Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΝΑΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ"! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλάει στη ραδιοφωνική εκπομπή...

«Ανεμολόγιο» του Κωνσταντίνου Λαβίθη στον ΣΚΑΪ, στις 24 Φεβρουαρίου 2012, και παραδέχεται πως υπάρχει συνταγματική εκτροπή. Ο κ. Παυλόπουλος δηλώνει ότι στηρίζει την παραβίαση του Συντάγματος για να το υπερασπιστεί. Ο κ. Παυλόπουλος -εκτός από βουλευτής- είναι και συνταγματολόγος.

το βίντεο ανήρτησε το Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας, πληροφορίες από http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

9 σχόλια:

  1. Κύριοι είμαστε σε κλοιό, δικό τους κλοιό, ποιος θα τους δικάσει. Μα τι λέτε τώρα οι εαυτοί τους θα κρίνουν τους εαυτούς τους, τίποτα δεν θα πάει στην δικαιοσύνη θα κολλάνε όλα στην Βουλή. Κάτι διαφορετικό πρέπει αν βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ! ΤΟ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ.(ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ = ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ = ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΒΛΗΤΕΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΚΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ) ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ , ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΗΣΑΜΕ. Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν και ψυχίατροι μη τους φοβάστε άλλοι ήταν χειρότερα από σας . Υπομονή

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.e-leros.com/news/newarticle/deite-ta-perioysiaka-stoiheia-ton-aristeron-toy-syriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάψουν οι πολίτες να σιωπούν για την προδοσία της χώρας ειδάλλως τα θέλει ο κ@λος τους
    Τα βήματα είναι συγκεκριμένα και απλά..
    1)Καταγγέλεις εγγράφως στο Α.Τ. την Εσχάτη Προδοσία και την παράλειψη διώξεων της, ενεργοποιείς το άρθρο 120 Σ. παίρνεις ακριβές αντίγραφο από το Α.Τ. το κοινοποιείς προς πάντες δημόσια, διαδικτυακά και στις φώτος στο προφίλ σου, έρχεσαι σε επαφή και γνωρίζεις τους υπόλοιπους συμπολίτες σου πού έχουν πράξει αναλόγως ώστε να μην είσαι μόνος, προχωράς στην εφαρμογή του Άρθρου, και αρχίζεις να συγκεντρώνεις με κάθε μέσο όπλα και πυρομαχικά.
    2) Καταγγέλλεις τις παράνομες και κατοχικές εκλογές στο ΑΤ της περιοχής σου και καλείς για καταλήψεις διαρκείας στις κάλπες έως ότου τελεσηδικήσει η εσχάτη προδοσία που έχει ανακοινωθεί στη βουλή,και δικαστούν οι υπόλογοι και επανέλθει η έννομη τάξη.
    3)Θέτεις σε εφαρμογή το άρθρο 120 Σ. και αντιστέκεσαι με κάθε μέσο για την άμεση επαναφορά του Συντάγματος το οποίο είναι ο πρώτος νόμος του Κράτους.
    4) Δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο στην Ελλάδα αλλά και πουθενά σε περίοδο αποδεδειγμένης κατοχής, το οποίο να μπορεί να καταδικάσει ή ακόμη και να δικάσει πολίτη ο οποίος έχει θέσει σε ενεργοποίηση κι εφαρμογή την ακροτελεύτια διάταξη και παρ 2 & 4 του άρθρου 120 Σ.
    Όλοι οι εμφανιζόμενοι σωτήρες είναι βαλτοί και ο σκοπός τους είναι να καθυστερήσεις να καταλάβεις,ώστε να μοιράσουν ιθαγένεια σε ορδές λαθρομεταναστών επιτυγχάνοντας την αντικατάστασή σου.Το άρθρο 120 όταν δεν χρησιμοποιείται από σένα που έχεις δικαίωμα και υποχρέωση ,λειτουργεί εναντίον σου .Σκέψου το....... ......Εδώ, στα αρχεία της ομάδος η ιερή δήλωση σε εκτυπώσιμη μορφή
    ( για ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε , πείτε μου )
    Εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης,καταθέτουμε στην αστυνομία της Περιοχής μας και με γραπτή αίτηση ζητάμε απ την αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο . ( η κατάθεση είναι ατελώς , δεν πληρώνουμε παράβολο............https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Erxontai kremales gia tous politikous prodotes zhtw h xrysh aygh

    ΑπάντησηΔιαγραφή