Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ"! ΑΥΤΟ...ΕΛΕΙΠΕ!


ANASTASIADHS

Κάτσε μέσα στο ευρώ να σφάξουν ό,τι απέμεινε από την Κύπρο και μετά να παραδώσεις τη χώρα στον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου, εθνοπροδότη κι εσύ!


Η Κύπρος δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα ξεκαθάρισε σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης διαβεβαιώνοντας τους Κυπρίους ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, από τις πρώτες ώρες εφαρμογής του επίπονου σχεδίου διάσωσης που αποφάσισε η ΕΕ.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι απαιτούνται μεταρρυθμίσεις στο κυπριακό δημόσιο και δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας του, μιλώντας στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο της ΠΑΣΥΔΥ, διευκρίνισε, εντούτοις ότι αυτό δεν θα σημαίνει και μείωση μισθών και επιδομάτων.
«Με κανέναν τρόπο δεν θα πειραματιστούμε με το μέλλον της χώρας μας», τόνισε ο Νίκος Αναστασιάδης, συμπληρώνοντας πως η συμφωνία διάσωσης απέτρεψε τον κίνδυνο χρεοκοπίας.
Ο ίδιος εκτίμησε πως η κατάσταση στη Μεγαλόνησο, παρά την τραγωδία της, είναι «ελεγχόμενη» και παρουσιάσθηκε καθησυχαστικός.
Σημειώνεται πως ο κύπριος Πρόεδρος έχει ήδη εξουσιοδοτήσει τη Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας να προβεί σε μείωση 25% του δικού του μισθού, στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αμβλύνει τις επιπτώσεις της κρίσης που έπληξε την χώρα.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου