Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

"ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ": ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ!

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος στην εκπομπή "Στον Ιστό της Αράχνης" την περασμένη Πέμπτη στο EXTRA, αναφερόμενος στην υπόθεση της "μαφίας των ακινήτων" στην οποία εμπλέκεται και ο αρχιτέκτονας Μπάμπης Στάϊκος, είπε στη ψύχρα ότι οι δωρεές του Στάϊκου στου Παπάγου έγιναν με μαύρο χρήμα!!!

Και μόνο το γεγονός ότι ο Μπάμπης Στάϊκος κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, γεννά εύλογα ερωτήματα για την προέλευση των χρημάτων του και κατ' επέκταση για τον όγκο των δωρεών του στου Παπάγου. Όπως είναι γνωστό, ο αρχιτέκτονας έκανε συνεχείς και πολλές δωρεές στου Παπάγου, το ύψος των οποίων φτάνει ή και ξεπερνά τις 800.000 ευρώ!
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης τον είχε τιμήσει με επαίνους και εκδηλώσεις, όπως αυτή της φωτογραφίας από την ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου Παπάγου, στην οποία ήταν προσκεκλημένος, ο πρώην Πρωθυπουργός Ιωάννης Γρίβας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά και ο σπουδαίος μαέστρος Μίμης Πλέσσας.
Όλη η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Μπάμπη Στάϊκο. 
Στον Μπάμπη Στάϊκο και στις δωρεές του στηρίχθηκε και ο Β. Ξύδης προκειμένου να κερδίσει τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, μια και τις δωρεές του αρχιτέκτονα  προέβαλε ως το καλό του χαρτί για να πείσει τους δημότες να του εμπιστευθούν μια ακόμη 4ετία. 
Τώρα, που η περίπτωση Στάϊκου οδηγείται στα δικαστήρια, προκύπτουν αναπόφευκτα ερωτήματα τα οποία αφορούν και στον Δήμαρχο, στο ηθικό πάντα μέρος της υπόθεσης. Ο Δήμαρχος, είχε διερευνήσει ως όφειλε την προέλευση των χρημάτων του κ. Στάϊκου; Διότι εάν, λέμε εάν, τα χρήματα αποδειχθεί ότι είναι ύποπτης προέλευσης ή όπως είπε ο Σπίνος "μαύρο χρήμα" (δεν το λέμε εμείς), σε αυτή την περίπτωση τι μπορεί να γίνει; Μήπως έρθει το Δημόσιο ή ο εφοπλιστής Ρέστης και διεκδικήσουν για λογαριασμό τους τα ποσά που έδωσε ο κ. Στάϊκος; 
Ερωτήματα θέτουμε τα οποία νομίζουμε πως είναι εύλογα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου