Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες το 487 τεύχος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Με τον πρωτοσέλιδο τίτλο "Να συλληφθεί Ο Παπανδρέου" και υπότιτλο "Αυτός και ο Χρυσοχοϊδης ομολογούν το έγκλημά τους", η εφημερίδα ζητεί την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, διατυπώνοντας μάλιστα το ερώτημα: "Τι κάνουν οι εισαγγελείς και δεν επεμβαίνουν;". Εάν ένας, οποιοσδήποτε πολίτης ομολογούσε ένα έγκλημα, η Δικαιοσύνη θα τον συνελάμβανε αμέσως. "Εδώ, την ώρα που έχουμε δημόσια ομολογία νυν υπουργού ότι η χώρα κατεστράφη από τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, η Δικαιοσύνη καθεύδει", υπογραμμίζει το πρωτοσέλιδο άρθρο.
Στο ίδιο καταγγελτικό ύφος κινείται και η υπόλοιπη πολιτική ειδησεογραφία, με τα άρθρα "Είσθε Έλληνες εσείς ή πουλημένα τομάρια στους τοκογλύφους;", "Τελεσίγραφο Μέρκελ: Εξαθλιωθείτε περισσότερο, αν θέλετε άλλη δόση" και "Χρυσοχοϊδης, Υπουργός Ανάπτυξης ή Καταστροφής;".
Στα υπόλοιπα θέματα της εφημερίδας, κυριαρχεί η παραίτηση Τούτουζα από Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, το θέμα του Αναψυκτηρίου Παπάγου και οι υπόνοιες που εκφράζονται για παράνομη αδειοδότησή του από το Δήμο. Επίσης, η μη εκλογή συμπαραστάτη του Δημότη, ο θάνατος του Χολαργιώτη Τηλέμαχου Μαγγανά, η αιμοδοσία της Αγίας Τριάδος Χολαργού, κοπές πίτας, άρθρα των Γιάννη Κεχρή, Θανάση Αυγουρόπουλου, Σταύρου Σκανδάλη και Τούλας Γεωργοπούλου.
Άλλα θέματα του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Σωματείου "Αντιγόνη Ζουρούδη", η παρέμβαση Πολύδωρα για διάνοιξη δασικού δρόμου στον "Δημόκριτο", καθώς και η αθώωση Βραχιολίδη στο δικαστήριο, από την μήνυση του δημοτικού αστυνόμου Παπάγου-Χολαργού, Θανάση Σαγώνα".

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε μόνο με 8 σελίδες πληττόμενη από τη βαθιά οικονομική κρίση και την αδυναμία των επιχειρήσεων να διαφημιστούν. Όλα αποτελούν μια αλυσίδα και ο τοπικός τύπος δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός κρίσης. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης, επικοινωνόντας με τη διεύθυνση της εφημερίδας μας, εξέφρασε την απορία του πώς και γιατί η εφημερίδα δεν συμπεριέλαβε στην ειδησεογραφία της τα οικονομικά του τ.δήμου Χολαργού. Τού εξηγήσαμε ότι εάν είχε την ίδια απορία πώς και γιατί ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" τυπώθηκε...κουτσουρεμένος λόγω κρίσης στην αγορά, θα μπορούσε να δώσει απάντηση στο ερώτημά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου