Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στα μαλακά ο Ατρόμητος, αντίπαλος από τα παλιά για ΠΑΟΚ

Την ομάδα που τον απέκλεισε το 2004, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ατρόμητος έπεσε στον πιο επιθυμητό αντίπαλο, την Αλκμααρ
Την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει ξανά ο ΠΑΟΚ, η οποία τον είχε αποκλείσει το 2004, και την Αλκμααρ ο Ατρόμητος για τα πλέϊ οφ του Γιουρόπα Λιγκ έπειτα από την κλήρωση της Παρασκευής (09/08).
Ο “δικέφαλος του βορρά” θα αγωνιστεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Ισραήλ (22 και 29 Αυγούστου), ενώ ο Ατρόμητος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ολλανδική Αλκμααρ, την οποία θα υποδεχτεί στο πρώτο παιχνίδι. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου και στις 30 ου ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βαλένθια, Μπορντό, Λάτσιο, Ανζί, Γουίγκαν, Φράιμπουργκ και Γκιμαράες είναι απευθείας στους ομίλους των πλέϊ οφ. Σε αυτές θα αποκλειστούν οι δέκα ομάδες που θα αποκλειστούν από τα πλέϊ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και οι τριάντα ένα που θα προκριθούν από τα πλέϊ οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Τα ζευγάρια είναι τα εξής:
Koύμπαν Κράσνονταρ-Φέγιενορντ
Απόλλων Λεμεσσού-Νις
Έλφσμποργκ-Νόρτζελαντ
Γιάμπλονετς-Μπέτις
Μόλντε-Ρούμπιν Καζάν
Ζούλτε Βάρεγκεμ-ΑΠΟΕΛ
Ακτόμπε-Ντιναμό Κιέβου
Σλασκ-Σεβίλλη
Ριέκα-Στουτγκάρδη
Βοϊβοντίνα-Σέριφ
Ραπίντ Βιένης-Ντίλα Γκόρι
Σουόνσι-Πετρολούλ
Σάλτσμπουργκ-Ζαλγκίρις
Τσερνομόρετς-Σκεντεμπέου
Τράμπζονσπορ-Κουκέσι
Τρόμσο-Μπεσίκτας
Ατρόμητος-Άλκμααρ
Καραμπάγκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μακάμπι Τελ Αβίβ-ΠΑΟΚ
Έσμπιεργκ-Σεντ Ετιέν 
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου