Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ!

Δεν υπάρχει αύριο σε αυτό τον τόπο αν δεν ενωθούν όλοι οι Έλληνες, αν δεν γίνουν μια γροθιά για να ρίξουν από την κυβέρνηση τους προδότες...


και φασίστες που έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα! Είναι δούλοι των τοκογλύφων και εμπαίζουν χυδαία τον λαό, σφαγιάζοντάς τον με συνεχή εξοντωτικά μέτρα, μιλώντας παράλληλα για την....ανάπτυξη που έρχεται. Επαναλαμβάνουν τα όσα έλεγε ο Σαμαράς για success story, αλλά οι Τσίπρας-Καμμένοι είναι κατά πολύ χειρότεροι. Και αυτό διότι εξαθλιώνουν περισσότερο τον λαό, ξεπουλάνε τα πάντα, έχουν παραδώσει τα δάνεια του λαού στα κοράκια και τη δημόσια περιουσία την έχουν χαρίσει στους τοκογλύφους για τα επόμενα 99 χρόνια! 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τα πατριωτικά-αντιμνημονιακά κόμματα οφείλουν να συνενωθούν σε ένα. Σε ένα ΗΧΗΡΟ κόμμα που θα πάρει στα... xέρια του την εξουσία και θα απαλλάξει τη χώρα από τους Εφιάλτες και τους εχθρούς της Γερμανούς με τους δορυφόρους της. Το Δ' Ράιχ θα φύγει μόνο με ενωμένο τον λαό. Αριστεροί και δεξιοί πατριώτες πρέπει να ενωθούν. Ας αφήσουν τα αρχηγιλίκια και ας ομονοήσουν στο ότι αν δεν υπάρξει λαϊκή συσπείρωση κάτω από την ομπρέλα ενός ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ κινήματος, η ΕΛΛΑΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα σβήσουν από το χάρτη. Είναι αδιανόητο ο καθένας να φτιάχνει το δικό του κόμμα, να στήνει το δικό του μαγαζάκι και να προσδοκά έτσι ότι θα σώσει την Ελλάδα! Τρίχες. 
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Καζάκης από την αριστερά, αλλά και δεξιά κόμματα, όπως το Ελληνικό Όραμα ή το νέο κεντροδεξιό κόμμα του Γιάννη Σακκά ας καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι (δεν εννοούμε μόνο τους συγκεκριμένους, αλλά όλους), να συμφωνήσουν ότι πρέπει να συνενωθούν, ένας για όλους και όλοι για έναν, να κατεβάσουν ένα πατριωτικό-απελευθερωτικό κόμμα. Όλοι τους άλλωστε είναι εκφραστές του ΟΧΙ στο περσινό δημοψήφισμα! 
Το ποιος θα είναι επικεφαλής του κόμματος, αυτό μπορρεί να προκύψει από εσωκομματικές εκλογές. Ας απευθυνθούν στον λαό να εκλέξει έναν επικεφαλής. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάς και οι Έλληνες χάνονται! 
Κάντε κάτι συνέλληνες πατριώτες....
Ξεσηκωθείτε, εξοντώνουν τη χώρα και τον λαό οι Εφιάλτες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου