Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ .......
γράφει ο Παναγτιώτης Αλεξόπουλος-Αρκάδας
Ήρθε η ώρα εμείς οι Έλληνες που έχουμε μέσα μας Πίστη, Αξιοπρέπεια και αγάπη στην Πατρίδα, την Παρασκευή να πούμε ένα ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ στα ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ της σημερινής ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εξοντώνει τον...

Ελληνισμό ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗΣ. Ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε τους ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που μέσα από ένα ατελείωτο ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ρήμαξαν τις περιουσίες μας και ισοπέδωσαν τα όνειρά μας.
Ήρθε η ώρα να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στην ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καθημερινά καταστρέφουν αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες, επιστήμονες, εργαζόμενους και συνταξιούχους, με νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ.
Την Παρασκευή πρέπει να φωνάξουμε ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας μας από τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ Τσίπρα-Καμμένο υποτακτικών της Άγκυρας. Όσοι έχουν ΨΥΧΗ και ΚΑΡΔΙΑ , όλοι μαζί  θα τους δώσουμε να καταλάβουν ότι αυτή η Γη θα παραμείνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ και Ελληνική.
ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που σε λίγο καιρό θα γκρεμίζουν ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και ΤΑΦΟΥΣ ΗΡΩΩΝ.
ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΑΣ .


22 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Παρασκευή όλοι στα ΜΠΛΟΚΑ του Συντάγματος μαζί με τους αγρότες και Ελληνικές Σημαίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι στα μπλόκα της Τιμής και της Αντίστασης στο κέντρο της Αθήνας . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αέρα, αέρα.
    Να κάνουν πέρα.
    Να δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα τσακίδια αληταράδες συριζαίοι και μαφιόζοι κάνατε την Ελλάδα σαν τα σιχαμερά μούτρα σας καθάρματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η κυβέρνηση της ψοφο αριστεράς δεν θέλει εθνική παραγωγή . Δεν θέλει κτηνοτροφία ούτε γεωργία . Θλελει να κσταστρέψει τους γεωργούς και να κάνει εισαγωγές αγροτικών και κτηνοτροφικών προιόντων . Εάν τους αφήσουμε θα μας πάρουν και τα σπίτια και θα τα δώσουν στους Φασίστες γερμαναράδες του 4 ΡΑΙΧ . Το Δίστομο και τα Καλάβρυτσ θα μιάζουν με παιδική χαρά μπροστά στην γενοκτονία που ετοιμάζει ο Γ....... ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Ελληνικού Λαού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η κυβέρνηση της ψοφο αριστεράς δεν θέλει εθνική παραγωγή . Δεν θέλει κτηνοτροφία ούτε γεωργία . Θλελει να κσταστρέψει τους γεωργούς και να κάνει εισαγωγές αγροτικών και κτηνοτροφικών προιόντων . Εάν τους αφήσουμε θα μας πάρουν και τα σπίτια και θα τα δώσουν στους Φασίστες γερμαναράδες του 4 ΡΑΙΧ . Το Δίστομο και τα Καλάβρυτσ θα μιάζουν με παιδική χαρά μπροστά στην γενοκτονία που ετοιμάζει ο Γ....... ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Ελληνικού Λαού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Δοσίλογοι Τσίπρας Καμμένος θα φέρουν 1000 Αφγανούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βιαστές και δολοφόνους στην Αγία Παρασκευή και ο συριζαίος Δήμαρχος το έχει δεχθεί . Το ίδιο θέλουν να κάνουν και στον Χολαργό οι βρωμιάρηδες ρουφιάνοι της Μέρκελ στο παλιό σχολείο της Κλειούς . Πρλέπέί νά έίμαστε έτοιμοι και να ενημερώσουμε τον κόσμο . Ζούμε σε σκοτεινές εποχές με τα καθάρματα που μπλέξαμε τους αληταράδες συριζαίους της μάσας και της προδοσίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά κύριε Αλεξόπουλε για τα άρθρα σας που είναι γεμάτα από Πατριωτισμό . Πιστεύω και εγώ ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι και να αντισταθούμε στα ελεεινά σχέδια του συριζα που θέλει την Ελλάδα αποικία χρέους και λαθρομεταναστών . Όλοι μαζί με τους αγρότες . Δήμητρα Χαλάνδρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την Παρασκευή όλοι στο Σύνταγμα μαζί με τους αγρότες . Τελευταίο οχυρό αντίστασης . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με ελικόπτερο θα φύγουν οι Τσίπρας Καμμένος κσι νύχτα αλλιώς θα έχουν την τύχη του Τσαουσέσκο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έξω από την συνθήκη ΣΕΓΚΕΝ τώρα. Ίσως έτσι μετριάσουμε τις εισροές λαθρο-ισλαμιστών, που μπουκάρουν κατά χιλιάδες κάθε ημέρα.
    Έτσι, όταν δεν θα μπορούμε και νομικά να τους παρέχουμε έγγραφα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στον βορρά, θα αναζητήσουν άλλες χώρες και άλλες ''πύλες εισόδου για να μπουκάρουν'' και εμείς θα βρούμε τρόπο να στείλουμε στον αγύριστο και αυτούς και τους πολιτικούς πάτρωνές τους, αλλά και τους δήθεν ''φιλάνθρωπους'' προστάτες τους από τις ΜΚΟ, που έχουν ''χεστεί'' στα ευρώ από τα εκατομμύρια που τους δίνουν τα ανθελληνικά ιδρύματα του G. SORROS!!!
    Φίλε Παναγιώτη, είσαι πραγματικός πατριώτης, φτιαγμένος από εκείνο το υλικό..., ΙΧΩΡ το λένε και αυτό το συστατικό θα είναι στο τέλος, το δικό τους ...''τέλος''!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια ΑΡΚΑΔΑ και εγώ μαζί σου . Συμφωνώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ και ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ . ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ και ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ που λεηλατούν τις περιουσίες μας . Γ.Κ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαστε που είμαστε χαμένοι . Δεν υπάρχει Ελπίδα σε αυτή την χώρα με τα καθάρματα που μας εξουσιάζουν . Δεν υπάρχει άλλος δρόμος . Ας ξεσηκωθούμε να τους ξεσκίσουμε τα πουσταριά του συριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλουν να ξεριζώσουν από τα χωράφια μας τις ελιές τα αμπέλια και κάθε καλλιέργεια . Αυτό είναι το σχέδιο των τοκογλύφων στην πατρίδα μας το οποίο θα εφαρμόσει η σημερινή αριστερή κυβέρνηση με μεγάλη προθυμία . Συγχαρητήρια για το άρθρο . Είσαι ο μόνος που γράφει αλήθειες χωρίς να φοβάται . Οι επώνυμοι παράγοντες Χολαργού Παπάγου είναι κότες και δειλοί . Θεανώ ΜΕΣΟΓΕΊΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ . ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ . Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ . ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ . ΒΑΣΙΛΗΣ Π. ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ετοιμάζουν αντιμπλόκα οι ξεφτιλισμένοι Τσίπρας Καμμένος για να εμποδίσουν την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα . Τρέμουν την οργή του Ελληνικού Λαού οι βρομο κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ετοιμάζουν αντιμπλόκα οι ξεφτιλισμένοι Τσίπρας Καμμένος για να εμποδίσουν την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα . Τρέμουν την οργή του Ελληνικού Λαού οι βρομο κομμουνιστές . Όλοι στα μπλόκα της αγροτιάς και της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπάσταρδα του Αλή Πασά Τουρκόγυφτοι Γενίτσαροι Ανθέλληνες συριζαίοι κλεφταράδες την Παρασκευή θα σας λιώσουμε . Θα έρθει η ώρα σας καθάρματα καταδότες ρουφιάνοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ του Γ........... 4 ΡΑΙΧ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θέλουν να παραδώσουν την χώρα τελείως στους τοκογλύφους . Οι αγρότες είναι ανεξέλεγκτοι και μακριά από κόμματα . Ο Τσίπρας τους φοβάται και θα τους κτυπήσει . Το άτθρο του Αλεξόπουλου είναι καταπληκτικό . Οι τοπικοί παράγοντες είναι για γέλια . Λίγοι έχουν το θάρρος να λένε την γνώμη τους ελεύθερα . Οι περισσότεροι κρύβονται . Οι συριζαίοι είναι σκουλήκια . ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ καλό το άρθρο!!!Συγχαρητήρια. Την Παρασκευή όλοι στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή