Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ! Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ...ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!

φωτό αρχείου
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την οικογένεια με τα 3 ανήλικα παιδιά, που έμεινε άστεγη στον Χολαργό, από τη μια μέρα στην άλλη!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικά όργανα...


και δικαστικοί επιμελητές τους χτύπησαν την πόρτα στις 11.00 το βράδυ (λίγο πριν από τα μεσάνυχτα δηλαδή) και τους υπορέωσαν να βγουν έξω στον δρόμο! Αφού οι δικαστικοί επιμελητές έλεγξαν και έκαναν καταγραφή των αντικειμένων που υπήρχαν στο σπίτι, έδιωξαν στο δρόμο την πολύτεκνη οικογένεια υπό τα,..άγρυπνα βλέμματα των αστυνομικών οργάνων. Έκαναν τη δουλειά τους και τους άφησαν μέσα στη αύρη νύχτα και την υγρασία! 
Αυτή είναι κυρίες και κύριοι η εποχή μας! Ο νόμος που τηρείται...

7 σχόλια:

  1. Ο λαθρομετανάστης στη Ελλάδα "σήμερα" και, στο μέλλον...
    Δωρεάν οικία, χωρίς χρέωση ΔΕΗ&ΕΥΔΑΠ, τετρακόσια ευρώ τον μήνα "ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ" στο χέρι, δωρεάν τρόφιμα από s/m και,"επίδομα αλληλεγγύης...!!!"
    Και έχει και συνέχεια...
    Ατιμωρησία για την ``ελαφριά παραβατικότητα΄΄έτσι την αποκάλεσε ο υποδυόμενος τον πρωθυπουργό(δλδ,"μικροαδικήματα" μωρέ, όπως π,χ διαρρήξεις, ληστείες με τα φόνου, βιασμούς κλπ κλπ)
    Και όλες αυτές οι "παροχές" -το κόστος το οποίο θα πληρώνουμε οι γηγενείς, μέσω των φόρων και...του αίματός μας- στους επήλυδες, λαθρομετανάστες πιθήκους, επειδή "προτίμησαν" την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ για να την εποικήσουν και να μας επιβάλλουν τον δικό τους "τρόπο ζωής", την σαρία τους!!!
    Οι Έλληνες που πένονται και εξαθλιώνονται κάθε ημέρα, μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα, ας πάνε να..."ψοφήσουν"!!!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους...΄΄

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και κάτι ακόμη, συμπληρωματικά...και εν συνεχεία του ως άνω σχολίου, ως υστερόγραφο.
      Εκείνη η μέτρια "ηθοποιός" και ανεκδιήγητη "πολιτικός", πως την είπαμε...(;) θα ανοίξει "τραπεζικό λογαριασμό" για τη οικογένεια με τα τρία ελληνόπουλα, ή είναι ευαισθητοποιημένη και εξαντλεί την "αλληλέγγυα φιλανθρωπία της" μόνο όταν πρόκειται για "οικογένειες" λαθροεποίκων;;;
      Το ίδιο ισχύει και για τους..."συνοδοιπόρους της..."!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνα με την είδηση, μια γειτόνισσα είπε:
      "Γιατί ο Δήμος ή η Εκκλησία δεν μπορούν να φιλοξενήσουν για λίγες μέρες αυτή την οικογένεια; Το "Σήμαντρο" δεν μπορεί να προσφέρει στέγη για λίγες ημέρες μέχρι να βρει ένα υπόγειο για να στεγαστεί αυτή η οικογένεια; Είναι κρίμα και ντροπή".
      Φωτιά και τσεκούρι λοιπόν για την εκκλησία.

      Διαγραφή
  2. Ο κάθένας στήνει ένα blog και γράφει την παπάτζα του. Κανένας δικαστικός επιμελητής δεν λειτουργεί μετά τις 4.
    Της έξωσης προηγούνται 3 ενημερωτικές επιστολές.
    Ένα άρθρο που δεν έχει καμία βάση. Ο συντάκτης δεν μας αναφέρει τι χρωστάνε, που, πόσα,αν υπάρχει άλλη δηλωμένη κατοικία κτλ.
    Δεν στηρίζω την κυβέρνηση Τσιπρα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μπούρδες που προσβάλουν την νοημοσύνη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι είσαι Συριζαίος φαίνεται από χιλιόμετρα. Το ότι η νοημοσύνη σου είναι επιπέδου χρυσόψαρου επίσης . Το ότι είσαι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις επίσης . Το ότι δεν γνωρίζεις το μπλόγκ του Μάκη οφείλεται κυρίως στη μαλακία που σε δέρνει .

      Διαγραφή
  3. Ο Charis20 Φεβρουαρίου 2017 - 5:46 μ.μ. ας μην το παίζει εξυπνάκιας ο οποίος ζητά να ανφέρουμε "τι χρωστάνε, που, πόσα,αν υπάρχει άλλη δηλωμένη κατοικία κτλ." για να πειστεί για την αλήθεια των όσων γράφουμε! Μάλιστα, τόσο απλά αποφαίνεται ότι "ο κάθένας στήνει ένα blog και γράφει την παπάτζα του"! Δεν νογάς ρε την ουσία του άρθρου; Ότι δεν μπορούν να ειπωθούν με λεπτομέρειες ορισμένα πράγματα, για χρέη κσι πόσα ακριβώς χρωστάνε γιατί είναι στη μέση ανήλικα παιδιά; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν πρόκειται για έξωση από το σπίτι λόγω παρέμβασης του Δημοσίου και χρεών προς αυτό. Η σημασία του άρθρου την οποία δεν μπορεί να αμφισβητήσει ΟΥΔΕΙΣ "Charis" και κανείς νοήμων αναγνώστης είναι ότι η οικογένεια αυτή ξηλώθηκε από το σπίτι της. Η διαδικασία του ξηλώματος ξεκίνησε απο το πρωί και συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ έφτασαν έξω από το σπίτι αστυνομικοί (όχι από το αστυνομικό τμήμα Χολαργού, αλλά από άλλο τμήμα) και γύρω στις 11.00 (ή λίγο πριν) έβγαλαν οριστικά και μονίμως την οικογένεια από το σπίτι; Πού βρίσκεις τις μπούρδες ρε εξυπνάκια; Στο εμφατικό "...δικαστικοί επιμελητές τους χτύπησαν την πόρτα στις 11.00 το βράδυ.."; Την ουσία δεν τη βλέπεις; Το ότι ζούμε σε έναν ποόλεμο και ότι τα πιο εξωφρενικά ζούμε και θα ζούμε εδώ στην Ελλάδα και μάλιστα με τη σφραγίδα του νόμου; Περίμενε "Charis" και θα δεις τη συνέχεια στο ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ! ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ...
    http://indobserver.blogspot.gr/2017/02/blog-post_551.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή