Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ...ΛΑΧΑΝΟ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

Ο Υμηττός κινδυνεύει. Φωτιά κάθε λίγο και λιγάκι στο βουνό σημαίνει ότι τον έχουν βάλει στο μάτι. Επίσης, καταγγέλλεται και ο δήμος Αγ. Παρασκευής για εγκληματική αδιαφορία. Η παρακάτω ανακοίνωση τα λέει όλα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα περί τις 14.30 το ΔΑΠΑΧΟ2 μετά από ενημέρωση που είχε απο το κέντρο επιχειρήσεων της Π.Υ μετέβη στην Αγ. Παρασκευή προκειμένου να συμμετάσχει σε επιχείρηση αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή προς το βουνό ανάμεσα στον Δημόκριτο και το Αμερικάνικο κολέγιο. Το όχημα της ομάδας μας εντός 6 λεπτών βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος, όπου συνέδραμε 3 οχήματα του δωδέκατου ΠΣ και ένα όχημα του Τετάρτου ΠΣ στην άμεση αντιμετώπιση της πυρκαγιάς πυρκαγιά κατασβήστηκε άμεσα περιορίζοντας την καταστροφή σε μόλις 500τμ δασικής βλάστησης χάρις στην έγκαιρη επέμβαση των οχημάτων που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Το ΔΑΠΑΧΟ 2 συμμετείχε με 3μελες πλήρωμα και επέστρεψε στην βάση του στις 15.30.
Η ΔΑΠΑΧΟ κλείνει την ανακοίνωση της επισημαίνοντας την απαράδεκτη στάση του Δήμου Αγ. Παρασκευής ,ο οποίος κρατά καθηλωμένα και χωρίς τον παρελκόμενο εξοπλισμό, για τέταρτη συνεχή χρονιά τα 2 πυροσβεστικά οχήματα που διαθέτει, εκ των οποίων το ένα είναι υπερπολύτιμο για την άμυνα του Υμηττού καθώς είναι υπερσύγχρονο όχημα με 5τονους νερό.
Για την ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ

Βαγγέλης Στογιάννης


1 σχόλιο:

  1. Από τη μεγάλη μας αγάπη για τον Υμηττό τελικά θα τον κάψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή