Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ"


Ειλικρινή συγχαρητήρια στον κ. Δήμαρχο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου και ανακοίνωσε την μείωση των Δημοτικών Τελών, που «θα….. συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η σχετική εισηγησή του».
Για αποκατάσταση και μόνον της αλήθειας δηλώνω πως, προσωπικά, σήμερα(30-10-2012) το πρωϊ 0830, κατέθεσα συγκεκριμένη  πρόταση για μείωση των Δημοτικών Τελών στο πρωτόκολλο του Δήμου. Στις 0930 την ανακοίνωσα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου συζητιόνταν το συγκεκριμένο θέμα και συμμετείχα ως αναπληρωματικό μέλος. Εκτός από ένα μέλος της πλειοψηφίας που «ενοχλήθηκε» όταν άκουσε την πρότασή μου, από όλους τους υπόλοιπους σχολιάστηκε θετικά και κανένας δεν ανέφερε απολύτως τίποτε για σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Επειδή για μένα μετράει το αποτέλεσμα ξεκαθαρίζω πως, ανεξάρτητα με το ποιος έκανε πρώτος την πρόταση, τα Δημοτικά Τέλη σίγουρα θα μειωθούν. Και αυτό είναι μια ευχάριστη εξέλιξη και μια καλή είδηση για όλους.
Αναγκαία διευκρίνιση: Διαβεβαιώνω τον κ. Δήμαρχο πως, δεν γνώριζα απολύτως τίποτε για τη σχετική συζήτηση και απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής η οποία έγινε στις 24/10/2012.
Απορώ όμως, γιατί ο κ. Δήμαρχος, ο οποίος σε άλλα ήσσονος σημασίας θέματα, εκδίδει άμεσα δελτίο τύπου, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν δημοσιοποίησε έγκαιρα μια τόσο σοβαρή και ευχάριστη απόφαση;
Προσωπικά κατέθεσα επίσημα μια συγκεκριμένη και πλήρως αιτιολογημένη πρόταση, όπως εξ άλλου έχω κάθε δικαίωμα ως Δημοτικός Σύμβουλος. Άραγε, γιατί ενοχλήθηκε τόσο πολύ ο κ. Δήμαρχος;
                                                                            Θανάσης Αυγουρόπουλος
                                                                              Δημοτικός Σύμβουλος

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΙ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΑΝΙΨΑΚΙΑ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή