Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ...ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ!

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ


 Ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Νικόλαος Σαλαβράκος επέτυχε κατά την συνεδρίαση των συντονιστών της Επιτροπής Αναφορών της 20ης Ιανουαρίου να συζητηθεί ως κατεπείγον το θέμα του αδίκου και παράνομου κουρέματος των Ελληνικών ομολόγων που κατέχουν Έλληνες μικροομολογιούχοι. Η εισήγηση του κ. Σαλαβράκου έλαβε την υποστήριξη όλων των πολιτικών ομάδων και αναμένεται να συζητηθεί η αναφορά στην παρούσα σύνοδο στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 1 Απριλίου του 2014. Το ζήτημα άφορα χιλιάδες μικροομολογιούχους και αναμένεται η Επιτροπή να δώσει σημαντική γνώμη επί του θέματος για την πορεία των διεκδικήσεων τους.

 

                  

2 σχόλια:

  1. Και αμέσως θα τους τα δώσουν.Ειδικά φορτηγά ασφαλείας έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Ευρωκοινοβούλιο - μάλιστα ένα έσπασε και ένα κολωνάκι στο πεζοδρόμιο - ,γεμάτα με ευρώ για να πληρωθούν οι Έλληνες ομολογιούχοι .
    Η Μέρκελ κλαίει ασταμάτητα και τα δάκρυα έφτασαν από το Στρασβούργο ως την Luisa (περιοχή των Βρυξελλών) όπου οι τοπικές και διεθνείς πόρνες έβαλαν τα κλάματα στο άκουσμα ότι οι Έλληνες θα πληρωθούν μέχρι τελευταίο eurocent !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "Ανώνυμε" παρακαλώ η ειρωνία να λείπει. Ως γνωστόν, ταλαιπωρούμαστε εδώ και δύο χρόνια, βουτηγμένοι στην αδικία και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Αν μη τι άλλο, σεβασμός στους συμπάσχοντες συνανθρώπους μας που δεν άντεξαν το χτύπημα και εγκατέλειψαν ιδία βουλήσει πρόωρα το μάταιο τούτο κόσμο. Πιστεύουμε στη δικαίωσή μας και θα εξαντλήσουμε κάθε έννομο μέσο προκειμένου να λυτρωθούμε. Δεν πρόκειται ούτε για χαμένα κέρδη ούτε για υπεραξίες. Πρόκειται για οικονομίες μιας ζωής που με ιδρώτα και αίμα εμείς και οι γονείς μας συγκεντρώσαμε για τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε. Και δεν τις έχουμε, διότι εκλάπησαν. Και υποφέρουμε. Σιωπή λοιπόν. Και σεβασμός. Μετά τιμής, Π. Ξανθόπουλος

      Διαγραφή