Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΑΝΤΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ!

Με ποιο τρόπο θα περάσει στην ελληνική οκογένεια το μήνυμα ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα φυσικό-φυσιολογικό γεγονός, μια άλλη επιλογή; Πώς θα γαλουχηθούν οι νέοι και οι νέες με τις διαστροφικές σκέψεις της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει την κατάργηση των όρων "Μάνα" "Πατέρας" και την αντικατάστασή τους σε "Γονέας Α" και "Γονέας Β"; 
Το μήνυμα θα περάσει πιο εύκολα μέσω της τέχνης. Όταν μάλιστα είναι βραβευμένη και με το "Χρυσό Φοίνικα" και μάλιστα πρωταγωνιστούν νέα παιδιά, ιδού πώς πετυχαίνει η συνταγή! 
"Η ζωή της Αντέλ" λοιπόν, με την 19χρονη ελληνικής κατωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος στον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας λεσβίας που ερωτεύεται ένα κορίτσι, είναι το μενού της κινηματογαφικής ταινίας που προσβάλλει το θεσμό της ελληνικής οικογένειας. Η λεσβιακή σχέση δύο κοριτσιών που τελικά θα συζήσουν, περνά μέσα από τις οθόνες μας ως μια άλλη αλλά... φυσιολογική επιλογή της ζωής μας! Η Αντέλ εγκαταλείπει την σχέση της με ένα αγόρι για το ερωτικό της πάθος για ένα κορίτσι! 

Τα ύπουλα μηνύματα της ταινίας θα περάσουν σε εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες και το μόνο που θα κάνουν, είναι κακό! 
Εμείς εδώ, καταδικάζουμε το αισχρό πορνό-θέαμα της ταινίας, κυρίως όμως τη διαστροφή που περνάει στην ελληνική κοινωνία με το επικάλυμα της τέχνης. Ίσως γι' αυτό είναι πιο επικίνδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου