Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ 
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΤΑ... ΜΑΖΕΨΕ!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, βλέποντας ότι δεν γλιτώνει ούτε αυτός από τα πυρά των  αγανακτισμένων πολιτών, αναγκάσθηκε να ανακρούσει πρύμνα και να δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα!
Έντονες είναι οι αντιδράσεις που συγκεντρώνει η έως σήμερα στάση του κ. Καρατζαφέρη ο οποίος ζητούσε ασμένως -πρώτος απ'όλους- την συναίνεση που απαιτούσε εκβιαστικά η τρόϊκα, εκφράζοντας δημόσια την απογοήτευσή του όταν αυτή δεν επετεύχθη ενώπιον του Προέδρου Δημοκρατίας. Θυμόμαστε τις ...ευφυείς δηλώσεις του ότι "όταν χρειάστηκε τα βρήκε ο Θεμιστοκλής με τον Ευριβιάδη", εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν τα βρήκε ο Σαμαράς με τον Παπανδρέου, προκειμένου να προχωρήσουν στην συναίνεση. 
Ο Καρατζαφέρης που δήλωσε "παρών" πρώτος απ'όλους στο προσκλητήριο της τρόϊκας και των τοκογλύφων, μετά από αυτές τις δηλώσεις του, τον... πήρε η μπάλα! Και οι αγανακτισμένοι πολίτες τον έβαλαν στο στόχαστρο και ο Τύπος επίσης, πολλοί μάλιστα τον έπαιρναν στο...ψιλό γαζί.
Η εφημερίδα μας ήταν από τις πρώτες που με δημοσιεύματά της κατέκρινε τη στάση Καρατζαφέρη, λέγοντας ότι πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα της τρόϊκας.
Όταν ο Καρατζαφέρης είδε ότι δεν τον...έπαιρνε άλλο πολιτικά και ότι η όλη η ιστορία της συναίνεσης του βγαίνει μπούμεραγκ, αναδιπλώθηκε και μόλις χθες δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Όμως η στάση Καρατζαφέρη δείχνει επιπολαιότητα και ερασιτεχνισμό. Και δυστυχώς ο ερασιτεχνισμός στοιχίζει ακριβά στον τόπο και στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου