Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΚΟ, "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" "ΦΕΡΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αδυνατεί να πείσει τους...

Ευρωπαίους “εταίρους μας” να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση του προγράμματος του Ιουλίου 2015. Έτσι, αναγκάζονται να προωθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα αποθεματικά των Ταμείων. Για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Που θα τσεκουρώσουν εκ των αριστερών για άλλη μια φορά, με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου. Και για να μην υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από τον υπνωτισμένο ελληνικό λαό, κατεβάζουν και τα “ρολά” της όποιας ισχνής πληροφόρησης. Λες και η απεργία των δημοσιογράφων θα δώσει κάποια λύση στο πρόβλημά τους. Είναι ξεκάθαρο. Η απεργία των ΜΜΕ εξυπηρετεί μόνο την κυβέρνηση και τους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας!!

Γκέτο λαθρομεταναστών η Ελλάδα.

Γράφαμε προ ημερών ότι ήταν προσχεδιασμένη η ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.
Δούλεψε στο πρώτο στάδιο το “Δουβλίνο ΙΙ”, όπου ο παράνομος “μετανάστης” επιστρεφόταν από χώρα της ΕΕ στην χώρα εισόδου του σε αυτήν. Δηλαδή στην Ελλάδα.
Ακολούθως, δημιούργησαν σχεδιασμένα τις “μεταναστευτικές” ροές από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια καταστρατηγώντας τη Συνθήκη Σέγκεν, υποχρέωσαν χώρες μέλη της ΕΕ να σιδηροφράξουν τα σύνορά τους και έτσι τους εγκλώβισαν στην Πατρίδα μας.  
Και η “προοδευτική” κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επειδή διέπεται από υπέρμετρο “ανθρωπισμό” τους δημιούργησε κέντρα φιλοξενίας, τα οποία πέραν των άλλων κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά.

Η Ειδομένη είναι ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Παρ΄ ότι οι Σύριοι έχουν αποχωρήσει από την Ειδομένη, εν τούτοις παραμένουν εκεί περί τις δέκα οκτώ (18) χιλιάδες. Μαροκινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί και λίγοι Ιρακινοί. Να σημειωθεί ότι οι γυναίκες είναι ελάχιστες.
Τους υπόλοιπους τους περιφέρουν από τη Βέροια μέχρι τη Δράμα.
Στην Πιερία έχουν δημιουργήσει άλλο εκρηκτικό μίγμα από εχθρούς του Ισλαμικού κράτους, της φυλής Γεντίζι του Β. Ιράκ και σε μικρή απόσταση έχουν τοποθετήσει ακραίους Ισλαμιστές.
Και το ερώτημα που τίθεται είναι, αν μέσα σε όλους αυτούς ελλοχεύουν πυρήνες τζιχαντιστών. Και ο φόβος μεγαλώνει για το τι εκεί ενδέχεται να συμβεί, από τη στιγμή που η κατάσταση είναι ήδη εκρηκτική.
Την κατάσταση προσπαθούν να την “κουμαντάρουν” οι διάφορες ΜΚΟ. Όμως, την ήδη εκρηκτική κατάσταση την “αγριεύει” περαιτέρω η εμφάνιση πολλών Βούλγαρων από την πλευρά των Σκοπίων. Ένα γεγονός εξόχως ανησυχητικό. Εάν επίσης, λάβουμε υπ΄ όψη μας – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας – και την εμφάνιση Αμερικανών μέσω ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται εκεί.      

ΜΚΟ του Σόρος και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, το δουλεύουν καλά.

Τελευταία πληροφόρησή μας, μας ενημερώνει: ΜΚΟ του Σόρος και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προτρέψει τους αναρχικούς της Θεσσαλονίκης, για να κάνουν καταλήψεις εγκαταλελειμμένων κτηρίων, να τα ψιλό-επισκευάζουν μόνοι τους, επενδύοντάς τα και με ψευτο-έπιπλα, προκειμένου να στεγάσουν εκεί λαθρομετανάστες επιλεγμένους. Δηλαδή, δημιουργούν πυρήνες αντίστασης και σταθμούς διοίκησης για τους τζιχαντιστές, μέσα στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Η ενημέρωσή μας, την οποία δημοσιεύουμε είναι πολύ ανησυχητική. Θα περιμένουμε κάποια τοποθέτηση από την κυβέρνηση αλλά και από την Δημοτική Αρχή της πόλεως της Θεσσαλονίκης.
Γιατί, εάν αυτή η καταγγελία αληθεύει, τότε ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα ενισχυθούν με παντός τύπου υλικό υποστήριξης;        

Ο κόκκινος Ιούνιος.

Από τη μια μεριά, οι ΗΠΑ στις 22 Μαρτίου 2016 – όταν η Βελγική Πρωτεύουσα συγκλονίστηκε από τρομοκρατική επίθεση που έσπειρε το θάνατο σε δεκάδες πολίτες των Βρυξελλών – μέσω της εδώ Πρεσβείας της ενημέρωνε τους Αμερικανούς πολίτες (στην Ελλάδα) μέσω των κινητών τηλεφώνων, ότι βρίσκονται σε “κόκκινο συναγερμό” για το χρονικό διάστημα από 22 Μαρτίου έως 20 Ιουνίου 2016. Γιατί στο διάστημα αυτό, αναμένονται τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη, ειδικά σε τουριστικά μέρη, όπως αξιοθέατα, πολυσύχναστα εστιατόρια, μεταφορικά μέσα…
Από την άλλη μεριά – γράψαμε μόνο εμείς – ότι το “Μπάκιγχαμ” διαμήνυσε προς την τέως βασιλική οικογένεια, ότι προς το παρόν θα πρέπει να απέχει από κάθε πολιτική κίνηση, ειδικότερα τον Ιούνιο, γιατί οι εξελίξεις στην Ελλάδα θα είναι τραγικές…
Επιπρόσθετα, στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 23 Ιουνίου κρίνεται το μέλλον της ΕΕ, με το δημοψήφισμα που διενεργείται στο Νησί, για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι. Και προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί από πλευράς ΗΠΑ, εάν θέλουν το Ηνωμένο Βασίλειο στην ΕΕ ή όχι. Αφού όλοι γνωρίζουμε την εξάρτηση που έχει το Ηνωμένο Βασίλειο από τις ΗΠΑ. Γιατί, όταν φταρνίζεται η Αμερική τότε παθαίνει πνευμονία η Αγγλία. 
Εκτός όλων των παραπάνω έχουμε και τους Τούρκους οι οποίοι μέχρι 4 Ιουνίου, κάνουν για ένα μήνα άσκηση στο Αιγαίο, δεσμεύοντας σημαντική έκταση στο Ανατολικό Αιγαίο. Αυτή η άσκηση, σε συνδυασμό με εκτάσεις που δέσμευσαν οι Τούρκοι με δύο NAVTEX για βολές (329/16) και Έρευνα και Διάσωση (321/16), κόβει επί της ουσίας το Αιγαίο στα δύο στον 25ο Μεσημβρινό.

Ωριμάζει η κίνηση του Νικολάου.

Είχαμε προ μηνών, πρώτοι αναγγείλει ότι η τέως βασιλική οικογένεια επαναπατρίσθηκε στην Ελλάδα από την “εξορία” της για πολύ σημαντικό λόγο. Την ενασχόλησή της με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Είχαμε προαναγγείλει ότι της κινήσεως θα ηγείτο ο τέως Πρίγκιπας Νικόλαος. Ότι, έχει επιτελείο τεχνοκρατών που αναλύει όλες τις πολιτικές εξελίξεις, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος. Ότι, το επικοινωνιακό παιχνίδι επιφορτίζεται μουσικοσυνθέτης με πολύ σπουδαία φήμη και στο εξωτερικό.
Μας επιβεβαίωσαν η Kontra news, η “Δημοκρατία”, “Το Βήμα”, το “Έθνος” που αναμόχλευσαν τις ειδήσεις μας.
Μας επαλήθευσε και η δημόσια παρουσία του τέως Πρίγκηπος Νικολάου στην Τήνο.
Ο οποίος βρισκόταν εκεί από την Μ.Παρασκευή και φέρεται να είπε σε πολίτες που τον περικύκλωναν για να ενημερωθούν περί των προθέσεών του: “Όταν θα έρθει η μέρα…”. Επιβεβαιώνοντας απόλυτα το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας της Κυριακής του Πάσχα: “Ο… Βασιλιάς θα ΄ρθει σαν αστραπή όταν θα ΄ρθει η μέρα”.  
Ο Πρίγκιπας Νικόλαος με την  σύζυγό του την Κυριακή του Πάσχα την πέρασε στον Μαραθιά του Άγιου Φωκά της Τήνου.

Επί του πιεστηρίου (1).

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο Καρατζαφέρης – τον οποίο η τέως βασιλική οικογένεια δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό – πορεύεται με μόνο τον Μπαλτάκο. Που όπως μαθαίνουμε, πήρε το γραφείο του πρώην Υπουργού Γιώργου Γεωργίου και ο πρώην πρέσβης έχει μείνει χωρίς ιδιότητα και χωρίς γραφείο. Εκεί στα σκοτεινά της Καλλιρρόης…
Τώρα γιατί αυτή η ξαφνική αγάπη του Καρατζαφέρη στον Μπαλτάκο;
Μήπως παίζουν κάποιο ρόλο τα ονόματα, Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος;
Δηλαδή, ατέρμονες υποσχέσεις μη υλοποιήσιμες!!
Γι΄ αυτό βλέπω σύντομα το διαζύγιο να έρχεται…

Επί του πιεστηρίου (2).

Ένα παπαγαλάκι μας είπε ότι μια εβδομάδα πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα, συναντήθηκαν στο Σύνταγμα σε ξενοδοχείο συμφερόντων Βαρδινογιάννη, ο Καρατζαφέρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μας είπε επίσης το παπαγαλάκι ότι, μιλούσαν για μια επενδυτική εταιρεία στην οποία συμμετέχει και ο Σόιμπλε.
Λέτε να ψήνεται κάτι και να μην μύρισε ακόμη;

Επί του πιεστηρίου (3).

Στο σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι πέρασε το Πάσχα το τέως Βασιλικό ζεύγος, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία. Εκτός από τον Νικόλαο, απουσίαζε και ο τέως Διάδοχος Παύλος που έλειπε στο Λονδίνο. Ήταν όμως, η Αλεξία.
Μεταξύ των πολλών καλεσμένων το “μάτι” μας πήρε και το ζεύγος Λυκουρέζου. Τον Αλέξανδρο και τη Ζωή Λάσκαρη.   








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου