Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ο ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!



Εμείς το φωνάζαμε από αυτή την εφημερίδα. Ότι ο Σαμαράς θα αποδειχθεί χειρότερος και από τον ΓΑΠ! Εδώ όμως, σε Χολαργό-Παπάγου, βγήκαν μπροστά ο Β. Ξύδης και ο Δ. Νικολάου και έκαναν εκδήλωση συστράτευσης και κοινού αγώνα υπέρ του Σαμαρά! Αυτό το λάθος δεν θα στοιχίσει μόνον στη χώρα, διότι ο Σαμαράς θα τα ξεπουλήσει όλα. Η  λάθος αυτή ενέργεια -να το θυμάστε- θα έχει πολιτικές συνέπειες και στους ίδιους. Η πολιτική τους συνέχεια σε Χολαργό-Παπάγου θα έχει το στίγμα αυτής της απαράδεκτης πολιτικής πρωτοβολυλίας, να στηρίξουν δηλαδή δημοσίως τον Σαμαρά. Τον πολιτικό κανίβαλο που θα ξεπουλήσει κοψοχρονιά την χώρα στους τοκογλύφους. Ήδη, τα πρώτα μηνύματα έρχονται. Ξεπουλήθηκε η ΑΓΡΟΤΙΚΗ και έπεται η συνέχεια με ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κ.λ.π.
Διαβάστε παρακάτω, το άρθρο του Σπύρτου Γκανή που μιλάει για τον ψευδολόγο Σαμαρά. Δεν περιορίστηκε στο "λεφτά υπάρχουν". Μπούχτισε με ψέματα τον λαό για να πάρει την Πρωθυπουργία και να ξεσκίσει τον κοσμάκη αλλά και να βγάλει στο σφυρί την Ελλάδα! 
 γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ
Μας μίλησαν για άλλο μείγμα πολιτικής, για Ζάπειο 1, Ζάπειο 2, μας είπαν για 
Επαναδιαπραγμάτευση, για Σταδιακή απεμπλοκή, και ακόμα για Ανάπτυξη, πάταξη της ανεργίας... και άλλες αρλουμπολογίες που ακούσαμε κατά κόρον προεκλογικά. Μας τα είπαν αλλά δεν έκριναν απαραίτητο(!) και να τα πραγματοποιήσουν!
Ο Αντώνης Σαμαράς και οι εταίροι του σε αυτή την κυβέρνηση, ή ακριβέστερα, η τρόικα εσωτερικού, περνούν …θριαμβευτές στο… πάνθεο των ψευδολόγων, των πολιτικών απατεώνων αυτής της δύσμοιρης χώρας. 
Αντί για την ανάπτυξη μας βυθίζουν στην ύφεση, αντί για επαναδιαπραγμάτευση και σταδιακή αποδέσμευση χαλκεύουν νέα δεσμά με άλλες μνημονιακές και μεσοπρόθεσμες συμβάσεις, αντί για απασχόληση πυροδοτούν την ανεργία.
Η κοινωνική ασφάλιση, η υγεία, η παιδεία, ο εθνικός πλούτος οδηγούνται όλα στην καταστροφή από απαίδευτους γραικύλους-πολιτικούς που με την πολιτική τους καίνε τα πάντα στο πέρασμα τους και ποτίζουν τα αποκαΐδια με αλάτι – όπως έγραφε ο Γκαλεάνο- για να μην βλαστήσει τίποτα στο μέλλον!
Μαύρος πέπλος φτώχειας, τρόμου, θλίψης, πόνου, θρήνου και οδύνης σκέπασε το καταγάλανο ουρανό αυτής της όμορφης πατρίδας και αυτοί …περί άλλα τυρβάζουν!
Οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης, η τρόικα εσωτερικού, προωθώντας τα συμφέροντα της φασίζουσας γερμανικής κυβέρνησης, του τραπεζικού κεφαλαίου, του ΔΝΤ και των ληστρικών διεθνών αγορών, σε διατεταγμένη υπηρεσία, επιδίδονται στην εξόντωση του ελληνικού λαού, στον αφανισμό της Ελλάδας.


Μας λένε ότι θα μας σώσουν, θα διασφαλίσουν την παραμονή μας στην ευρωζώνη, επεξεργάζονται καθ’ υπαγόρευση νέα μέτρα και ζητούν και άλλες θυσίες σαν δήθεν όπλα στη φαρέτρα της επαναδιαπραγμάτευσης!  


Η επαναδιαπραγμάτευση δεν τρέφεται με δάκρυα, αίμα, φτώχεια και ανεργία.
Η επαναδιαπραγμάτευση είναι μια διαδικασία, κύριοι της συγκυβέρνησης, που θέλει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ και… παντελόνια! Αμφότερα σε ανεπάρκεια στη παρούσα κυβέρνηση κομπάρσων!

Σπύρος Γκανής
www.antikry.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου