Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ!

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: 

"ΞΕΧΝΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 14 ΔΙΣ ΕΥΡΩ"!!!

Ο άνθρωπος αυτός, ο Αντώνης Σαμαράς, αυτός που δεν δούλεψε ποτέ του, που δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, ο αποστάτης της Ν.Δ. , αυτός που υπέγραψε και με τα δύο του χέρια το Μνημόνιο 2 και υποσχέθηκε γονυπετής στην Μέρκελ ότι θα τηρήσει ό,τι του πει, αυτός ο δωσίλογος, από την Δευτέρα παίρνει διερευντητική εντολή για να σχηματίσει κυβέρνηση.
Ο στόχος των τοκογλύφων είναι να βγει πρώτος ο Σαμαράς στις αυριανές εκλογές. Έστω και με βραχεία κεφαλή, ο νέος καταστροφέας της Ελλάδος, θα πάρει την πρωτιά στις αυριανές εκλογές. Και με 20 ή και 24% θα την πάρει, την πρωτιά ο Καλαματιανός. Θα βγάλει 70-75 βουλευτές και 50 μπόνους βουλευτές από τον ξεφτιλισμένο νόμο Παυλόπουλου, η Ν.Δ θα εκλέξει 120-125 βουλευτές. 
Από την ώρα εκείνη και μετά, ο Σαμαράς θα  έχει την πίεση της Μέρκελ, της Λαγκάρντ, του Γιούνκερ του Μπαρόζο και των άλλων διεθνών τοκογλύφων πάνω από το κεφάλι του:
"Κόψε τον λαιμό σου και σχημάτισε κυβέρνηση εδώ και τώρα. Βρες τα με τους υπόλοιπους και κάνε κυβέρνηση πάση θυσία. Ξέχνα τις νέες εκλογές και την αυτοδυναμία, γιατί θα σου βγάλουμε στην φόρα τα...δικά σου. Την Τετάρτη να έχεις πάει στον Παπούλια με την κυβέρνηση στα χέρια και να πάρεις αμέσως τα μέτρα των 14 δις που έχεις υπογράψει". 
Αυτό είναι το μήνυμα που θα του περάσει από Δευτέρα η Μέρκελ και τα υπόλοιπα μπουμπούκια της διεθνούς κιμαδοποίησης.
Ο Σαμαράς άλλο που δεν θέλει. Θα τα βρει με τον Βενιζέλο και θα πάει την Τετάρτη-Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο για τον σχηματισμό κυβέρνησης. 


Η χώρα πλέον από Δευτέρα μπαίνει σε ένα απίστευτο φαύλο κύκλο, με μέτρα λαίλαπα που θα καταχρεώσουν κάθε ελληνική οικογένεια και θα αυξήσουν κατακόρυφα τις αυτοκτονίες. Οι Έλληνες θα οδηγούνται όπως στο Νταχάου για να μεταβληθούν σε...σαπούνι! Θα χάσουν τις περιουσίες τους, το σπίτι τους, την δουλειά τους, την οικογενειακή τους ειρήνη.


Και αυτή την φορά ο Έλληνας δεν θα έχει δικαίωμα να πει τίποτε!!! Θα έχει υπογράψει μόνος την καταδίκη του!
Ο Σαμαράς θα γίνει Πρωθυπουργός έστω και για 1 ή ενάμισι χρόνο. Το επόμενο φθινόπωρο θα χρειαστεί να πάρει νέα μέτρα, τα οποία θα τα πάρει και αυτά για να εξασφαλίσει ακόμη περισσότερο τους τοκογλύφους, ξεπουλώντας και τα υπόλοιπα ιμάτια της Ελλάδος.


Και μετά γαία πυρί μειχθήτω. Ο ξένοι τοκογλύφοι θα έχουν εξασφαλίσει ό,τι θέλουν και η Ελλάδα με τους Έλληνες θα οδηγηθούν στην άβυσσο της εγκληματικότητας, της αναρχίας και των ταραχών. 
Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να διαψευσθούν οι εκτιμήσεις μας. Πάντως βλέπουμε τον τυφώνα Κατρίνα να έρχεται. 
Και την υπογραφή σε αυτόν θα έχει βάλει ο Σαμαράς και όσοι τον ψηφίσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου