Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ MYOTA.GR

Η διαδικτυακή εφημερίδα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου "myota.gr" εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεπεράσει τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" σε επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα να έχει κατακτήσει καλύτερη θέση τόσο στον παγκόσμιο χάρτη ιστοτόπων όσο και ανάμεσα στις ελληνικές ιστοσελίδες.
Το myota.gr βρίσκεται στην θέση 1,393,194  στον κόσμο ενώ στην Ελλάδα έχει την ιδιατέρως καλή ειρά: 7,936! Μπράβο στην προσπάθεια του Χάρη, ο οποίος δείχνει ότι κάνει καλή δουλειά και έχει σταδιακά ανοδική επισκεψιμότητα.
Η δική μας εφημερίδα "indobserver.blogspot.com" έχασε έδαφος τις τελευταίες ημέρες αν και έχει αυξήσει την επισκεψιμότητά της. ίσως είναι από τα παράδοξα της μέτρησης της alexa.com! Στην καθημερινή ενημέρωση που μας δίνει ο server  μας φαίνεται σταθερή επισκεψιμότητα από 700 έως 1800 καθηερινές μοναδικές επισκέψεις! Και όμως, η alexa.com μας ...υποβάθμισε!!!
Η σειρά του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" στην παγκόσμια κατάταξη είναι 1,474,47, ενώ στην Ελλάδα έχει την θέση 11,368! 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εφημερίδα μας συνεχίζει να απολαμβάνει υψηλή επισκεψιμότητα, έχοντας σταθεροποιηθεί σε καλές θέσεις και έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων αναγνωστών οι οποίοι επισκέπτονται καθημερινά το blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου