Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ! ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ!

Βγήκε η απόφαση από το Διοικητικό Πρωτοδικείο αναφορικά με την ένσταση που κατατέθηκε σε βάρος της εκλογής του …


Θεόδωρου Γκλεζάκου (αριστερά)! Ο Θεόδωρος Γκλεζάκος,  λοιπόν με την υπ. Αριθμ. 37/14 απόφαση του εν λόγω δικαστηρίου χάνει την έδρα του ως δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου και τη θέση του παίρνει ο Θανάσης Χαρακτινιώτης!

 Έτσι,  από την επόμενη δημοτική συνεδρίαση θα βρίσκεται στα δημοτικά συμβούλια ο δικηγόρος Θανάσης Χαρακτινιώτης (κάτω φωτό)  

15 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ .
    Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ .

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΘΟΔΩΡΑΚΟ !!! ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΤΩΡΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θοδωράκος θα εισπράττει την παχυλή σύνταξη και θα μας κλάνει. Ο,τι έκανε και στην υπηρεσία

      Διαγραφή
  3. ...δεν έπρεπε να αναφέρει ο κ.Γκλεζάκος στην αφίσα του το "τ.Δ/ντής Υπ.Οικονομικών"...δεν θεωρείται προσόν στις ημέρες των ισχνών αγελάδων.... Του την έκανε ο δικηγόρος, είχε ατού στο εκλογοδικείο χαχαχαχαχαχαααα
    Το θέμα είναι να κερδίσουν οι δημότες γιατί από δημοσιογράφους, οικονομολόγους, δικηγόρους και τεχνοκράτες πήξαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάσαμε τον Ξύδη, χάνουμε και το Γκλεζάκο. Ωιμέ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με η χωρίς τον κ.Γκλεζάκο ,δήμαρχος για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ο κ.Αποστολόπουλος ! Τα υπόλοιπα που λέτε χρήζουν ψυχολογικής έρευνας και δείχνουν την πολιτική μιζέρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω ! Σωθήκαμε ! Έφυγε ο κακός κ.Γκλεζάκος και ήλθε ο καλός κ. Χαρακτινιώτης με σύνθημα "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" Συγχαρητήρια κ. Μάκη μας γιατί απέκτησες αυτή τη φορά πλούσιο πελάτη. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χοντρούλη κάτσε καλά γιατί σε ξέρουμε καλά

      Διαγραφή
  7. Γνωρίζω και ψήφισα τον κ.Γκλεζάκο γιατί πιστεύω ότι πάνω από την απόφαση δικαστηρίου βάζει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι συμπολίτες μας στις πρόσφατες εκλογές και γι`αυτό του ζητάμε να παραμείνει ενεργός στα τοπικά δρώμενα. Συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε και θα ήμαστε κοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θόδωρε μη μασάς! Σε κάποιους χάλασες τη σούπα. Συνέχισε να κτυπάς τα λαμόγια όπου τα βρείς όπως έκανες και στην υπηρεσία σου.Εγώ σε ξέρω καλά. Είμαστε όλοι κοντά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ. Γκλεζάκο υπάρχει πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει την περιφερειάρχη β. Αιγαίου κ.Καλογήρου για υπόθεση όμοια με τη δική σας. Σκεφθείτε το, άν μπορείτε να αντέξετε το οικονομικό βάρος και αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Εγγλεζάκος έχει κάνει το κουμάντο του και δεν χρειάζεται συμβουλές. Εν ανάγκη θα τον συνδράμουμε κι' εμείς. Είμαστε όλοι κοντά του !!!

      Διαγραφή
    2. Διαβάστε καλύτερα την απόφαση και μετά κρίνετε

      Διαγραφή
  10. Το " Νόμιμον και Ηθικόν" που εξαφάνισε πολιτικά τον κ.Βουλγαράκη το γνωρίζει ο κ. Χαρακτινιώτης και τι σχέση έχει με αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή