Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

"ΒΟΜΒΑ"! OI ΕΦΕΔΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α. Ι. ΤΖΙΑΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Το Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) είχε κάνει αίτημα στον δήμο Παπάγου-Χολαργού προκειμένου να παρελάσουν στη σημερινή παρέλαση του Δήμου. Όμως, ο απέρριψε το σχετικό αίτημα, προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι στον δήμο κάνουν παρέλαση μόνον μαθητές, μαθήτριες και πρόσκοποι! 
Μετά από την άρνηση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, το ΚΕΕΔ....

απευθύνθηκε στον Δήμο Πεντέλης ο οποίος συνεδρίασε και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα (πλην του ΚΚΕ) να κάνει δεκτό το αίτημα των εφέδρων. Έτσι σήμερα παρήλασε το τμήμα του ΚΕΕΔ υπό τα χειροκροτήματα των κατοίκων Μελισσίων! 
Ο επικεφαλής του τμήματος Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης ανήρτησε πριν από λίγο στο προφίλ του στο f/book το παρακάτω μήνυμα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΤΟΜΙΚΑ Ή ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ "ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/ΚΕΕΔ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ/ΣΕΕΠ" ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ.
ΑΛΛΑ, ΤΑ ΚΡΥΑ ΠΙΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ...
ΤΑΞΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ/ΚΕΕΔ

2 σχόλια:

  1. Ξανακοιτάξτε το άρθρο, γιατί η όμορφη εικόνα είναι αποτέλεσμα κοινού αιτήματος και συνεργασίας δύο Συλλόγων. Του Σωματείου Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων και του Συλλόγου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών που στεγάζεται στα Μελίσσια.
    Καλό ειναι να ακριβολογούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηθε στην επομενη παρελαση να συμετεχουν περισοτεροι συλλογοι εφεδρων ειδικων δυναμεων σε μια μεγαλιωδη παρελαση στο Συνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή