Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ..ΣΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

MAKELEIO3--
ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας μας είναι σκληρός αλλά συνεχής. Μοιάζει άνισος με το αδυσώπητο κατεστημένο των νταβατζήδων της ενημέρωσης να κυριαρχεί και τους υποτακτικούς των Μνημονίων να θέλουν να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ όμως δεν φιμώνεται και εκπέμπει τηλεοπτικά από το διαδίκτυο. Η χθεσινή μας εκπομπή με το απαγορευμένο ΜΑΚΕΛΕΙΟ3 μεταδίδεται ήδη από εκατοντάδες ιστοσελίδες. Τους ευχαριστούμε, όπως επίσης και για τα ευγενικά τους -ενθαρρυντικά σχόλια.
Ένα από αυτά τα σχόλια προέρχεται από το press-vision το οποίο αναφέρει τα εξής:
"ΜΠΡΑΒΟ..ΜΠΡΑΒΟ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΓΚΑΝΙΑΝ:ΧΙΟΣ-ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Διώξανε τον Χίο από τα κανάλια... Κι ο Χίος, σημαντικός ρεπόρτερ..σίγουρα, τα πήρε ανάποδα και βγάζει πλέον το τηλεοπτικό του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ..ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΙ..
Νομίζουμε ότι είμαστε μπροστά σε νέες διαδικυακές ...καταστάσεις..φυσικά ελπιδοφόρες.. Και λέμε ένα μεγάλο μπράβο στον μαχητικό Χίο, για τον οποίο είχαμε κάποιες επιφυλάξεις, για το στυλ του, κι όχι βέβαια για το δημοσιογραφικό του βεληνεκές.Σήμερα δίνει ρέστα με την απόφασή του να κρατήσει το δημοφιλές του τηλεοπτικό πρόγραμμα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.. μεταφέροντάς το σε διαδικτυακή έκφραση ΜΕ ΒΊΝΤΕΟ!!.ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ: ΜΠΡΑΒΟ... Η πρωτοβουλία αυτή, ανοίγει νέους ορίζοντες στην ελεύθερη κι αγονάτιστη..δημοσιογραφία.. Δείτε  την ΠΡΩΤΗ διαδικτυακή -τηλεοπτική εκπομπή του Στέφανου Χίου και των συνεργατών του και θα καταλάβετε γιατί όντως μπαίνουμε σε μια νέα επικοινωνιακή ..εποχή! Και πάλι μπράβο!.. Και ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ στα κανάλια του Μπόμπολα, του Αλαφούζου , του Κοντομηνά και των Βαρδινογιαναίων... ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ..στη μούργα..της πληρωμένης , μαγαρισμένης ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!"
Συνεχίστε να βλέπετε και να διαδίδετε το απαγορευμένο ΜΑΚΕΛΕΙΟ3 από το διαδίκτυο.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου