Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!! "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΜΕ 300-400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ; ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..."!

To τεράστιο θέμα της ανάπλασης της οδού Δαρδανελίων το οποίο αναδείξαμε πρώτοι εδώ στην εφημερίδα μας σύμφωνα με το οποίο ο...

Δήμος ζητά χιλιάδες ευρώ από τους κατοίκους της περιοχής για την ανάπλαση του δρόμου,  θέτει ο Κώστας Τίγκας με παρέμβασή του, ζητώντας από τον Δήμαρχο να πάρει πίσω την απόφαση:

Δελτίο Τύπου 24
                                                   10 Μαΐου 2016



Oδός Δαρδανελλίων στο Χολαργό

ΑΜΕΣΗ Αναστολή κάθε σκέψης για

Αποζημιώσεις
     
Κύριε Δήμαρχε,

            Μελετήσαμε την υπ΄ αριθ. 1/2016 Πράξη Προσκύρωσης - Αναλογισμού για την αποζημίωση τμήματος των ιδιοκτησιών μεταξύ Ο.Τ.112Α & 112Β για τη διαπλάτυνση της οδού Δαρδανελλίων που πρόσφατα κοινοποιήσατε στους 94 ιδιοκτήτες της περιοχής .

        Η πράξη αυτή Προσκύρωσης - Αναλογισμού που εκδόθηκε από την Υπηρεσία Δόμησης της Αγίας Παρασκευής  προκλήθηκε από το Δήμο Παπάγου - Χολαργού με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 14425/2014 αίτησή σας.
        Από επιτόπια επίσκεψη και συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με αρκετούς από τους υπόχρεους να αποζημιώσουν λόγω ρυμοτομίας, διαπιστώσαμε τα εξής :
        α. Υπάρχουν οικογένειες που διαβιούν με 300-400 ευρώ σύνταξη και υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση.
        β.  Υπάρχουν 5 οικογένειες που αναμένουν την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση .
        γ. Υπάρχει καθολική αντίδραση στην καταβολή και της πιο μικρής έστω αποζημίωσης από όλους ανεξαιρέτως τους υπόχρεους καταβολής αποζημίωσης.

Κύριε Δήμαρχε,

        Πιστεύουμε ότι είναι «Πολιτικά Λάθος» σε αυτή την  ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνει η κοινωνία μας και συνεπώς και οι συνδημότες μας, να ζητάμε να καταβάλουν έστω και το παραμικρό ποσό για να αποζημιώσουν τη διάνοιξη της οδού Δαρδανελλίων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

          Να ανασταλεί  ΑΜΕΣΩΣ κάθε διαδικασία εφαρμογής της υπ’ αριθ. 1/2016 Πράξης Προσκύρωσης - Αναλογισμού λόγω των εξαιρετικά δύσκολων ανθρωπιστικών και οικονομικών συγκυριών.




                                                      

6 σχόλια:

  1. Μπράβο,κύριε Τίγκα.Είστε μέσα στην κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κλαρινοδήμαρχος ανάρτησε φωτογραφία στο facebook δείχνοντας πόσο ωραία πέρασε στις Σπέτσες το Πάσχα. Μαζί με Μύκονο και Σαντορίνη είναι τα τρία ακριβότερα νησιά. Ο Χολαργός πεινάει και υποφέρει από την ανεργία κι αυτός κάνει επίδειξη πλούτου. Κατά τα άλλα ζητάει από τους δημότες να πληρώσουν τη Δαρδανελίων. Μακράν ο χειρότερος και πιο άχρηστος...μακράν όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ 5.500.000 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ? ΣΕ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Η ΣΕ ΦΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ? ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαγιώτης ή Χολαργιώτης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ EVER ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ EVER ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ !!

      Διαγραφή
  5. Ο Νικολάου ήταν, είναι και θα παραμείνει Αρχοντας, με το Α κεφαλαίο!!!
    Ποιος ξύδις, ποιός λιάκουρας...ποιάααα Στικούδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή