Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ! Ο ΔΟΠΑΠ ΖΗΤΕΙ 7 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ! ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΑΜΕΣΑ...

                            
 Παπάγου   30/10/2014
Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου
Τ.Κ.  15669                                                           Αριθ. Πρωτ: 1142
Τηλ.: 210-6543879
Φαξ: 210-6531868 ή 210-6561042
Email:gr.proedrou@dopap.gr


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθ. 1/2014 Σ.Μ.Ε.
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ
Ο Πρόεδρος ΔΣ του ΔΟΠΑΠ Μιχάλης Τράκας

Έχοντας υπόψη:
1.        Τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 2527/1997, όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν. 3812/2009.
2.        Τις διατάξεις του Ν. 4210/2013.
3.        Την υπ΄ αριθ. 45/2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού με την οποία συστάθηκε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
(ΔΟΠΑΠ, ΦΕΚ 877/τ.Β/17-05-2011).
4.        Την υπ’αριθ.146/2014 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, περί συγκρότησης του Δ.Σ. ΔΟΠΑΠ και ορισμού Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτού.
5.        Τις αποφάσεις, υπ΄ αριθ 9/2014 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ και 34/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού αντίστοιχα, με θέμα: «Έγκριση συμβάσεων μίσθωσης έργου για το έτος 2014».
6.        Την ΚΥΑ με αριθ. πρωτ. οικ. 39697/15-10-2014 και ΑΔΑ:7PA2N-9OY K.Y.A. με θέμα «Έγκριση σύναψης -101- συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και -989- συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους».
7.        Την υπ’ αριθ.πρωτ.12741/5-9-2014 Βεβαίωση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Ανακοινώνει


Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ΕΠΤΑ (7) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, που εδρεύει στην κοινότητα Παπάγου  του Νομού Αττικής, Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΟΠΑΠ» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):



ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό απασχόλησης)
Κωδικός απασχόλησης
Τόπος εκτέλεσης
Ειδικότητα
Διάρκεια σύμβασης
Αριθμός
ατόμων
101
Έδρα και Χώροι  του ΔΟΠΑΠ
ΠΕ Ζωγράφοςκτμγωγικ ι α.....οσέλιδο
12 μήνες
1
102
-//-
ΔΕ Δασκάλα Χορού (μπαλέτου & μοντέρνου)
12 μήνες
1
103
 -//-
ΔΕ Δασκάλα Κοπτικής Ραπτικής
12 μήνες
1
104
-//-
ΔΕ Δασκάλα Κατασκευής Κοσμήματος
12 μήνες
1
105
-//-
ΔΕ Δασκάλα Μουσικοκινητικής Αγωγής (orff)
12 μήνες
1
106
-//-
ΔΕ Σκηνοθέτη-Ηθοποιό
12 μήνες
1
107
-//-
Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού
12  μήνες
1
ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό απασχόλησης)
Κωδικός απασχόλησης
Τίτλος σπουδών και
λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα
101
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Πτυχίο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών,  με γνώση σε “ειδικά μαθήματα για τη διδασκαλίας   της τέχνης”. Καλλιτεχνική εκπαίδευση.
2. Εξειδικευμένη εμπειρία δύο τουλάχιστον έτη διδασκαλίας σε τμήματα παιδιών και ενηλίκων.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ  Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
Επιπλέον προσόντα και πτυχία  συνυπολογίζονται
102
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Πτυχίο διδασκαλίας  κλασικού μπαλέτου και μοντέρνων χορών.
2. Ηλικία  έως  45 ετών
3. Εξειδικευμένη εμπειρία δύο τουλάχιστον έτη διδασκαλίας σε τμήματα παιδιών
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
Επιπλέον προσόντα και πτυχία  συνυπολογίζονται                          
103
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Πτυχίο ή δίπλωμα  ΚΟΠΤΙΚΗΣ  ΡΑΠΤΙΚΗΣ  Ή ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ  ή το ομώνυμο της ημεδαπής και αντίστοιχος τίτλος της αλλοδαπής ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή ισότιμο πτυχίο ή της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
2. Εμπειρία δύο (2) τουλάχιστον έτη διδασκαλίας στο αντικείμενο.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
 Επιπλέον προσόντα και πτυχία  συνυπολογίζονται                          
104
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Πτυχίο ή δίπλωμα ή βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης
τεχνικού χειροποίητου Κοσμήματος
2. Εμπειρία δύο(2) τουλάχιστον έτη διδασκαλίας στο αντικείμενο
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ
Επιπλέον προσόντα και πτυχία  συνυπολογίζονται                          



105


ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1.    Πτυχίο ή δίπλωμα  ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
2.    Εμπειρία δύο(2) τουλάχιστον έτη διδασκαλίας στο
 αντικείμενο.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ
Επιπλέον προσόντα και πτυχία  συνυπολογίζονται                          

106


ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Πτυχίο ή δίπλωμα  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ – ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ
2. Εμπειρία δύο(2) τουλάχιστον έτη διδασκαλίας στο αντικείμενο.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
Επιπλέον προσόντα και πτυχία  συνυπολογίζονται                          

107


ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Πτυχίο ή δίπλωμα  ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (ΟΧΙ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΥ)
2. Εμπειρία δύο(2) τουλάχιστον έτη διδασκαλίας στο αντικείμενο.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
Επιπλέον προσόντα και πτυχία  συνυπολογίζονται                          

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
1.      Απαραίτητο τυπικόν προσόν για όλες τις ειδικότητες, είναι η προσκόμιση Πιστοποιητικού ΙΕΚ, περί της ικανότητας να διδάσκουν / να παράγουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
2.      Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 55 ετών και για το χορό έως 45 ετών.
(β) Ως βαθμολογούμενη εμπειρία για τις ειδικότητες ΠΕ  και ΔΕ  νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα ή η άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή προς το αντικείμενο των αντίστοιχων ειδικοτήτων που ζητούνται για την εκτέλεση του έργου. Οι τρόποι υπολογισμού της εμπειρίας καθώς και τα κατά περίπτωση απαιτούμενα για την απόδειξή της δικαιολογητικά περιγράφονται αναλυτικά στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου».
(γ) Για όλες τις ειδικότητες της ανακοίνωσης η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
(δ) Πέραν της εξειδικευμένης εμπειρίας που ορίζεται από την ανακοίνωση ως απαιτούμενο προσόν, βαθμολογείται και η εμπειρία που διαθέτουν οι υποψήφιοι σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της ειδικότητας, για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως του βαθμολογούμενου κριτηρίου των συνολικά πέντε (5) ετών εμπειρίας, προσμετρούμενη μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου Παπάγου 15669 απευθύνοντάς την στη Γραμματεία του ΔΟΠΑΠ (κα Σκιάνη Σταυρούλα) ή στο  Τμήμα Προσωπικού υπ’ όψιν κας Κολιακουδάκη Αργυρής  (τηλ. επικοινωνίας: 210-6543879 εσ.1 ή 119). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μόνο μία αίτηση επιλογής, ΚΑΙ μόνο για μια θέση κατηγορίας προσωπικού ΠΕ ή ΔΕ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος και στον δικτυακό τόπο της Υπηρεσίας.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), β) Στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση και γ) Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Ανάρτηση πινάκων και υποβολή ενστάσεων
Η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στο κατάστημα των γραφείων μας, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης. Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου σαράντα ευρώ (40 €) που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). 


Ο Πρόεδρος ΔΣ ΔΟΠΑΠ



Μιχάλης Τράκας

2 σχόλια: