Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ! ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ! (ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ)!


Ανατροπή στις έρευνες για την απαγωγή του διάσημου ποδοσφαιριστή Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό, με ρεπορτάζ ξένων δικτύων να αναφέρουν ότι...


 ενδέχεται σε αυτήν να συμμετείχε και η σύντροφος του Ιλεάνα Σάλας. Οι απαγωγείς, σύμφωνα με τον αδελφό του που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις, ζήτησαν 10 εκατ. πέσος ως λύτρα διαφορετικά απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν. Η 23χρονη Ιλεάνα Σάλας, μοντέλο στο επάγγελμα, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να εμπλέκεται στην υπόθεση και η απαγωγή να μην είναι τίποτα άλλο, παρά πράξη εκδίκησης από τον πρώην αγαπημένο της, ο οποίος είναι βαρώνος καρτέλ ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στη χώρα.



Αρχικά, σύμφωνα με τα μέσα του Μεξικού, η καλλονή συμμετείχε με πληροφορίες που έδωσε στους απαγωγείς, αλλά μετέπειτα έπεσε και αυτή θύμα τους, καθώς δεν ακολούθησαν τη συμφωνία τους, βάσει της οποίας το μοντέλο ανέμενε να πάρει μερίδιο από τα λύτρα.

Ο αδελφός του Μεξικάνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο Αρμάντο Πουλίδο ο οποίος έκανε τις διαπραγματεύσεις λέει ότι οι απαγωγείς ήταν έτοιμοι ακόμα και να σκοτώσουν τον Αλαν Πουλίδο. «Όταν επικοινώνησαν μαζί μας, ζήτησα να μιλήσω με τον αδερφό μου, προκειμένου να βεβαιωθώ πως ήταν καλά. Η απάντηση τους ήταν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν πληρώσουμε 10.000.000 πέσος ως λύτρα. Σε διαφορετική περίπτωση απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν. Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις. Θεωρήσαμε πως η υπόθεση του Άλαν ίσως συσχετιζόταν με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι πως ο αδερφός μου είναι καλά. Η συνεργασία με τις Αρχές ήταν εξαιρετική και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας παρείχαν».




Στη συνέχεια περιέγραψε τη σκηνή της συνάντησής του με τον Αλαν: «Ήταν περίπου μεσάνυχτα όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα. Έφτασα κατευθείαν στο σημείο. Στην αρχή οι στρατιώτες δε με άφησαν να περάσω. Τους εξήγησα πως είμαι ο αδερφός του και στη συνέχεια μπήκα στο γραφείο, όπου βρισκόταν. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να με καθησυχάσει και να μου πει πως ήταν καλά, ενώ εγώ τον αγκάλιασα».





Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ένας από τους δράστες φέρεται να είναι ο 38χρονος Ντάνιελ Ερνάντεζ Μοράλες, ο οποίος σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε απεικονίζεται τραυματισμένος και σε φορείο.



το διαβάσαμε στο thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου