Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ...ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ!!! (βιντεο-σοκ)


teras


 Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜAYRA ROSALES ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ
Η 31χρονη γυναίκα καταδικάστηκε για το φόνο του μόλις 2 ετών ανιψιού της. Στην πορεία όμως διαπιστώθηκε ότι λόγω του υπερβολικού πάχους της ήταν αδύνατον να διαπράξει το έγκλημα.
Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα ετυμηγορία, η Mayra ήταν ανίκανη να χτυπήσει στο κεφάλι το άτυχο παιδί καθώς δε μπορεί να σηκώσει καν το χέρι της λόγω βάρους.
Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, το άτυχο δίχρονο αγοράκι πέθανε τον Μάρτιο του 2008, την ημέρα που η 31χρονη θεία του εκτελούσε χρέη babysitting.
Η ίδια ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ενώ όπως διαπιστώθηκε αργότερα η υπέρβαρη γυναίκα "κάλυπτε" την αδελφή της η οποία χτυπούσε επανειλημμένα με ένα ξύλινο αντικείμενο το γιο της, την ημέρα του θανάτου του.
Να σημειωθεί ότι η γυναίκα ζυγίζει 500 κιλά, ενώ η πρώτη της δήλωση μετά τον θάνατο του ανιψιού της ήταν. "Είμαι ένοχη, πρέπει να τιμωρηθώ". Στη συνέχεια αποκάλυψε την αλήθεια, ότι δηλαδή έλεγε ψέμματα, προσπαθώντας να σώσει την αδερφή της.
Παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν μπορούσε καν να κινηθεί, οι Αρχές έπρεπε να την παραπέμψουν κανονικά σε δίκη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όπως και τελικά έγινε.
Μάλιστα, για να παραστεί στη δίκη, οι αστυνομικοί κατεδάφισαν τους τοίχους του σπιτιού της για να μπορέσουν να τη μετακινήσουν, καθώς αδυνατεί να περάσει από την κεντρική πόρτα της οικίας της. Από την ημέρα της δίκης της και μετά, η 31χρονη νοσηλεύεται με προβλήματα υγείας σε κλινική στην οποία μεταφέρθηκε με φορτηγό καθώς δε χωρούσε σε ασθενοφόρο.
Η δραματική της κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη αν δεν είχαν επέμβει οι γιατροί. Η Mayra, υπεβλήθη σε συνεχείς επεμβάσεις για να κλείσει το στομάχι της, καθώς είχε γιγαντωθεί σε τέτοιο βαθμό που πίεζε την καρδιά της σε βαθμό που κινδύνευε να πάθει ανακοπή.
Μετά από 12 εβδομάδες νοσηλείας, έχει καταφέρει να χάσει 127 κιλά, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.
"Λυπάμαι για την αδερφή μου, αλλά ελπίζω να καταλάβει έστω και τώρα τα λάθη της και να μετανοιώσει για αυτά. Μέσα από αυτή την τραγική ιστορία, εγώ έχω την ευκαιρία να κάνω τώρα μια καινούργια αρχή στη ζωή μου", δήλωσε η ίδια.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου