Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

"GREEK FREAK NATION": Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΞΥΒΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΡAΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΡΑΣΗΣ!

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Το άρθρο μας το οποίο αφορούσε στην ρατσιστική-εξυβριστική φράση "Greek Freak Nation" που υπήρχε στην φανέλα του Αντετοκούμπο, κατ' αρχήν ήταν αναπαραγωγή άλλου άρθρου. Η πρώτη ανάρτηση που αφαίρεσε: http://www.eoellas.org/2014/02/17/antetokoumpo-friki/ και η δεύτερη με τη συγγνώμη: Ιδού: http://www.eoellas.org/2014/02/17/siggnomi-telos-end/. 
Δεν ήταν δικό μας αλλά το υιοθετήσαμε γιατί είδαμε ότι ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, με την έννοια ότι η φράση που έβαλε ο Αντετοκούμπο στην πλάτη του ήταν εξυβριστική-ρατσιστική σε βάρος των Ελλήνων. Οι δημοσιογράφοι από το pontiki.gr όχι μόνο έσπευσαν να μας μεταφράσουν τι σημαίνει η πρόταση αλλά και να χαρακτηρίσουν εμάς ρατσιστές και φρικιά!
Για να δούμε λοιπόν ποιοι είναι ρατσιστές και φρικιά; Τι λέει λοιπόν το pontiki.gr; 
Διαβάστε με προσοχή: "Μια φανέλα που φορούσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBDL και έγραφε «Greek Freak Nation», κάτι που από τους ρατσιστές μεταφράστηκε σαν… ύβρη προς το ελληνικό έθνος. Κάτι όμως που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Το «Greek Freak» είναι το προσωνύμιο που έχουν κολλήσει οι Αμερικανοί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μεταφράζεται ως… κάτι σαν «θαύμα της φύσης» λόγω των αθλητικών του προσόντων και της σπάνιας σωματοδομής του. Ο Θανάσης θέλοντας να ευχαριστήσει τον Γιάννη φόρεσε τη φανέλα που ανέφερε «Greek Freak Nation». 
Η λέξη «nation» μπορεί σε πιστή μετάφραση να σημαίνει «Έθνος», αλλά στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται ως «ομάδα φιλάθλων». Συχνά μεγάλοι σταρ του ΝΒΑ, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ ή ο Λεμπρόν Τζέιμς απευθύνονται στους φίλους των ομάδων τους ως «Lakers Nation» ή «Heat Nation. 
Συνεπώς δεν πρόκειται για καμία προσβολή από πλευράς του Θανάση Αντετοκούνμπο"
Έτσι σπεύδουν να πουν τα καρντάσια από το pontiki.gr. Το GREEK FREAK NATION, πρόκειται λοιπόν για slang language των μαύρων του ΝΒΑ. Κάτι σαν ειδική ορολογία η οποία είναι γνωστή μόνον μεταξύ των μυημένων στο μπάσκετ του ΝΒΑ! O.K.; 
Ρωτήστε τους ανθρώπους που μιλάνε Αγγλικά σε όλο τον κόσμο. Ρωτήστε τους Άγγλους, τους Αυστραλούς, τους Ν. Ζηλανδούς, τους Σουηδούς να σας πουν τι καταλαβαίνουν με την φράση "GREEK FREAK NATION". Θα σας πουν σχεδόν άπαντες ότι σημαίνει: "Έλληνες, έθνος φρικιών" ή "Φρικτό έθνος Ελλήνων"
Ρωτήσαμε μία Ελληνοαμερικανίδα γέννημα-θρέμα από το Σικάγο. Μας είπε ακριβώς αυτό το πράγμα. Η συντριπτική λοιπόν  πλειοψηφία των ανθρώπων που μιλάνε Αγγλικά σε όλο τον κόσμο καταλαβαίνουν ότι το "GREEK FREAK NATION" σημαίνει "Έλληνες, έθνος φρικιών"!!!
Γκε γκε; Η αποκρυπτογράφηση συνεπώς που σπεύδουν να μας κάνουν οι από το pontiki.gr ώστε να αποδείξουν ότι δεν πρόκειται περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του Αντετοκούμπο, είναι μάταιη. 
Ο Αντετοκούμπο σίγουρα δεν ήθελε να εκδηλώσει ρατσιστική συμπεριφορά κατά των Ελλήνων (και γι' αυτό του ζητούμε συγγνώμη που τον είπαμε ρατσιστή) ωστόσο η φράση αυτή καθ' αυτή είναι απολύτως ρατσιστική. Δεν είναι ρατσιστική μόνον στην slang language-μπασκετική ορολογία του NBA
Εφόσον λοιπόν ο Αντετοκούμπο είναι και αισθάνεται Έλληνας αυτό πρέπει να το καταλάβει και να ζητήσει και ο ίδιος συγγνώμη. 

Και θα εξηγήσουμε το γιατί: Είναι σαν να έρθει στον Ολυμπιακό ένας μαύρος παικταράς από την Αφρική και σε αυτό τον παίκτη να του δώσουν το πρoσωνύμι "γαύρος" για να δείξουν οι Ολυμπιακοί πόσο δικός τους είναι. Εάν όμως-κατά τύχη- η λέξη "γαύρος" στη γλώσσα της χώρας του σημαίνει "σκατάνθρωπος" ή εξυβρίζει την χώρα του και αυτός φορέσει την φανέλα -έστω και άθελά του- δεν παύει να υβρίζει τη χώρα του. Αυτό συμβαίνει και τώρα. 
Οι εξυπνάκηδες του pontiki.gr έσπευσαν να αποκρυπτογραφήσουν τη slang phrase των μαύρων του NBA για να αποδείξουν ότι η φράση "GREEK FREAK NATION" δεν είναι ρατσιστική σε βάρος της Ελλάδος. 
Μα αφού είναι, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Ο Αντετοκούμπο μπορεί να το έκανε άθελά του, όπως κι εμείς άθελά μας τον είπαμε "ρατσιστή" ζητώντας του συγγνώμη. Θα πρέπει όμως και αυτός να ζητήσει ανάλογη συγγνώμη για μια φράση που προσβάλλει όλους τους Έλληνες! 

38 σχόλια:

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΝΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ , Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΘΝΟΣ ΦΡΙΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ,ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΡΓΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ" ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΗΠΑ, ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ "USA FREAK NATION", NIGERIA FREAK NATION", "BLACK FREAK NATION" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ... ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ... ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις δίκιο. Κάποια στιγμή θα το καταλάβεις..

      Διαγραφή
    2. Ο φίλος έχει δίκιο σε αυτά που λέει και καλά θα κάνετε εσείς οι αριστεροπροοδευτικούληδες να μας αδειάσετε την γωνιά.

      Διαγραφή
    3. Η μεγαλυτερη συμμορια στο Σικάγο 40,000 μελη αρχισε στη μαuρικη γειτονια Woodlawn με το ονομα Black P. Stone Nation. To Nation anaferete στη Αφροαμερικανκη διαλεκτο σαν σύνδεσμος φιλων η οπαδων η και συμμοριτων. Δεν είναι καθολου εξυβριστικο μαλλον προωθει την Ελλαδα σαν παραγωγο τρομερων αθλητων. Ο κυριος που εγραψε το αθρο δεν ξερει τι λεει. Ζω στην ΗΠΑ από παιδακι....Ξερω τι λεω....

      Διαγραφή
  3. καλά. ας βάλουν και τον νοβιτσκι german freek nation, αφού είναι παιχταράς!!! Την βλακεία την κάνανε!!! Αυτό έχει περάσει στους ξένους. Μη νομίζετε ότι και ο τανασάκης όταν τον ρωτούσαν για Ελλάδα , έλεγε τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να διαταχτεί απέλαση του Αντετοκούμπο και της οικογένειάς του και επιστροφή στην χώρα προεύλευσής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Thanasis Antetokoumbo δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη για το αίσχος αυτό. Δεν υπολογίζει τους Έλληνες γιατί αυτός και όλη του η οικογένεια καβάλησαν το καλάμι και έγιναν πολύ αλαζόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν καταλαβες αυτο απο αυτο το παιδι τοτε εισαι εντελως καθυστερημενος....συγνωμη κι ολας αγαπητε ανθελληνα ναζιστη γερμανοτσολια...

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΑΘΥΣΤΡΗΜΕΝΟΣ, Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ, Ο ΓΕΡΝΟΤΣΟΛΙΑΣ, Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΟΜΠΑ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΗ!

      Διαγραφή
  6. NA ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλαδα σημαινει φιλοξενια,εγω προτεινω να απελαθεις εσυ στην γερμανια αφου ετσι κι αλλιως γερμανοτσολιας ναζιστης και ανθελληνας εισαι και μονο που πιανεις στα χερια σου την Ελληνικη τιμημενη Σημαια την λερωνεις,τι λες;

      Διαγραφή
    2. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ. ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΠΑ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΗ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΜΠΕΣ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ.

      Διαγραφή
  7. ΤΟΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑI ΓΙΑ "PUTSA" στα σουηδικα to polish! ok???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πούμε για σένα ότι είσαι putsa στα Ιταλικά μιας και έφτασε μέχρι εδώ η μπόχα;

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ... ΞΕΠΕΣΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ... ΚΛΑΨΕ...

      Διαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΖΩΑ..ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ,ΤΟ NATION ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΟΥ ΝΒΑ" ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΟ "GREEK FREAK" NATION ΚΑΙ ΑΛΛΟ NATION OF GREEK FREAKS ΠΡΟΦΑΝΩΣ.ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΚΑΜΑΚΙ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΙΝΑ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤ ΠΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς όλους όσους εξέλαβαν το "GREEK FREAK NATION" ως προσβολή προς το Ελληνικό τους αίσθημα... "Greek Freak" είναι το προσωνύμιο που έδωσαν οι Αμερικανοί φίλαθλοι στον Γιάννη Αντεντοκούμπο λόγω της σωματικής του διάπλασης και των αθλητικών του προσόντων... Και "Nation" είναι ο περίγυρος του αθλητή, κάτι σαν άτυπος όμιλος των θαυμαστών του.
    Εάν και πάλι δεν καταλάβατε, δικό σας πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ! ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ: Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "GREEK FREAK NATION" ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΣΕΣΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΚΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΜΟΥΡΗ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ "USA FREAK NATION"-NIGERIA FREAK NATION"-BLACK FREAK NATION" KAI ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΟΥΡΗ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΤΑΝ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε ρατσιστής κύριε και υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας..πολυ δε πάει;

      Διαγραφή
    2. Οι ΗΠΑ τριτοκοσμική χώρα? Είσαι πανίβλακας!!! Κάτι τέτοιοι σαν και σένα κάνουν την Ελλάδα τριτοκοσμική!!! Βάλε τώρα το τσοντοσαιτ σου να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα! Καραγκιοζάκο! και σε εσένα που του απαντάς, αν θες πραγματικά να χτυπήσεις τον ρατσισμό, να τον ξεχωρίζεις απο τη βλακεία! Στη βλακεία οι ευγένειες δεν έχουν αποτέλεσμα!

      Διαγραφή
  11. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να απελαθούν πάραυτα οι μη μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας ως μη Έλληνες. Μια από τις πλέον στοιχειώδεις αρχές της Ελληνικής παιδείας είναι η έρευνα και η σκέψη πριν τη δήλωση. Με απλά λόγια, πριν πει οποιοσδήποτε οτιδήποτε, πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό (εφόσον έχει). Πολύ δε περισσότερο πριν αποφασίσει να προσβάλλει δημόσια κάποιον ο οποίος τιμά την Ελλάδα παγκοσμίως και σε λίγο καιρό θα συμβάλλει αποφασιστικά (και από-φασιστικά) στην πορεία της Εθνικής μας Ομάδας.
    Πριν λοιπόν προβεί ο οποιοσδήποτε στο κάθε βλακώδες και ρατσιστικό παραλήρημα (το οποίο ο ίδιος ερμηνεύει ως πλειοδοσία Ελληνοψυχίας) ας προσπαθήσει τουλάχιστο να καταλάβει τι είναι αυτό που βλέπει ή που διαβάζει. Τόσο απλά. Διαφορετικά να απελαθεί πάραυτα διότι δε δικαιούται να θεωρείται 'Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να απελαθείτε εσείς όλοι οι ρατσιστές που ξαφνικά μου γίνατε Έλληνες πατριώτες ενώ όπου και οπότε μπορείτε ξεζουμιζετε αυτον τον τόπο, που ξεχάσατε ότι Έλληνας σημαίνει φιλοξενία, να αναγνωρίζεις και να δέχεσαι τον αλλο οπως ειναι, γιατι έτσι μόνο δείχνεις την ανωτερότητα σου, να βοηθάς και να τιμάς, να μην δέχεσαι το αδικο, να συμπονάς, να φωτίζεις τον κόσμο..ή φυγετε ή γίνεται ξανά Έλληνες και φτιάξτε τον τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kleise to blog k anoi3e imerologio. eisai axristos kai anideos. ntropiazeis ti dimosiografiki idiotita ston idio ba8mo me ta emis8a papagalakia tou mega. anti na leme euxaristw se auta ta paidia, zitame apelasi. re oust karioliaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Grafe Ellinika vreeeee. Γουάτ δε φακ, γιορ φάκιν κήμπορντ νταζ νοτ χαβ φακιν γκρικ καρακτερς? Αρ γιου γκρικ ορ γουατ? Ellinika, katalabaineis h prepei na to janagracw?

      Διαγραφή
    2. ε δεν τον λες και δημοσιογραφο,ναζιστης ανθελληνα τον λες ομως...

      Διαγραφή
    3. ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΟΜΠΕΣ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΟΥΝ ΠΟΛΥ!

      Διαγραφή
  15. Διαβάζω τα σχόλια των ναζιστων ανθελληνων οπως και το ανθελληνικο ρατσιστικο ναζιστικο αρθρο ενος ημιμαθη που εχει ενα χιτλερικο blog και πραγματικα λυπαμαι,αλλα απο ανθρωπους που δεν δεν ξερουν καν την ελληνικη ιστορια χαιρετανε χιτλερικα και πατανε σβαστιγκες στα μπρατσα (επειδη καποιοι τους πεισανε οτι ετσι θα μοιασουν τους αρχαιους Ελληνες ,ενω αυτοι μιμουνται τους γερμανους ναζιστες ) δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο ,ο Αντετοκουμπο ειναι πιο Ελληνας και απο αυτον που εχει το χιτλερικο μπλογκ τελικα ,ξεστραβωθητε να ανοιξετε κανενα βιβλιο να δειτε τι εκανε ο χιτλερ σ αυτην την χωρα τι αρθρα εχουν γραψει οι ανθελληνες ναζιστες που σας εχει πεισει το mega να ψηφιζετε και αφηστε το μαυρο Ελληνακι (ετσι νοιωθει και ετσι ειναι ) να διαπρεπει παντα με την Ελληνικη σημαια ,την Ελληνικη σημαια κατακαθια του χιτλερ που βρωμιζετε εσεις... ειστε ανθελληνες ναζιστες που πριν 4 χρονια δεν ξερατε καν την υπαρξη της χιτλερικης αυγης και τι αρθρα εγραφαν ο παππας ,ο κασιδιαρης και ο σατανιστης μιαχλολιακος,για λυπηση εισαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ε καλα δεν εισαι και ανεξαρτητος ,ναζιστης του κερατα εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχαχαχαχχαχα δε παιζεσαι φιλε!!!!!!! καθηγητης πανεπιστημίου να στο εξηγήσει εσυ εκει!!! σωνει και καλα να μας πεις οτι μας προσβαλε!! γιου.. μι φαουλ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63715107

    αιμα τιμη χρυσοι αλβανοι...χαχαχαχα ανθελληνικα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αιμα τιμη αριστεροί αλβανοι...χαχαχαχα αριστερά νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιο μιλούν... Αυτοί που γράφουν γκρίκλις που είναι τα νούμερα που αριστεροδεξιουλίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χαχαχαχαχαχαχχαχα δε παιζεσαι καθυστερημένε αριστερέ!!!!!!! ο καθηγητης πανεπιστημίου τα είπε μια χαρά και εσύ κουνιέσαι σαν ρόμπα αντετοξεκούμποτη και μιλάς αφροαγγλικά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι ένας ΑΣΤΕΙΟΣ που έχει γράψει όλα τα σχόλια κατά του Αντετοκουνμπο (Πιθανότατα να είναι και ο ίδιος ο, ας τον πουμε, "αρθογραφος")
    Και λέει τα ίδια και τα ίδια.. Για Αριστεροπροοδευτικούληδες και Αντετοξεκούμποτους...
    Χρόνια είχα να γελάσω έτσι.. Και κάθεστε τώρα και του απαντάτε σοβαρά.. Ένας κακομοίρης είναι που προσπαθεί να δικαιολογήσει την αρχικά λανθασμένη εκτίμησή του επι του θέματος και να μας επιβάλει αυτό που θέλει λόγο εγωισμού.. Κρίμα για την Ελλάδα να υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες σαν αυτόν τον τυπάκο.. Πιο γραφικός και από την Σαντορίνη είναι ο άνθρωπος.. Αφήστε τον στο μικρόκοσμό του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή