Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!



ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΤΡΟΪΚΑ: «ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ»!
του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Δεν έχει τέλος η πολιτική απάτη Σαμαρά σε βάρος του λαού και της χώρας. Ολόκληρη κινηματογραφική ταινία μπορεί να γυριστεί με τα αισχρά ψεύδη του Πρωθυπουργού. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα δημοσίως υπόσχεται ενώπιον του λαού. Ο άνθρωπος που δεσμευόταν με δημόσιες δηλώσεις και συνεντεύξεις του ότι δεν πρόκειται να πάρει άλλα μέτρα, ότι αυτά είναι τα τελευταία διότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο, υπέγραψε νέα επιστολή στην τρόικα με την οποία δεσμεύεται ότι είναι σταθερός και έτοιμος να λάβει νέα μέτρα!!!

Πρόκειται περί μυστικής επιστολής προς την τρόικα την οποία υπογράφει ο Αντώνης Σαμαράς και προσυπογράφουν οι κ.κ. Στουρνάρας και Προβόπουλος και αποκάλυψε  ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της «Αυγής», εγκαλώντας τον πρωθυπουργό επειδή, αν και έχει δεσμευτεί δημοσίως ότι δεν πρόκειται να πάρει άλλα πρόσθετα μέτρα, υπογράφει ερήμην του λαού, επιστολή στην τρόικα για νέα θανατηφόρα μέτρα! 

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Αν και ο κ. Σαμαράς ισχυριζόταν ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, έρχεται η “κρυφή” του επιστολή προς τους δανειστές, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του,  με την οποία δεσμεύεται για τη λήψη νέων, δυσβάστακτων μέτρων, ανθρωποθυσίες και κατασχέσεις σπιτιών,  αποδεικνύοντας  για άλλη μια φορά πόσο αναξιόπιστος και επικίνδυνος είναι για την κοινωνία και τη χώρα».

Ο Α. Σαμαράς, συνεπικουρούμενος από τους κ.κ. Στουρνάρα και Προβόπουλο καταδεικνύει με τον πιο ωμό τρόπο ότι είναι πρόθυμος να εγκληματήσει εκ νέου σε βάρος του λαού και της χώρας. Έχει συμφωνήσει πίσω από τις πλάτες του κόσμου να «σφάξει» με χιλιάδες απολύσεις τους εργαζόμενους και να ξεπουλήσει την Ελλάδα.

 Όσοι έλεγαν ότι ο Σαμαράς επέστρεψε στη ΝΔ για να εκδικηθεί για την αποπομπή του από αυτή, ολόκληρο τον λαό, φαίνεται πως δικαιώνονται.

Ο Μεσσήνιος εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο, φλομώνει συνεχώς τον λαό στα ψέματα. Κάνοντας μια αναδρομή στα ψεύδη του, σταχυολογούμε μερικά:

  1. Σαμαράς (λίγο προ των εκλογών της 6ης Μαΐου): "Το λέω ρητά και κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Τη συγκυβέρνηση την θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. Πρώτον το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο Μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλιτώσουν αλλά δεν θα γλιτώσουν. Δεύτερον, τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δεν θέλουν ν’ αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Τρίτον, τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες οι δυνάμεις, μέσα ή έξω από την Ελλάδα που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη.  Δεν μπορούμε να βγούμε από την ύφεση μαζί μ’ εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον λαό μαζί μ’ εκείνους που κορόιδεψαν το λαό"!  Πριν από λίγους μήνες τα έλεγε αυτά και από κάτω οι αφελείς οπαδοί ζητωκραύγαζαν και καταχειροκροτούσαν τον μελλοντικό Πρωθυπουργό!!! Τώρα, οι ίδιοι αφελείς τον βγάζουν καταλληλότερο Πρωθυπουργό σε όλες τις δημοσκοπήσεις! 
    Ο Μηλιώκας με το τραγούδι του έλεγε: ¨Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες"! Δεν χρειάζεται να μας δώσουν τον τίτλο οι άλλοι, αγαπητέ αοιδέ. Τον παίρνουμε από μόνοι μας με όσα κάνουμε. Ο Σαμαράς ξέρει ότι έχει να κάνει με …μαλάκες και τους δουλεύει κανονικά. 
  2. Σαμαράς (αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου): «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με δύο αποκλειστικές επιδιώξεις: την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την τροποποίηση των πολιτικών του μνημονίου ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και ανακούφιση της ελληνικής κοινωνίας. Καταθέτω αυτή την πρόταση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις που δέχονται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την ανάγκη αλλαγής της οικονομικής πολιτικής». Όλοι είδαμε πόσο άλλαξε την οικονομική πολιτική της η κυβέρνηση Σαμαρά. Την έκανε περισσότερο από ποτέ ανάλγητη και απάνθρωπη!
  3. Σαμαράς (5 μέρες πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, απαντά σε ερώτηση πολίτη): «Θα πάω στην Ευρώπη να δώσω την μάχη για την επέκταση του επιδόματος της ανεργίας. Όπου μπορώ τη μάχη θα δώσω, την μάχη έχω μάθει να δίνω». Μέσα σε ένα χρόνο κοντεύει να καταργήσει όλα τα επιδόματα!
  4. Σαμαράς (αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου): «Τα χειρότερα περάσανε. Θα σεβαστούμε ασφαλώς την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της χώρας. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι Έλληνες. Θα εργασθούμε μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας τις αναγκαίες πολιτικές για την ανάπτυξη και για την αντιμετώπιση της βασανιστικής, τεράστιας, για τους Έλληνες, υπόθεση της ανεργίας»! Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Ο δε Σαμαράς, με τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων (από 2.000 εργαζόμενοι και πάνω σε κάθε Οργανισμό), εκτοξεύει την ανεργία πάνω από το 30% και στέλνει τον λαό στα τάρταρα!

Τέτοιος ψεύτης πολιτικός, δεν υπήρξε σε ολόκληρη την Ιστορία του ελληνικού κράτους, από το 1830 κι εδώ! 

"Ελεύθερη Ώρα"

1 σχόλιο:

  1. Τέτοιος ψεύτης πολιτικός, δεν υπήρξε σε ολόκληρη την Ιστορία του ελληνικού κράτους, από το 1830 κι εδώ!

    κύριε Μάκη Βραχιολίδη επιμένετε ακόμα στο συμπέρασμα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή