Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΑΘΩΟΣ Ο ΕΥΕΛΠΙΣ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ!

ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ  ΧΟΥΝΕΡΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ;


O αριστούχος και αδίκως κατηγορηθείς εύελπις Χρήστος Φαραντάτος, αθωώθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής Ευελπίδων. Μετά από τριήμερη και ψυχοφθόρα για τον ίδιο δικαστική διαδικασία, κρίθηκε αθώος με ψήφους τρεις έναντι δύο! 
Καθηγητές, ευέλπιδες και παλιαοί Διοικητές της Σχολής Ευελπίδων, προσήλθαν να δώσουν τη δική τους μαρτυρία για ένα επεισόδιο το οποίο ήταν φτιαχτό και στημένο, προκειμένου να διώξει από τις τάξεις του στρατού τον στοχοποιημένο αρχηγό της Σχολής, Χρήστο Φαραντάτο.
Όπως ειπώθηκε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Μπεγλίτης, μετά το φιάσκο της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ήθελε να πάρει την εκδίκησή του. Καρατόμησε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ως τελευταίο, υποψήφιο ...θύμα του απέμενε ο αρχηγός των Ευέλπιδων, τον οποίο θεώρησε αποκλειστικά υπεύθυνο για την παρέλαση ενώπιον του λαού της Θεσσαλονίκης, όταν οι σπουδαστές έψαλλαν και τον ύμνο της Μακεδονίτισσας. 
Επινοήθηκε από το πουθενά το επεισόδιο με τα...χουντοσταγονίδια μεταξύ των σπουδαστών της Σχολής και έτσι ο Χρήστος Φαραντάτος και σε ...καραντίνα 40 ημερών μπήκε και κάθισε στο σκαμνί.
Η αθώωση του νεαρού σαφώς και αποτελεί δικαίωσή του, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση γι' αυτόν, πιθανόν δεν έχει τελειώσει. Ο διοικητής της Σχολής ταξίαρχος Γιώργος Αρβανίτης έχει την δυνατότητα να παραπέμψει την υπόθεση σε δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο! 
Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Χρήστος Φαραντάτος ενδεχομένως να ξαναδικαστεί από αξιωματικούς διορισμένους από το ΓΕΣ , άρα εκτός της Σχολής!!!
Τις πληροφορίες επιδιώξαμε να διασταυρώσουμε από τον ίδιο τον Διοικητή της Σχολής. Παρά το γεγονός ότι επικοινωνήσαμε επανειλημμένες φορές με το υπασπιστήριό του και ζητήσαμε να μιλήσουμε με τον ταξίαρχο, παρά το ότι ενημερώσαμε τον λόγο για τον οποίο τον θέλαμε τονίζοντας τον επείγοντα χαρακτήρα του, παρά το ότι αφήσαμε στο γραφείο του τα τηλέφωνά μας, ο διοικητής της Σχολής απέφυγε να εμφανιστεί στο τηλέφωνο!
Ουσιαστικά η σιωπή του και το γεγονός ότι απέφυγε να μας μιλήσει, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει ότι υπάρχει...καπνός. Ότι δηλαδή οι πληροφορίες μας είναι βάσιμες!
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Διοικητής της Σχολής ταξίαρχος κ. Αρβανίτης, θεωρείται άνθρωπος του νέου Διοικητή του ΓΕΣ  Κωνσταντίνου Ζιαζιά, τοποθετηθείς από τον πρώην υπουργό Πάνο Μπεγλίτη, μετά τις πρόσφατες...καρατομήσεις που επεφύλαξε ο τελευταίος, στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Αν τα βάλει κανείς κάτω, μπορεί να συνθέσει το παζλ για το πώς είναι δυνατόν να ξανατυλιχτεί σε μια κόλλα χαρτί ο νεαρός εύελπις και να συρθεί σε νέο δικαστήριο, αυτή τη φορά εκτός Σχολής Ευελπίδων, και με σύνθεση  δικαστών διορισμένων από το ΓΕΣ!
Εάν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για "έγκλημα" σε βάρος του αθωωθέντος Χρήστου Φαραντάτου! 
Εμείς προειδοποιούμε να μην το διαπράξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου