ σωστό, γιατί μάλλον ήθελες να σε πηδήξει ο..."έρωτας της ζωής σου" αλλά, ο Καρατζαφέρης δεν είναι ανώμαλος να πηγαίνει με θηλυπρεπής "άνδρες" όπως είσαι εσύ παράσιτο...και αυτός είναι και ο λόγος που από έρωτα το γύρισες σε μίσος για αυτόν τον άνθρωπο.
    ΧΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαριληs Μαργωμενου:Γιωργοs Καρατζαφερηs ο ανθρωποs για ολεs τιs εποχεs...Kαθημερινη 14-03-2009!
    Το πρωτο του μικρο τεχνασμα το εμπνευστηκε στον Φουρλοποταμο.Τοτε ακομη ο Φουρλοποταμοs που σημερα τον ξερουμε ωs Αμφιθεα ηταν μια περιοχη υποβαθμισμενη!Αλλα και ο Γιωργακηs που τωρα τον ξερουμε ωs Γιωργο Καρατζαφερη ηταν εναs πιτσιρικοs που μοιραζε με το ποδηλατο του γαλα στη γειτονια.Εκεινη την εποχη λοιπον ο Γιωργακηs βρηκε μια μεγαλη συριγγα.Μ'αυτην καθε πρωι τραβουσε μια μεζουρα γαλα απ'το μπουκαλι καθε γειτονα κι ετσι γεμιζε τζαμπα το δικο του μπουκαλι...Η μητερα Καρατζαφερη περιπου οπωs ο Κ.Καραμανληs σημερα συχνα αναρωτιοταν τι θα κανει με αυτο το παιδι!Στα τεσσερα του πηγε να σκαρφαλωσει στο καρο του δημου Με ενα << ντε >> του αγωγιατη το καρο εφυγε και περασε πανω απ'το κεφαλι του-το ιδιο κεφαλι στο οποιο αργοτερα θα καθοταν το περιστερι του Κερατιου Κολπου!Κι ενω ολοι νομιζαν πωs ο μικροs Γιωργοs απεδημησε ειs Κυριον εκεινοs με τα αιματα να τρεχουν αρχισε να κυνηγαει τον αγωγιατη μη χασει το καρο...Πολλοι λενε πωs εκεινο το χτυπημα ειναι που φταιει για ολα!Απο τοτε μεχρι τωρα για τον κ.Καρατζαφερη ισχυει παντα το << απ'εξω εμφανιση >> απο << μεσα ανεση >> το οποιο ο ιδιοs επινοησε ωs σλογκαν για εσωρουχα οταν εγινε (και) διαφημιστηs.Σημερα πλεον ο ανθρωποs που το 1974 εβγαζε << Το Στεμμα τηs Δημοκρατιαs >>αφιερωμενη στον Κωνσταντινο Γλυξμπουργκ λεει πωs τον εμπνεει ο Φιντελ Καστρο του οποιου το καδρο ειχε κρεμασει στο γραφειο του στην Ευρωβουλη και αποκηρυσσει τον Κανταφι επειδη συμβιβαστηκε με τουs Αμερικανουs!!!Ο ιδιοs παλι οταν εγινε αρχηγοs κομματοs εφτιαξε ακομη και σωβρακακια με το σημα του ΛΑΟΣ για την << εμφανιση >> των απανταχου εθνικιστων!Αλλα πλεον ποιοs μπορει να εκπλαγει;Στο κατω κατω προκειται για την ιστορια του μικρου γαλατα που εγινε ντι τζει << μιστερ Ευρωπη >> κονφερασιε ιδιοκτητηs σχοληs μανεκεν αρχηγοs κομματοs και τωρα ελπιζει να κυβερνησει και την Ελλαδα δια τηs μεθοδου τηs συνεργασιαs.Και που αποδεικνυει πωs σ'αυτη τη χωρα ολα μπορουν να συμβουν αρκει να ξερειs την πατεντα με τη συριγγα :χωριs να το καταλαβουν οι γειτονεs ανοιγειs μια ιδεολογικη τρυπουλα στο εκλογικο τουs σωμα << ρουφαs >> λιγουs λιγουs τουs ψηφοφορουs και μεχρι να ερθει η ωρα τηs καλπηs την εχειs ηδη γεμισει με τιs δικεs σου ψηφουs!!!
    Λαβε τουs ορχειs υμων!
    δηλαδη...
    Παρε τα @ρχιδια μαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι αντέγραψες...
      Βρες κάτι δικό σου για επίλογο ρε πηθικαλώπηξ!!!
      Γιατί...
      "μη μου τους όρχεις τάραττε"
      τουτέστιν σε απλά ελληνικά...
      μην μάς κουνάς τ'αρχίδ@2 μας διότι μάς τα ζάλισες!!!

      ΥΓ. για το "κίναιδος" έμαθες την ορθογραφία;
      Θα σου χρειαστεί, μιας και έτσι συνηθίζεις να υπογράφεις.
      Μην σε λένε και αγράμματο πέραν των άλλων επίθετων που σε..."συνοδεύουν"!
      ΧΓ

      Διαγραφή
  19. Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs καθιερωθηκε στον δημοσιο βιο ωs ο τυπικοs λαικιστηs πολιτικοs ακροδεξιοs προσημου που εγινε γνωστοs οταν ο Κωσταs Καραμανληs τον διεγραψε απο την ΝΔ λογω αναρμοστηs συμπεριφοραs ιδρυσε κομμα διαφημισμενο ωs γνησιωs ακροδεξιο και καταφερνε εκτοτε να βρισκεται στο προσκηνιο με πολλα προσωπα":αυτοπροβαλλομενοs ωs ρυθμιστηs εξελιξεων αυτοκλητοs εθνοσωτηραs συγκατοικοs τηs δεξιαs πολυκατοικιαs συμπαθηs ατακαδοροs τηλεκηρυκαs με τσουβαλατα λογια αλλα και αφθονα υπονοουμενα τελοs ωs ιδιοκτητηs πολιτικου << μαγαζιου >>Οι επομενεs γενιεs δεν θα θυμουνται ολεs αυτεs τιs ιδιοτητεs εκτοs κι αν τιs περιλαβει το οικειο λημμα στη Wikipedia πιθανοτατα ομωs θα τον βλεπουν στα αρχεια του YouTube και θα αναγνωριζουν στιs εμφανισειs του εναν γραφικο συνεχιστη τηs ελληνικηs φαρσοκωμωδιαs >>Τα υποπτα εμβασματα απο εμποριο εξοπλισμων προs τιs αδηλεs υπερακτιεs εταιρειεs του αρχηγου του Λαικου Ορθοδοξου Συναγερμου αποτελουν δραματικο επεισοδιο που μαs αναγκαζει να αλλαξουμε gerne:η φαρσοκωμωδια μεταπιπτει σε μαυρη κωμωδια!Ο ελισομενοs συγκατοικοs και συγκυβερνων ο προθυμοs λαγοs για το καλο του εθνουs ο εναλαξ τιμητηs και χατζηαβατηs τηs εξουσιαs ο ικανοτατοs επιβιωτηs και χαμαιλεων δεν γνωριζε ποτε να σταματησει να αποσυρθει για να απολαυσει τουs καρπουs των ελιγμων του και να γραψει απομνημονευματα.Οθεν βρεθηκε κρεμασμενοs στα μανταλακια εκθετοs στη χλευη ενωπιον τηs ανθρωπινηs δικαιοσυνηs!Εξουδετερωμενοs πολιτικα και υποχρεωμενοs πλεον να αποδειξη πωs απεκτησε την περιουσια του κατα την διαρκεια τηs πολιτικηs του καριεραs!Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs ο τελευταιοs καρατερισταs φαινεται δεν ειχε αφομειωσει τιs σοφεs ατακεs και τα πικρα διδαγματα του στρατηγου Δεκαβαλλα στο << Εναs ηρωαs με παντουφλεs >>Δεν ειχε αφομειωσει λ.χ το σχολιο του θυμοσοφου στρατηγου για το περιφημο αγαλμα το συμπλεγμα που του σερβιριζαν:<<...Εγω η Νικη η Δοξα το αλογο...Απο μακρια θα φαινομαστε σα σουστα >>.Και κυριωs λησμονησε το δραματικο φιναλε την εξοδο του στρατηγου Δεκαβαλλα το σοφοκλειο αμα και αριστοφανικο καθαρτηριο << Βρε ουστ!>>Στην γκαμα του καρατεριστα προεδρου δεν περιλαμβανονται οι δραματικεs αποχρωσειs οι ανατροπεs η πτωση.Ειχε μονο την μπαλαφαρα τον << Μπακαλογατο >> τιs ευκολιεs μιαs επιθεωρησηs σε λαικο αναψυκτηριο.Μα ετσι εβιωνετο η πολιτικη και ο δημοσιοs βιοs εωs τη μεγαλη πτωση γι αυτο αλλωστε βρηκε χωρο και ευκαιρια να μεσουρανησει το καινοφανεs πολιτικο gerne του λαικου τηλεκηρυκα ορμητικου συνωμοσιολογου και ασυναρτητου ερμηνευτη των παντωνσε αυτη την πιστα ανθησαν οι θιασοι ποικιλιων φωνακλαδων υπερπατριωτων των ωρυομενων για τα οσια τηs φυληs και τουs αμωμουs υπερακτιουs λογαριασμουs!Ετσι βιωνεται η πολιτικη υποκρισια απληστια χρηματισμοs υποδουλωση!Σε αυτη την ακρολαιστικη πιστα ελαμψαν και αλλοι βλαστοι κηρυκεs γελοιοτηταs και μισουs οσοι μεταμφιεζουν ιδεεs και πεποιθησειs προκειμενου να επιπλευσουν σε νεεs ιστορικεs δεξαμενεs.Η προκληθεισα πτωση του αρχηγου και διδαχου ισωs αποτελει ενα μηνυμα και προs αυτουs!
    Τουs το ειχε πει ο προεδροs τηs Βουληs Ευαγγελοs Μειμαρακηs το 2011 << Δεν μπορει το περιθωριο οι νονοι τα λαμογια να κυριαρχουν στην πολιτικη ζωη...
    Το περιθωριο πρεπει να ξαναγυρισει στο περιθωριο!!!
    << Ηταν το << ουστ >>του στρατηγου Δεκαβαλλα με περισσοτερα λογια!
    Εξηλθε εκ του πρωκτου σαs οδοντεs;
    μεταφρασιs
    Εβγαλε η κ@λοτρυπιδα σου δοντια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάθεμα και αν έχεις καταλάβει και εσύ ο ίδιος τι έχεις γράψει;
      Ατάκτως ειρημένες μπαρούφες, συγκολλημένες με άφθονες "μίξες", προσπαθείς ανεπιτυχώς, να προσδώσεις στο κείμενο σου κάτι από, "διανοούμενη και συνάμα εκλεπτυσμένη γραφή" αλλά το αποτέλεσμα δεν σε..."δικαίωσε"!!!
      Και εγώ στάθηκα άτυχος διότι στην προσπάθειά μου να αντιληφθώ τα..."κρυμμένα νοήματα" που υποτίθεται υπήρχαν κάπου, ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ρε πανίβλακα, που "κυκλοφορείς ελεύθερος" ακόμη και με το ψευδώνυμο "φύσα ρούφα τραβατόνε".
      Και μην αντιγράφεις τους επίλογους ρε τρόμπα,
      είπαμε, βρες κάτι δικό σου, δημιούργησε το, ρε...αβροβάτη!!!

      ΥΓ. Τώρα εσύ, είσαι ΕΣΥ...ή ο "άλλος", ο εαυτός σου που σε είδε να κοιμάσαι και γράφει χωρίς να το "ξέρεις" εσύ;

      Φτου ρε πούστη μου που μπλέξαμεεεε....
      δεν θα απαντήσω ξανά στον ψυχάκια.
      ΧΓ

      Διαγραφή
  20. Μα εσυ δεν εισαι αρχηγοs κομματοs εσυ εισαι επικεφαληs οργανωσηs δημοσιων σκανδαλων!Εσυ δεν θελειs πολιτικουs συνεργατεs!!!
    Εσυ ψαχνειs για"κοροιδα"ψαχνειs να βρειs πολιτικουs και οικονομικουs συνενοχουs σε οτι σκοπευειs να κανειs!Χρησιμοποιειs ωs"πλυντηριο"το Πατριδα Θρησκεια-Οικογενεια(ωραιο κολπο)για να εξυπηρετειs τουs σκοπουs σου χωριs να πιστευειs σε τιποτα απο ολα αυτα!Η αλλοπροσαλλη πολιτικη που εχει το κομμα και"αναγκαζομαστε"ολοι να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα!Συγκατοικοι"Θυρωροι τηs πολυκατοικιαs"μπουμπουκοι ροντουληδεs αστρατευτοι μακεδονομαχοι του σαλονιου"υπογειοι συνομιλητεs"...Η πληρη"αδιαφανεια"στα οικονομικα του κομματοs!Κανειs δεν ηξερε και δεν ξερει-(μαλλον λαθοs εγω φροντισα και εμαθα)που πανε τοσα εκατομμυρια απο εντοs και εκτοs Ελλαδοs πολλοι αναρωτιουνται αλλα κανειs δεν ρωταει απο τον φοβο τηs"απωλειαs"του συμπληρωματοs τηs συνταξηs τουs Του"γενναιοδωρου πεντακοσαρικου"!Η μη"ενημερωση"του ποσοι ειναι οι διορισμενοι απο την"πισω πορτα"με μηδεν αγωνεs στο κομμα αλλα λογω....Η χωριs αποφαση τηs Κ.Ε προσκολληση-προσχωρηση στην πολιτικη και το αρμα τηs ΝΔ << εξαπατωνταs >> κυριολεκτικα τουs ψηφοφορουs που μαs εβαλαν στην βουλη!Ολη σου η συμπεριφορα ειναι αγοραια εχειsχασει Γιωργο την"εσωθεν"καλη μαρτυρια και απομενει δημοσια να σε σαρωσει και η λαικη κατακραυγη!Δυστυχωs για εσενα αποκαλυφθηκεs Tωρα θα σε μαθουν και οσοι δεν σε ξερουν!Αυτοι Γιωργο ειναι μερικοι αλλα ουσιαστικοι λογοι για τουs οποιουs σε εγκατελειψα!
    Πρωην στελεχοs του ΛΑΟΣ Γ.ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ
    Ποιουs διορισε στη βουλη ο Καρατζαφερηs ολα τα ονοματα!
    akommatistoi.blogspot.gr/2010/06/blog-post_3739.html
    Ποιουs διορισε στη Βουλη ο Καρατζαφερηs??????
    skandalakommaton.blogspot.gr/2010/06/blog-post_3071.html
    μωρη Σποδηριλαυρα!
    σε απλα ελληνικα
    ..αυτοs που τρωει κοπρανα
    ..για τον πονοδοντο τι βαζειs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο πρωην περιφερειαρχηs του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κρητη Γ.Καρτσωληs!
    Το κοτερο σου το"ANGOREA"που ειχεs στην μαρινα Αλιμου γιατι δεν το δηλωσεs στο Ποθεν Εσχεs;;;Το σπιτι σου στιs BRUKSELLES γιατι δεν το δηλωσεs;;;Τι γινεται με τα οικονομικα του κομματοs και τιs επιδοτησειs που παιρνει;;Μαθαινω αλλο σκανδαλο σε ευρωπαικο επιπεδο προκειται να σκασει!Μα εσυ δεν εισαι Αρχηγοs κομματοs εσυ εισαι επικεφαληs οργανωσηs δημοσιων σκανδαλων!Εσυ δεν θελειs πολιτικουs συνεργατεs!
    Ο Γ.Καρτσωληs κατηγορει τον προεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. οτι με δολο φροντιζει να διατηρουνται χαμηλα τα ποσοστα του κομματοs προφανωs σε συμπαγνια με την ΝΔ και τον Μητσοτακη εχει σημασια η αδυναμια σου να απογαλακτισθειs απο το Μητσοτακεικο!!!
    Με αποτελεσμα να εχουμε στην Κρητη κατω απο 2% και ο αλαβανοs πανω απο 7% λογω τηs απαγορευσηs που εχειs επιβαλλει για εντονη παρουσια στο νησι!!!Αυτοι ειναι μερικοι απο τουs λογουs που με κανανε να υποβαλλω την παραιτηση καθωs και την εν γενει αποχωρηση μου!!
    Ο πρωην περιφερειαρχηs Kρητηs καταλογιζει στον προεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.ασυνεπεια με την ιδεολογικη γραμμη του κομματοs στα Εθνικα Θεματα και ειδικα στο Σκοπιανο!!!
    Κατα την διαρκεια τηs προεκλογικηs περιοδου του 1993 χυδαιολογουσεs κατα την γνωριμη τακτικη σου εναντιον του Αντ.Σαμαρα λεγονταs οτι το να παρουν οι Σκοπιανοι το ονομα"Μακεδονια"δεν εχει σημασια αλλα σημασια εχει να κανει η ελλαδα οικονομικη εισπηδηση συμφωνα με το ακαταλαβιστικο ιδιολεκτο σου!
    Ο Ευρωβουλευτηs Γεωργιοs Γεωργιου ειναι ο μοναδικοs στην ιστορια ελληναs ευρωβουλευτηs που αποκαλεσε τα Σκοπια ωs"Μακεδονια"κατω απο τα εκπληκτα και περιπαικτικα βλεματα των Σκοπιανων!!!
    Ο Βουλευτηs σου κ.Βελοπουλοs τηλεπωλητηs τηs ιστοριαs στιs 09/07/2008 στην εφημεριδα ελευθερο βημα τηs Φλωριναs δηλωσε επι λεξη τα εξηs:Οι Σκοπιανοι εχουν δικαιωμα να διεκδικουν το ονομα"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"εστω και ωs γενιτσαροι ειναι"Μακεδονεs"και ο Μιλοσοσκυ και ο Γκρουεφσκι!!!
    Ο Βουλευτηs σου Ροντουληs Αστεριοs πηρε τα χρηματα των υπαλληλων του και εσυ δεν τολμησεs ουτε να τον επιπληξειs γιατι;;;
    Μηπωs επειδη ενοχοs ενοχον ου ποιει;;;
    για συσφιξη πρωκτου proktokolagen
    ειs την καθομιλουμενην...
    ωραιοι...κ@λοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. -Να και ο λογοs γιατι ειχε χαθει τοσο καιρο ο Γιωργοs Καρατζαφερηs!
    Ενα χρονο φυλακη με τριετη αναστολη προστιμο 10.000 ευρω και στερηση πολιτικων δικαιωματων για 18 μηνεs επεβαλλε στιs 21/12/2015 το ΙΑ Τριμελεs Πλημμελειοδικειο τηs Αθηναs στον προεδρο του ΛΑΟΣ Γιωργο Καρατζαφερη που κριθηκε ενοχοs για ανακριβη δηλωση ποθεν εσχεs που αφορα ποσον 1.650.000 ευρω που κατειχε μεσω εξωχωριαs εταιριαs του(offshore)!
    Στην απολογια του ο κ.Καρατζαφερηs ειπε χρειαζεται να υποβαλλεται σε χειρουργικη επεμβαση καθε εξη μηνεs ενω ψαχνει για μεταμοσχευση νεφρου!!!!!
    -Η απαντηση μου στον Γιωργο Καρατζαφερη!
    Ωs εκ τουτου ειμαι αναγκασμενοs να απαντησω στον"ψευτη"και μυθομανη κυριο Γιωργο Καρατζαφερη:Τα παραπανω αληθευουν η ειναι συκοφαντια τηs εφημεριδoS"ΚΑΡΦΙ"!Εχει ο κ.Καρατζαφερηs να μαs παρουσιασει δικαστικεs αποφασειs απαλλαγηs του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που είσαι μωρή "κορδελιάστρα", "μπαλαρίνα" ΧΓ ή ΚΑ;;; πλένεις τον κώλο σου για να πας επίσκεψη στον νταβά της ΚαλλιθεοΑμφιθέας;;;χοντροξεκούδουνη παλιολουμπίνα!!!αλλά και τι να μας πεις;; δεν έχεις να πεις τίποτα στα στοιχεία,στα video που παραθέτουμε παλιολαμόγια του κερατά!!!ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η (αλλη) εμπλοκη του Γ.Καρατζαφερη με το ΣΔΟΕ!
    Ο παραλιγο...πρωθυπουργοs να αποδεχεται εικονικα τιμολογια;
    Σε μια ακομη υποθεση ελεγχου απο το ΣΔΟΕ << πρωταγωνιστει >> ο επικεφαληs του ΛΑΟΣ Γιωργοs Καρατζαφερηs οπωs προκυπτει απο εγγραφο που βρισκεται στη διαθεση του e-reportaz!
    Καρατζαφερηs ΚΑΤΑ Αυτια και Μπογδανου!-YouTube
    ο νονοs τηs ευανθιαs το περιφερoμενο πολιτικο πτωμα το χαζοχαρουμενο γεροντακι 840 μηνων τηs κατεριναs..λενε οτι τοτε που του χαρισαν οι προικισμενοι τα οργανα τηs γυμναστικηs βουτηξε τον κολιο...στο ξυδι...εξ ου και το κομπρεσαs...εχει και καθετηρα...ειχε και το ατυχημα μικρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή