Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΑΥΤΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ! ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΟΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΗ!!!


Αυτός είναι ο ομιλητής, καθηγητής Κοινωνιολογίας στο 2ο Λύκειο Χολαργού ο οποίος εκφώνησε τον πανηγυρικό της 28ης Οκτωβρίου!!! Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κούγια (έχει καμία συγγένεια με τον γνωστό Αλέξη Κούγια;)! Είμαστε βέβαιοι πως όσα είπε δεν τα… έτσουξε για να τα πει, αλλά τα είπε με πάσα επίγνωση των όσων έλεγε. Αντί να...

μιλήσει για το ΟΧΙ και τον ηρωισμό των Ελλήνων, παραλλήλισε το ΟΧΙ με τα σημερινά ΟΧΙ που πρέπει να λέμε και αναφέρθηκε στα ΟΧΙ κατά του ρατσισμού! Μην νομίζετε ότι αναφέρθηκε στα ΟΧΙ που πρέπει να βροντοφωνάξουμε απέναντι στον  σύγχρονο νεοναζισμό που εκφράζεται διά της δολοφονικής πολιτικής της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης! Δεν είπε λέξη γι’ αυτά τα ΟΧΙ. Ούτε αναφέρθηκε στα ΟΧΙ που πρέπει να προτάξει ο λαός απέναντι στους ντόπιους δωσίλογους! Ούτε λέξη γι’ αυτά τα ΟΧΙ που σίγουρα έχουν σχέση με το ΟΧΙ απέναντι στους κατακτητές-φασίστες Γερμανούς του 1940.
Ο κ. Κούγιας αντιθέτως ταύτισε τον ιμπεριαλιστή Χίτλερ με τον Μέγα Αλέξανδρο!!! Τέτοια φρίκη! Παρόμοια με τις αντιλήψεις του Φίλη και την πολεμική που ασκεί ο υπουργός Παιδείας κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας. Και μάλιστα ο κ. Κούγιας προέβη στην απρέπεια να επιτεθεί κατά της ίδιας της Εκκλησίας μέσα στον ιερό ναό, όπου εκφώνησε τον λόγο του. Χαρακτήρισε την Εκκλησία  όργανο του παγκόσμιου κεφαλαίου!!
Ο άνθρωπος είναι άθεος, Συριζαίος, μπορεί και τα δύο! Δεν επιτρέπεται όμως να του δίνεται λόγος σε μια εθνική επέτειο! Ένας απαράδεκτος τύπος ο οποίος μάλιστα διδάσκει και στα παιδιά μας, στο 2ο Λύκειο Χολαργού! Διδάσκει τον…ιμπεριαλισμό του Μέγα Αλέξανδρου τον οποίο ταυτίζει με τον Χίτλερ!!!

Διαβάζουμε και όσα γράφει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κεχρής ο οποίος έμεινε εμβρόντητος ακούγοντας τον Κωνσταντίνο Κούγια να εκφωνεί έναν λόγο-ύβρη για την εθνική μας επέτειο και για τους ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα! Ο Κούγιας ήταν υβριστής της Ελλάδος, των ηρώων της και της Εκκλησίας με όσα είπε!
"Δυστυχώς όμως, το όμορφο κλίμα επισκιάστηκε από τη σημερινή πανηγυρική ομιλία στον Ιερό Ναό της Αγίας Φανερωμένης στο Χολαργό, όπου ξεπεράστηκε κάθε όριο, κάθε διαχωριστική γραμμή!! 

Ακούσαμε, μεταξύ άλλων, ότι η Μακεδονία του Μ. Αλέξανδρου και η Γερμανία του Χίτλερ ήταν ιμπεριαλιστικές αυτοκρατορίες, φόβητρα των γειτονικών λαών. Έμμεσα, ο ομιλητής ταύτισε τη Μακεδονία του Μ. Αλέξανδρου με τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ.
Ακούσαμε έκπληκτοι επίσης μέσα στο Ναό, ότι η θρησκεία είναι όργανο του παγκόσμιου κεφαλαίου!!
Φυσικά, ελάχιστα ειπώθηκαν για την "28η Οκτωβρίου", το "ΟΧΙ" και το "Επος του Ελληνικού λαού"...

Ποιοί όμως επιλέγουν τους ομιλητές;

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στη Δημοτική Αρχή και στον ίδιο τον Δήμαρχο.
Αλήθεια, θα έχει την ευθιξία κάποιος να λογοδοτήσει για τη σημερινή επιλογή του ομιλητή και να αναλάβει την ευθύνη;"



3 σχόλια:

  1. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ Ή Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει τέλος η κατάντια αυτής της χώρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ,ΠΛΑΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,Η ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ....ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΣΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ Η ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή