Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!
 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕΤΡΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ  ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ


Το σχέδιο διάλυσης του κοινωνικού ιστού της χώρας και της κατάκτησης της Ελλάδος από τους Γερμανούς, βαδίζει σύμφωνα με το σχέδιο των εμνευστών του.
Η Ελλάδα βρίσκεται μόλις 10 χρόνια στο ευρώ και ως αποτέλεσμα αυτού ήταν να επιβληθούν ποινές βασανιστηρίων στους Έλληνες, ποινές οι οποίες από σήμερα αποφασίσθηκε να διαρκέσουν οκτώ χρόνια!
Έως το 2020 ο ελληνικός πληθυσμός θα υποφέρει τα πάνδεινα. Θα εξαθλιωθεί περαιτέρω, θα χάσει τη δουλειά, το σπίτι του, προκειμένου το δημόσιο έλλειμμα να φτάσει εκεί που ήταν το 2009!!!  Πρόκειται για εμπαιγμό του αισχύστου είδους.
Το 2009 η Ελλάδα δεν βρισκόταν στο σημείο που είναι τώρα. Η οικονομία της δεν είχε πληγεί από την καταιγίδα των κερδοσκόπων ούτε ήταν η χειρότερη της Ευρώπης. Η Ιρλανδία και η Πορτογαλία βρισκόντουσαν σε πολύ χειρότερο σημείο. Και όμως, η Ελλάδα που είχε  σχεδιαστεί να καταστραφεί, έπρεπε να παρουσιαστεί στην Ευρώπη ως το... μαύρο πρόβατο!
Η μεγάλη απάτη σε βάρος του λαού και της χώρας, συντελέσθηκε με τον εντόπιο Εφιάλτη, τον  Παπανδρέου, ο οποίος ενώ εξελέγη με το "λεφτά υπάρχουν" είχε ήδη συνομιλήσει πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός με τον τότε επικεφαλής του ΔΝΤ ώστε να βάλει τη χώρα κάτω από την ομπρέλα του! Η Ελλάδα έπρεπε να εμφανίσει το μεγαλύτερο δημόσιο έλλειμμα από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Επρεπε-σύμφωνα με το σχέδιο- να ξεπεράσει και την Ιρλανδία της οποίας το έλλειμμα βρισκόταν στο 14% του ΑΕΠ. 
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου μαζί με τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Α.  Γεωργίου (Ελληνική Στατιστική Αρχή), -όπως αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες της Ζωής Γεωργαντά- έκαναν όλη την δουλειά: μπούκωσαν στο έλλειμμα τα χρέη των ΔΕΚΟ!!! Πρωτοφανές και μοναδικό για όλη την Ευρώπη. Η Ζωή Γεωργαντά, μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ τα κατήγγειλε ενδοϋπηρεσιακώς, τόσο στον Υπουργό Οικονομικών όσο και στον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, ούτε λίγο ούτε πολύ, της είπαν να...κάτσει στ'αυγά της! 
Η Ελλάς παρουσιάστηκε έτσι ως η χειρότερη οικονομικά χώρα. Η ένταξη στο ΔΝΤ δικαιολόγησε τα άγρια μέτρα αφαίμαξης του λαού και κατεδάφισης του βιοτικού τους επιπέδου!
Η χώρα από το Μνημόνιο 1 , πέρασε στο Μεσοπρόθεσμο, στον Εφαρμοστικό, στο Μνημόνιο 2 , με τους Έλληνες να εξαθλιώνονται ο ένας μετά τον άλλον.
Σήμερα, η άγρια λιτότητα θα καταστρέψει τελείως τις κοινωνικές τάξεις και ειδικά τα μεσαία στρώματα (τα χαμηλά ήδη καταστράηκαν).
Μέχρι το 2020 οι Έλληνες θα έχουν εξαφανιστεί από την Πατρίδα είτε βιολογικά είτε ξενιτευόμενοι ή μένοντας σε καλύβες, μια και τα σπίτια τους θα τα έχουν αρπάξει οι δανειστές! Οι συνεχείς φόροι και τα χαράτσια θα έχουν ως στόχο την κατακερμάτιση του ελληνικού λαού, την βιλογική του εξόντωση και την εν τέλει εξαφάνισή του ως ανθρώπινο είδος.
Οι εχθροί της Ελλάδος, με όπλο τα δάνεια, αναμένεται μέσα σε οκτώ χρόνια να έχουν αρπάξει σχεδόν όλο τον πλούτο της χώρας. Ουσιαστικά,  για ένα κομμάτι ψωμί θα κατάσχουν την ίδια τη χώρα. Η συνταγή τους πετυχαίνει απόλυτα. Σε 1-2 μήνες θα συνεχίσουν την ίδια δοσολογία: νέα εξουθενωτικά φορομπηχτικά μέτρα σε βάρος του λαού, αναμένουν την βεβαία αποτυχία των όρων της συμφωνίας στο Eurogroup!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου