Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

Κυκλοφορεί ήσδη στο διαδίκτυο. Η εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή χθες στην Άγκυρα αποτελεί δάκτυλο των μυστικών ...
υπηρεσιών των ΗΠΑ. Η είδηση που έχει βγάλει στον αέρα το voicenews.gr (εδώ), με τίτλο: "Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ!!! ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ;;;" και αφορούσε στη σύλληψη 100 αξιωματικών από τις ΗΠΑ, Βρετανία κ.α. στο Χαλέπι, εποτέλεσε την αφορμή για ό,τι έγινε χθες βράδυ στην Άγκυρα!
Η είδηση του voicenews.gr ανέφερε: "Πάνω από 100 αξιωματικοί που ανήκουν σε αποστολή της Δύσης, έχουν συλληφθεί από τις ρωσικές και συριακές δυνάμεις στο Χαλέπι.
Πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιευτεί μια λίστα που περιελάμβανε 14 άτομα, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η αρχική λίστα δεν ήταν αληθής καθώς περιείχε ψεύτικα ονόματα.
Ανάμεσα στους κρατούμενος που βρίσκονται στα χέρια της Ρωσίας, αρκετοί είναι από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Ισραήλ, τη Βρετανία, το Μαρόκο και την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες είναι:

Αμερικανοί αξιωματικοί: 22

Βρετανοί αξιωματικοί: 16

Γάλλοι αξιωματικοί: 21

Ισραηλινοί αξιωματικοί: 7

Τούρκοι αξιωματικοί: 62".

Έτσι, οι υποψίες πέφτουν στις ΗΠΑ για τη χθεσινή δολοφονία του Ρώσου πρέσβη. Καταγράφουμε και το σχόλιο το οποίο έγραψε αναγνώστης μας κάτω από το θέμα με τίτλο: Παγκόσμιο σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα". Γράφει: "ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ 30-35 ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟ GLOCK ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ. ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".

Βεβαίως, η εφημερίδα μας κρατάει τις αποστάσεις της και απλά αναφέρει τα όσα κυκλοφορούν.

1 σχόλιο:

  1. Ο μεγαλύτερος εγκληματίας , απατεώνας και σφαγέας του Ελληνικού Λαού είναι ο ΛΗΣΔΤΑΡΧΟς και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑς MR ALEXIS TSIPRAS ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΣΥΡΙΖΑ . Οι κλέφτες κομουνιστές και σήμερα λεηλάτησαν χιλιάδες συντάξεις φτωχών ανθρώπων . Κάθε μέρα λεηλατούν τα πενιχρά εισοδήματα μας και τα δίνουν στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥς . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή