Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


Ο ελληνικός λαός που διαδηλώνει στις πλατείες, οι Ακαδημαϊκοί που κατηγορούν για εθνική προδοσία τον Παπανδρέου και ο γιατρός από την Χαλκίδα που επέτυχε μέσω του Πρωτοδικείου να οδηγηθούν με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας στη Δικαιοσύνη, όσοι εψήφισαν το Μνημόνιο Νο1, αποτελούν το πρώτο σημαντικό μέρος  της καταγγελίας σε βάρος του Παπανδρέου.
Το άλλο σκέλος της κατηγορίας που θα έδει να βαρύνει τον Πρωθυπουργό, είναι η η κακοδιαχείριση και η απάτη που γίνεται μέσω αυτής, σε βάρος του λαού.
Ιδού γιατί:
Ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου έχουν ομολογήσει δημοσίως ότι εάν δεν πάρουμε την 5η δόση τότε γίνεται στάση πληρωμών, το Δημόσιο κατεβάζει ρολά και η χώρα πτωχεύει!!!
Η δημόσια ομολογία  αποτυχίας από τους Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι επιπλέον δηλώνουν ότι συνεχίζουν την ίδια και πιο σκληρή συνταγή, δείχνει το μέγεθος της κακοδιαχείρισης από μέρους τους. 
Επί ένα χρόνο τα σκληρά μέτρα που επέβαλαν σε βάρος του λαού με το Μνημόνιο Νο1 όχι μόνον δεν απέδωσαν θετικά αποτελέσματα, αλλά αντιθέτως αυξήθηκε υπερβολικά το δημόσιο χρέος.
Εάν αυτό συνέβαινε σε μια επιχείρηση, εάν δηλαδή ο διευθυντής της επιχείρησης συνέχιζε χωρίς αποτέλεσμα,  πολιτική, που αντί να την καθιστά κερδοφόρο , την βουλιάζει περισσότερο προς την χρεοκοπία, τότε θα παυόταν και θα κατηγορείτο για κακοδιαχείριση.

Ποια επιχείρηση που δεν μπορεί να πληρώσει τους υπαλλήλους της και ενώ βρίσκεται σε καθεστώς πτώχευσης,  παίρνει δάνεια από τις τράπεζες για να καταβάλλει μισθούς του προσωπικού της, ενώ παράλληλα για να καλύψει τα δικά της χρέη, κλέβει τους μισθούς των ιδιωτών;
Αυτό το έγκλημα συντελείται στο ελληνικό κράτος. Ο Παπανδρέου λέει ότι  θα σώσει την Ελλάδα, δανείζεται υπέρογκα ποσά τα οποία είναι αδύνατον να αποπληρώσει, υποθηκεύει την εθνική περιουσία και ταυτόχρονα πετσοκόβει μισθούς, συντάξεις αλλά τσακίζει και τους ιδιώτες-ελεύθερους επαγγελματίες!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου